Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Temmuz 2014, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşantınızda her şey yolunda. Sevgilinize ilişkiniz konusundaki bir çok planınızı kabul ettirmeyi başardınız. Sevgiliniz sizden önemli bir haber bekliyor şimdi.

Bugün işlerinize daha iyi konsantre olabileceksiniz. İşlerinizle ilgili genel bir sabırsızlık içine girebilirsiniz. Bazı planlarınızdaki aksamalar bugün bitiyor. İşlerinizin önü açık.

Maddi konularda kendinizi rahat hissedeceğiniz bir gündesiniz ve bazı maddi kazançlar elde etmeye yönelik çalışmalar yapabilirsiniz. Zihniniz açık ve başarılara açık.

Bugün bazı kararlar alabilirsiniz. Bu kararları alırken ailenizin ve sevdiklerinizin de fikrini alın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Gün içinde değişken bir mizaç göstereceksiniz. Özellikle kısa zaman sonra çıkacağınız yolculuk ve sevdiklerinizden ayrı kalma fikri sizi çok gergin ve sinirli yapıyor. Bugün akşam saatlerinde yapacağınız bir telefon görüşmesi sizi rahatlatacaktır. Bazı olumlu gelişmeler sizi bekliyor. Moralinizi yüksek tutun.

20 Temmuz 2014, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar Pazar gününe, saat 00:49 Ay-Neptün olumlu görünümüyle adım atıyoruz. Bu enerji, bizlere  hem huzur duygusu hem de güvenlik sunuyor. Kişi hayata güzel hislerle ve dileklerle  yaklaşır. Bir insana veya bir olaya sakin biçimde yanaşır ve onu güzel yönleriyle ele almaya çalışır. Hayallerini gerçeğe dönüştürmek ve sağlam bir çerçeve içine alarak uzun ömürlü kılmak ister. İlham gücü yüksektir. Söylediği veya dinlediği sözden zevk alır. Huzur bulmak ve huzur vermekten yanadır. Saat 02:52 Ay-Merkür olumlu görünümü, hem çevrenizdeki kişilerle duyarlı bir şekilde kucaklaşmanızı hem de sakin bir şekilde işlerinizi yoluna koymanızı sağlayıcıdır. Sezgileriniz güçlüdür. Neyin doğru neyin yanlış olduğunu gayet iyi tespit edebilirsiniz. Saat 09:30 Ay-Pluto destekleyici görünümü,  yeni bir şeyler yapmak, var olanı  sağlamlaştırmak, işler hale getirmek niyetinde olduğumuzu gösteriyor.  Aklımızda ne varsa onun üzerinde odaklanabiliriz. Saat 18:20 Ay-Satürn karşıtlık etkisi sizin  güzellik, huzur ve güven içinde yaşamaktan yana olduğunuzu gösteriyor.  Ruhunuzun huzur bulması için ilişki hayatınızın düzgün olması şart.  Eğer yaşamınızda, sevilmenin ve sevmenin güzelliğini size hissettiren biri varsa kendinizle barışık olursunuz.  Ancak yalnızsanız, sorumluluklarla başa çıkmanın zor olduğunu düşünürsünüz. Saat 19:40 Ay- Chiron  tılsımlı  etkisi,  arkadaşlık ilişkileriniz başta olmak üzere, hedef olarak belirlediğiniz her konuda sağlam ve sağlıklı kararlar almaktan yana olduğunuzun göstergesidir. Hangi ortamda bulunursanız bulunun, hem kendiniz hem de ailenizin geleceği adına düşünür ve iyilikleri gönülden yaparsınız. Peşinden gittiğiniz her şey  veya güvendiğiniz insanlarla ilgili fikirlerinizde kararlılık sağladığı gibi, rüyalarınızı gerçekleştirme yolunda da moral kazandırıcıdır. Parasal konularda esnek düşünmenizi sağlayan bu şefkatli görünüm,  ihtiyaçlarınız ve sevdiklerinizle ilgili harcamalarda bulunmanız anlamına gelebilir. Huzurlu bir hafta sonu geçirmeniz dileğimle,

20 Temmuz 2014, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay burcunuzda ilerlerken, duygusal paylaşımlara açık olabileceğiniz bir günü yaşıyorsunuz. Arkadaşlarınız bazı önemli sorunlarını sizinle paylaşmak isteyeceklerdir. Onlara vereceğiniz her türlü öğütlerde aşırıya kaçabilirsiniz. Özgürlüklerine yorum getirmezseniz, sonuç olumlu olacaktır.

