Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Ağustos 2014, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal olarak çeşitli sorunlar yaşayabilirsiniz ancak bunları çevrenizdeki insanlara belli etmemeye çalışacaksınız. Duygularınız gün içinde değişken bir yapı gösterecektir. Daha çok platonik duygular yaşamaya eğilimli olacaksınız ve duygularınızı kendinize saklayacaksınız.

İş yaşamınızda kendinizi isteksiz hissedeceğiniz ve ihmalkarlıklar içine girebileceğiniz bir gündesiniz. Daha çok eski işlerinizi tamamlamak konusunda çalışacaksınız ve küçük sorunlarla karşılaşabileceksiniz. Birlikte çalıştığınız insanlara güven duymak sizin için kolay olmayacaktır. Yeni kararlar almak ve girişimlerde bulunmak için uygun bir günde değilsiniz.

Maddi konularda bazı kısıtlamalar altında kalacağınız ve güvensizlikler yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. Geleceğe yönelik beklentileriniz genel anlamda karamsar olacaktır ve çeşitli şüpheler duyabilirsiniz. Bugün harcamalarınızda dikkatli davranacaksınız ve sizi sıkacak masraflardan kaçınacaksınız.

Genel anlamda dinlenmeniz ve kendinizi yormamanız gereken bir gündesiniz. Bazı konularda kısıtlamalar yaşayabilirsiniz ancak bunlar geçici olacaktır.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Genel olarak gerilimli etkiler altında kalacağınız bir gündesiniz. İçsel gelişmeler önem kazanacaktır ve bilinçaltınızdan kaynaklanacak bazı korkular,kaygılar yaşayabilirsiniz. Sizi kızdıracak gelişmelere karşı hissettiklerinizi kendinize saklama eğilimindesiniz. İyimserlikle karamsarlığı arka arkaya yaşayabileceğiniz bir gündesiniz.

20 Ağustos 2014, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar saat 05:53-11:44 arasında Ay-boşluk etkisi altındayız.  Çarşamba günümüz bu şekilde başlayacak. Bu zaman diliminde yapılacak alışverişlerde dikkatli olmalıyız. Boğalar genel olarak paralarına sahip çıkarlar. Ancak boşluk etkisi altında bazen hesabımızı bilmek zor olabilir. Bazı durumlar özellikle haksızlığa uğradığımız konularda gergin tepkilerde bulunabiliriz. Bunları dışarıya yansıtmamız pek doğru olmaz. Çünkü yansıttığımızda, insanlar bizi endişeli ve sinirli bir kişi olarak gördükleri için pek ciddiye almazlar. Sosyal açıdan boşluk etkisi altında dostlarla muhabbet rahatlatıcıdır. Ancak birisine söz vermek, bir sözün sorumluluğu altına girmek pek doğru olmayacaktır. Ayrıca işler yolunda gitmiyor diye, görevinizi ihmal etmemeli bilakis her zamanki ciddiyetiniz ve sağlamlığınızla devam etmelisiniz. Boşluk saatleri içinde dikkat edilecek bir başka husus, olayları anlamadan dinlemeden peşin hükümlü davranmamaktır. Saat 11:44 Ay-Yengeç burcu geçişinde, yakın çevrenizle olan iletişiminizde hassas ve korumaya yönelik tavırlarınız ön planda olacaktır. Dışarıdaki dünyada ne olursa olsun, sizin sınırlarınız içinde olan herkes ve her şey kontrolünüz altında olmalıdır. Huzurlu, sevgi dolu bir gün olsun. Her şey gönlümüze göre  olsun. Can-ı yürekten sevgilerimle,

20 Ağustos 2014, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sevdiklerinizin fikri sizin için çok önemli. Daha bağımsız olmaya çalışmalısınız. Bugün, girişimci yönlerinizi özgürce kullanmak isteyecek ve kendinizi ifade ederken, yakın çevrenizin olumlu yönlerinden faydalanacaksınız. Enerjinizi odaklayacağınız konuları iyi belirliyor ve başlangıçlar konusunda oldukça cesaretli davranmalısınız.

20 Ağustos 2014, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Keyfinizi, yaratıcılığınızı ve tutkularınızı ilgilendiren konularda kendinizi ifade etmeniz, kendi istek ve ihtiyaçlarınızı açıkça dile getirmeniz gerekiyor. Tüm burçlar için gün geneli: Kişilere, olaylara, hava durumuna, trafiğe veya yıldızlara bağlı yaşanan aksiliklere çok fazla takılmayın. İstediğiniz olayların istediğiniz şekilde ilerlemesini sağlayabilecek, düşündüğünüzün dışında yöntemler, yollar bulabileceğiniz ya da farklı fırsatlarla karşılaşabileceğiniz günler. Format veya yol farklı olsa da hedeflenen şeyi gerçekleştirmek kolay olacaktır.

20 Ağustos 2014, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş ve para konularındaki çalışmalarınızda günün ikinci yarısı daha iyi sonuçlar alacaksınız. Özellikle ticari alanlarda başkalarının görmekte zorlandığı incelikleri hemen fark edebileceksiniz. Ancak zekanıza güvenip yeni girişimlerde bulunmaya kalkışmayın. Önceliği elinizdeki işleri bitirmeye vermelisiniz.

20 Ağustos 2014, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

DOSLARINIZIN yardımı ile bugün moraliniz düzelecek. Varlığından mutlu olduğunuz insanlar sizi mutlu edecek ve manevi güç verecek.

20 Ağustos 2014, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gece yarısına kadar işlerinizle ilgileneceksiniz. Çalışmalarınızın yoğunluğu nedeniyle kafanızı kaşıyacak vakti bile bulamayabilirsiniz. Seri hareket etmeye bakın; lakin acele etmeyin. Yapacağınız en ufak bir dikkatsizlik, sizi zarara uğratabilir çünkü. Ertesi günü de düşünün ve çok geç yatmayın.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Mantığın vehayatının öne geçtiği bir gün. İşlere dalıp sevdiklerinizi ihmal etmeyin. İlgisizliğinizden yakınacak birileri çıkabilir. Bu sizin canınızı sıkabilir. Kaba ve umursamaz davranışlarla sevdiklerinizi üzüyorsunuz. Onlar buna layık değiller.

20 Ağustos 2014, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 51' 45" R
Ay
Balık
15° 02' 20"
Merkür
Koç
18° 40' 19"
Venüs
Boğa
05° 21' 48"
Mars
Koç
02° 27' 13"
Jüpiter
Boğa
24° 47' 08"
Satürn
Balık
16° 52' 51"
Uranüs
Boğa
22° 33' 01"
Neptün
Balık
29° 00' 47"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 51' 25"
Lilith
Başak
23° 43' 50"
True Node
Koç
15° 22' 48"
Son Güncelleme : 03/05/2024 23:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>