Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Ocak 2017, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugünlerde sevgilinizin üstüne çok düşüyorsunuz ve o bu aşırı ilgiden bunalmış durumda . İlişkinizde dengeleri korumalı ve biraz daha mantıklı davranmalısınız.

Yorgun geçirdiğiniz bir haftanın ardından bugün sevdiklerinize zaman ayırmayı deneyin ve onlarla güzel bir gün geçirin. İş konularında uzak durmak size iyi gelecektir.

Bugünlerde gereksiz yere çok para harcıyorsunuz ve tasarruf yapmanız gerektiği halde harcamalarınızda aşırıya kaçıyorsunuz. Buna dikkat etmelisiniz.

Bir yakınınızın rahatsızlığı gündeme gelebilir ve onunla ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. İşleriniz aksayabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir arkadaşınızla ilişkinizin geldiği noktadan hiç memnun görünmüyorsunuz. Onun, umursamaz bir tavır içine girmesi sizi iyice kızdırıyor. Bu akşam konuşmak için uygun olabilir. Bir tanıdığınızın ailesindeki sağlık sorununa çok üzülüyor, ilginin ötesinde bir şeyler yapmak istiyorsunuz. Yakında çok özlem duyduğunuz birini görme fırsatınız olabilir.

20 Ocak 2017, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar 20 Ocak saat 00:23-18 Şubat saat 14:31 tarihleri arasında etkili olacak Güneş-Kova dönemihayatımızla ilgili konularda yenilikçi düşünülmesi, etrafınızdaki insanlarla ilişkilere önem verilmesi gereken zamandır. Şöyle bir kendinizi gözden geçiriniz. İşinize nasıl heyecan katabilirsiniz, nasıl yeniliklerde bulunabilirsiniz bunlar üzerinde mutlaka durun. Otorite konumundaki kişiler veya soluklandığınız dünya sizden farklı bir şeyler bekleyecektir. Siz de yaratıcı yönlerinizi öne çıkarırsanız orijinal olana yönelirseniz değişik yöntemler keşfedebilir, dikkatleri üzerinizde toplayabilirsiniz. Saat 01:13 Akrep-Kova burçları arasında oluşan sondördün etkisinde, özel hayatımızda,ortaklıklarımızda veya rakip konumunda bulunan kişilerle, burun buruna gelebiliriz. Özellikle mesleki ve toplumsal alanda arzu etmediğimiz gelişmeler yaşıyorsak, mevcut durum bizi rahatsız edici ise, kolayca öfkeleniriz, tepkide bulunabiliriz. Hayatın üzerimize geldiğini düşünürüz. Saat 11:36 Ay-Kuzey düğüm görünümü, eşimiz,ortaklarımız veya uzun zamandır bir arada olduğumuz partnerimiz ilgili konularda verilecek yeni kararların işaretçisidir. Saat 14:14 Ay-Merkür görünümü, yolculuk, görüşmeler ve finansal konularda tedbirli düşünmeyi sağlıyor. Saat 16:57 Venüs-Pluto görünümü, işlerimizi yoluna koymanızı sağlayıcıdır. İnancımızı yükseltir. Problemlerimize çözüm bulmamızda yardımcıdır. İlişkileri sağlamlaştırır. Koymakta zorlanmamıza, bazı konuların askıda kalmasına neden olsa da, ben bu görünümün size faydaları olacağını söylemeliyim. Dış dünyada ilişkileriniz güçlenirken, hayata bakış açınız da bir o kadar kuvvetlenir. Saat 21:49 Ay-Neptün görünümü, sağlam ve tutarlı kişilerle ilişki kurmaya olan meylinizi güçlendirir. Uzun vadeli hedefler belirlemenizi sağlayan bu enerji, hayatınızı ve içinde bulunduğunuz durumu aklı başında değerlendirmenizde size yardımcıdır. Mutlu, huzurlu, bereketli ve aydınlık dolu bir gün geçirmeniz dileğimle,

20 Ocak 2017, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kapanan konular yeniden gündeminde. Önümüzdeki günlerde maddiyat,ve ailenle ilgili gelişmeler yoğunlaşacak.

