Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Eylül 2014, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Venüs, aşktaki şansınız ve çekiciliğinizin oldukça güçlü olabileceğini belirtiyor. İlişkiniz için oldukça hoş bir gün. Beraberliği olmayanlar içinse, olumlu fırsatlar yakalayabilecekleri söylenebilir.

Günlük işlerinizde yüklerinizin artabileceği veyerinizde yeni sorumluluklar üstlenebileceğiniz bir gün. İş yerinizde yeni düzenlemeler yapmak isteyebilir, yenilikçi düşüncelerinizi uygulamaya koyabilirsiniz.

Maddi konulara arzulu yaklaşımlar gösterebileceğiniz bir gün. Ayaklarınız yere basmasına rağmen aldatılma tehlikesiyle karşı karşıya kalabilirsiniz.

Ortaklaşa parasal konuları yeniden değerlendirmeniz gerekebilir. Toplu paralar ya da borç alacak konularında vereceğiniz ani kararlarda dikkatli olmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ay, her konuda sürpriz gelişmelerin gündeme gelebileceğine işaret ediyor. Kendinize ve arkadaşlarınıza zaman ayırmak için fırsat yaratabileceğiniz bir gün. Fiziksel ve ruhsal sağlığı korumaya yönelik önlemler almak isteyebileceğiniz bir devredesiniz.

20 Eylül 2014, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar,  gün boyunca Aslan burcunda ilerleyecek Ay hem duygusal açıdan güven duymamızda  hem de finansal anlamdaki tüm işlerimizi organize edebilmemizde gayet faydalıdır. Eğer bir şeye inanıyorsanız, yararlı olacağına güven duymuşsanız, Ay-Aslan geçişi sayesinde inatçı ve kararlı  bir şekilde hedefimizin üzerine gidebiliriz. Ne olursa olsun  kendinizi garanti altına almak ve göstermek hevesiniz yoğundur. Eviniz-aileniz ve sizi ilgilendiren konularda kendinize güven duymanız yeterli olacaktır. Saat 10:29 Ay-Jüpiter kavuşumu, dış dünyadan ziyade, kendi evimiz sınırları içinde mutlu olma, kendimizi ifade etme, sevdiklerimi ağırlama ve güzellikleri yaşama arzumuzu yükselticidir. Bu bazen yeni bir eve taşınma, yolculuk, insanlarda ilgi görme isteğimizin de göstergesidir. Saat 12:56 Ay-Uranüs görünümü, fiziki sağlığımızı, ruhsal hayatımızı ilgilendiren konular üzerinde olumsuz düşünmememiz gerektiğini gösteriyor. Her problem mutlaka farklı bir bakış açısıyla ele alındığında çözülebilir.  Bazen yaşanan zorluklar bizi yıldırsa da, insan güçlü bir varlıktır. Nitekim bu görünüm bazı Boğaların ilginç ancak olumlu sürprizlerle karşılaşmalarında destekleyici olabilir. Saat 21:46 Ay-Satürn mücadeleci görünümü, kendimizi güçlü bir şekilde ifade etme arzumuzu işaret ediyor. Ancak  ilişkimizle alakalı meselelerde bir hayli tepkili davranabiliriz. Bu saatlerde keyfimiz biraz kaçabilir. Baskı altında kaldığımızı hissedebiliriz. Bazen kendi kendimizi engelleriz. Cumartesi günümüzün  keyifli paylaşım ve güzelliklerle dolu geçmesi dileğimle,

20 Eylül 2014, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yönetici gezegeniniz Venüs'ten olumlu etkiler alıyorsunuz. Bugün kişisel kararlardan çok işbirliği içinde olmayı yeğliyorsunuz. Bu özelliğiniz kayıp yerine kazanç getirecek. Siz düzen insanısınız. Girdiğiniz her ortam, kargaşadan uzak kalmalı ve rahatınız için çaba gösterirsiniz. İyi niyetinize herkes hayran.

20 Eylül 2014, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı girişimleriniz konusunda olumlu duygulara sahipseniz, bu konularda başarıya ulaşma şansınız giderek artıyor. Bilginize… Tüm burçlar için gün geneli: Olumsuz gibi görünen ya da olumsuz giden olaylar moralinizi bozmasın. Yapılması gereken şey farklı yöntemlerle ilerlemek ya da farklı şeyler deneyip farklı konularda başarı sağlayarak diğerlerine boş vermek olabilir. Sırık atlama elemelerini kazanamamanız, en iyi görüntü yönetmeni seçilemeyeceğiniz anlamına gelmez. Öyle değil mi?

20 Eylül 2014, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Pek çok konuda kendinizi rahat ve keyifli hissediyorsunuz. Özellikle yaratıcı konularda daha aktif olacak ve güvenle hareket edeceksiniz. Ayrıca aşk hayatınız ve ilişkiler açısından dinamik olabilir ve gününüzün büyük bölümünü bu alana ayırabilirsiniz. Uzun zamandır düşündüğünüz değişik hobilere yer açmanız size canlılık ve tempo getirecektir.

20 Eylül 2014, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sizi yönlendirmeye çalışan insanlara karşı dikkatli olmalısınız. İyi niyetiniz suistimal edilebilir. Denge sorunu yaşıyorsanız muayene olun.

20 Eylül 2014, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gece yarısına kadar işlerinizle ilgileneceksiniz. Çalışmalarınızın yoğunluğu nedeniyle kafanızı kaşıyacak vakti bile bulamayabilirsiniz. Seri hareket etmeye bakın; lakin acele etmeyin. Yapacağınız en ufak bir dikkatsizlik, sizi zarara uğratabilir çünkü. Ertesi günü de düşünün ve çok geç yatmayın.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu kadar çok üzmeyin kendinizi, herşey olacağına varır. Yaşantınızdaki gel-gitler çok fazla etkilemesin yaşantınızı. Biraz daha fazla kendinize güvenir ve tutarlı davranırsanız sevdiğiniz kişi hatasını anlayacaktır. Böylece son gülen siz olacaksınız.

20 Eylül 2014, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 47' 39" R
Ay
Koç
14° 09' 30"
Merkür
Koç
20° 02' 14"
Venüs
Boğa
07° 49' 05"
Mars
Koç
03° 59' 10"
Jüpiter
Boğa
25° 15' 11"
Satürn
Balık
17° 02' 47"
Uranüs
Boğa
22° 39' 55"
Neptün
Balık
29° 04' 12"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 58' 01"
Lilith
Başak
23° 57' 06"
True Node
Koç
15° 24' 48"
Son Güncelleme : 05/05/2024 22:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>