Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Temmuz 2016, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Hatalarınızı geç de olsa anlamanız, kısa vadede bir yumuşamayı sağlayamayacak gibi. Dönüp bir şeyleri yeniden başlatmak için biraz geç kalmış görünüyorsunuz.

Yaptığınız başvurulardan yanıt gelmemesi umudunuzu kırmamalı. Yakında yüzünüz gülebilir. İş hayatınızda ilişki sorunlarınız var. Bu ilişkilere daha fazla katlanmak istemiyor gibisiniz

Büyük borçlara girip gereksiz alışverişlerden kaçınmanız, harcamaları biraz daha kısmanız gerekiyor. Bir süredir para işlerinizi dengeleyemiyorsunuz.

Bazı olaylara duygusal yaklaşmak sıkıntılara yol açabiliyor. Son günlerdeki aşırı duygusallığınızı biraz törpülemenizde fayda var

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünkü tez canlılığınız, çözümsüz görünen sorunlara yönelmeniz durumunda işe yarayabilir. Oldukça zaman kaybettiğinizi düşündüğünüz oluşumlarda hala şansınız olduğunu, bugün hareketlenmeniz halinde görebileceksiniz. Dönem dönem hissettiğiniz yalnızlık duygunuzu, fazla basit nedenlere dayandırıyorsunuz. Bu soruna daha kapsamlı bakmanızda yarar var.

20 Temmuz 2016, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar, 20 Temmuz saat 01:57 de, Oğlak burcunda oluşacak Dolunay, bizi bildik çevremizden uzaklara, daha iyi olanaklar, sağlam iş, güvenilir yaşam kurabilmek adına itekleyicidir. Kendi değerlerini, bildiği yolu tercih eden Boğalar için bu durum zor gibi gözükse de, aslında başarmak isteyenler için tabii ki olumludur. Sonuçta amacımız ayaklarımızın üzerinde durmak ise, neden daha iyisini bulmayalım. Yolculuklarveya bir şeyleri yerli yerine koyabilmek adına yapılır. Yaşça büyük, tecrübeli insanlara danışılır. Zaten bu Dolunayın bir başka özelliği de, değişim arzumuzun, yenilikleri uygulama isteğimizin vurgulanışıdır. Dolunayın ardından, Ay bir başka burç olan Kovaya geçiş yapacak. Biz de idealist bir bakış açısıyla, yeni tekniklere, rasyonel düşünmeye açık olmalıyız. İnsanlarla bağlantımızı güçlü tutarak, bildiklerimizi gösterebiliriz. Bu Dolunay, kendine farklı bir pencereden bakmayı bilmelisin diyor. Venüs-Satürn görünümü, aile ilişkilerinde gücümüzü yükseltiyor. Birbirimize daha sıkı sarılmamızı sağlıyor. Ayrıca yaratıcı düşünerek, maddi şartlarımızı iyi hale getirmek için, nasıl bir yol izlememiz gerektiğini de tespitte yardımcı oluyor. Bizim burada harcamalarımıza dikkat ederek, büyümeyi teşvik edici yapılandırmaya gitmemizde yarar var. İşte bu yapılandırma, kabuğunuzdan çıkarak, farklı yollar arayarak ve kendinize inanarak olur. Olumlu gelişmelere işaret bir gün olması dileğimle,

20 Temmuz 2016, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendinizi aşma konusunda başarılı çalışmalar içindesiniz. Mesleki anlamda sezgilerinizi ustaca kullandığınız için, çevrenizden takdir alıyorsunuz. Ailenizle ilgili yapıcı davranışlar sergilemenize rağmen, olaylar sizi zorladığı zaman, kendinizi güçsüz hissediyorsunuz. Siz her zaman aşılması zor olan hedefleri seçiyorsunuz

20 Temmuz 2016, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Size yeni şeyler deneme veya farklı yetenekler edinme şansı sunan fırsatları doğru şekilde değerlendirmelisiniz. Ufkunuzu açabilecek kısa mesafeli yolculuklar söz konusu olabilir. Maddi hedeflerinize yardımı olabilecek yatırımlar yapabilirsiniz.

19 Temmuz 2016, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugünyaşamınızla ilgili gelişmeler olabilir. Tamamlamayı düşündüğünüz işler için fırsat yakalayabilirsiniz. Hedeflerinize ulaşmak için kararlar alabilirsiniz. Gün içinde sanatsal konular ilginizi çekebilir. Annenizle ilgili konularda sorumluluk almanız gereken durumlar oluşabilir. Evinizi güzelleştirmek için çaba gösterebilirsiniz.

20 Temmuz 2016, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi yorgun hissediyor ve yalnız kalmak için çeşitli bahaneler buluyorsunuz. Ancak yakın dostlarınız kolay kolay sizi yalnız bırakacağa benzemiyorlar.

20 Temmuz 2016, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca bir şeyleri başarma ve aşma arzunuz yükselirken, yakın çevrenizle görüşmeler yapabilir, eğlenceli etkinliklerde yer alabilirsiniz. Kadınlarla ilişkilerinizde dikkatli olmanız gereken bir gündesiniz.

20 Temmuz 2016, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Dolunay ortaklı işler, seyahat, eğitim, hukuk, medya ve ticaret alanlarınızda gerçekleşecek. İşlerinizin sonuçlarını alabilirsiniz. Ailevi konularda maddi kaynaklarınızı iyi kullanacaksınız.

20 Temmuz 2016, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Zihinsel olarak sabah saatleri kendinizi boşlukta hissedebilirsiniz. Uzun süreli bir Ay boşluk etkisi gerek zihinsel gerekse bedensel olarak sizi atıl bir duruma itebilir.İş yapmak bir yana eğlenmek bile istemeyebilirsiniz. Bugün öğle saatlerine kadar gerçekleştireceğiniz faaliyetler bir bakıma ağır çekim gibi gelebilir. Dolayısıyla elinizdeki işleri tamamlayıp fikir üretme konusunda öğle saatlerini beklemelisiniz. Daha sonra ise mesleğinizle ilgili sıra dışı projelerin ne şekilde idare edilebileceği konusundaki fikir paylaşımlarına hız verebilirsiniz.

20 Temmuz 2016, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Onun çok fazla üstüne düşüyorsunuz. Bazen bu ilgiden bunalıyor. Kendi doğrularınızı empoze etmeniz ilişkinizi çıkmaza sokuyor. Yakıcı bir sevgi veriyorsunuz ama ateşin dozu biraz yüksek. İşteki hırsınızın meyvesini yakında toplayacaksınız.

20 Temmuz 2016, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 43' 51" R
Ay
Terazi
09° 21' 42"
Merkür
Boğa
04° 37' 04"
Venüs
Boğa
24° 18' 17"
Mars
Koç
14° 13' 36"
Jüpiter
Boğa
28° 24' 38"
Satürn
Balık
18° 01' 57"
Uranüs
Boğa
23° 26' 32"
Neptün
Balık
29° 24' 46"
Plüton
Kova
02° 02' 28"
Chiron
Koç
21° 40' 08"
Lilith
Başak
25° 26' 13"
True Node
Koç
14° 56' 38"
Son Güncelleme : 19/05/2024 08:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>