20 Ocak 2017, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşk ve ilişkilerde kadersel karşılaşmalar ve adımlar söz konusu olabilir. Aşk hayatınızda sağlam ve geleceğe yönelik net kararlar almak ya da sinyalleri, okumak sizleri güvende hissettirecektir. 

20 Ocak 2017, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizle ilgili olaylar duygusal olarak sizi zorlayabilir. Zihinsel aktivitelerinizin yoğun olduğu zamanlar içindesiniz. Yakın çevrenizle faaliyetleriniz artabilir. Kendi fikirlerinizi yaymak isteyebilirsiniz. Karşınızdakilerle uyum arayışı içinde olabilirsiniz. Sizi uğraştıran konulardan kaçınmalısınız. İşlerinizde başarı elde etmek isteyeceksiniz.

20 Ocak 2017, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşkta kendinizi şanssız hissedebilirsiniz fakat yakın çevrenizle iletişiminiz oldukça güçlü olacak. Duygularınız değişiyor. Duygusal karmaşa hissedebilirsiniz fakat endişelerinizi sevdiğinize yansıtmasanız iyi olacak. Özellikle bilgisine güvendiğiniz kişilerin tavsiyesini dinlemek size iyi gelecek. Yapmanız gereken şeyleri odaklanırsanız, kendinizi daha iyi hissedeceksiniz.

20 Ocak 2017, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün Kova burcuna ilerleyen Güneş ile birliktehayatınızda ve kariyerinizde kendinizi daha fazla gösterebileceğiniz bir döneme ilerliyorsunuz. Bu dönemde yaptıklarınızla ve başarılarınızla dikkatleri üzerinize çekebilirsiniz.

20 Ocak 2017, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevdiğiniz insanın beklenti ve isteklerine önem vermeye çalışacaksınız. Başkası için uğraşmak sizi zorlayabilir. Sevdiğiniz biri yoksa partner ihtiyacınız bu birkaç gün artacak.

20 Ocak 2017, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yeni bir ilişkiye veya ortaklığa başlamak için olumlu enerji ve fırsatlara sahipsiniz. Bu birlikteliği başlatmak için yalnızca partnerinizle, yani muhatabınızla olmayı tercih edeceksiniz.Ketum davranmak, derin duygular içerisinde olmak ve hassas bir duygusal yapıya bürünmeniz mümkündür. Talep edici bir tutumla ikili ilişkilerinize yöneleceksiniz. Ancak kıskançlık, şüphe ve kurcalama eğiliminiz artar. Arkadaş çevrenizden birileriyle sorunlar, tartışmalar ve şiddete varan olumsuz diyaloglar yaşamanız olasıdır. Etkisi altı gün sürecektir.

20 Ocak 2017, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayallerinizde düşlediğiniz aşk önümüzdeki günlerde karşınıza çıkacak. Rastlantı sonucu karşılaşacağınız bir kişiyle önemli bir beraberlik olabilir. Sağlık sorunlarına dikkat.

20 Ocak 2017, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 14' 20" R
Ay
Terazi
15° 39' 08" R
Merkür
Boğa
05° 21' 21"
Venüs
Boğa
24° 57' 14"
Mars
Koç
14° 37' 40"
Jüpiter
Boğa
28° 32' 06"
Satürn
Balık
18° 03' 60"
Uranüs
Boğa
23° 28' 22"
Neptün
Balık
29° 25' 29"
Plüton
Kova
02° 02' 13"
Chiron
Koç
21° 41' 42"
Lilith
Başak
25° 29' 44"
True Node
Koç
14° 56' 46"
Son Güncelleme : 19/05/2024 21:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>