20 Temmuz 2014, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Özel bilgileri kendinize saklamanızda fayda var. Finansal, hukuki veya resmi kurumlarla ilgili işlerinizde dikkatli olmalısınız. Sizi öfkelendirebilecek kişilerden uzak durun. Kısa bir yolculuk, gezi veya seyahat size iyi gelebilir. Tüm burçlar için gün geneli: Sonradan pişman olabileceğimiz hareket ve sözlerden kaçınmakta zorlanabileceğimiz bir gün. Yüzleşilmesi gereken konu veya kişiler varsa başka bir zamana ertelemek daha doğru olacaktır. Güç mücadelelerine, ufak tefek kaza ve sakarlıklara karşı da dikkatli olmak gerekiyor. Birkaç aydır, tüm hatırlatmalara veya tamamen unutulmaması için yapılan ufak tefek girişimlere rağmen, rafa kalkmış gibi görünen köklü yapısal içeriklere sahip olan konular tekrar gündeme geliyor ya da gelmeye başlıyor. Bu hafta sonu doğru harekete geçecek olan öğretmen gezegen Satürn vereceği dersleri tamamlamak üzere rafların tozunu alıp önemli konuları tekrar gündemimize taşıyor. Konular her ne ise, atılacak adımların kalıcı olacağı hatırlanıp, gerçekten yararlı mı yoksa tam tersi zararlı mı olduğu üzerine detaylı şekilde düşünülüp ona göre ilerlenmesi gerekiyor.

20 Temmuz 2014, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Pek çok konuda kendinizi rahat ve keyifli hissediyorsunuz. Özellikle yaratıcı konularda daha aktif olacak ve güvenle hareket edeceksiniz. Ayrıca aşk hayatınız ve ilişkiler açısından dinamik olabilir ve gününüzün büyük bölümünü bu alana ayırabilirsiniz. Uzun zamandır düşündüğünüz değişik hobilere yer açmanız size canlılık ve tempo getirecektir.

20 Temmuz 2014, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

SIKINTI yaptığınız bir konunun kolayca hallolduğunu göreceksiniz. Şans her zaman yanınızda olmayabilir. Hata yapmamaya çalışın.

20 Temmuz 2014, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gece yarısına kadar işlerinizle ilgileneceksiniz. Çalışmalarınızın yoğunluğu nedeniyle kafanızı kaşıyacak vakti bile bulamayabilirsiniz. Seri hareket etmeye bakın; lakin acele etmeyin. Yapacağınız en ufak bir dikkatsizlik, sizi zarara uğratabilir çünkü. Ertesi günü de düşünün ve çok geç yatmayın.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Onun çok fazla üstüne düşüyorsunuz. Bazen bu ilgiden bunalıyor. Kendi doğrularınızı empoze etmeniz ilişkinizi çıkmaza sokuyor. Yakıcı bir sevgi veriyorsunuz ama ateşin dozu biraz yüksek. İşteki hırsınızın meyvesini yakında toplayacaksınız.

20 Temmuz 2014, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 36' 48" R
Ay
Balık
11° 19' 43"
Merkür
Koç
18° 30' 51"
Venüs
Boğa
05° 02' 49"
Mars
Koç
02° 15' 21"
Jüpiter
Boğa
24° 43' 31"
Satürn
Balık
16° 51' 33"
Uranüs
Boğa
22° 32' 08"
Neptün
Balık
29° 00' 20"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 50' 34"
Lilith
Başak
23° 42' 08"
True Node
Koç
15° 22' 26"
Son Güncelleme : 03/05/2024 16:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>