Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Mayıs 2015, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün yine bazı sorularla sıkboğaz edilebilirsiniz. Bunu sineye çekmek zorundasınız. Suçlu görüldüğünüz davranışların hata mı, yoksa karşı konulmaz duygusallıklar mı olduğu konusundaki karmaşanız bir süre daha sürecek.

Tavsiyeler ve destekler sizin için önemli. Gurur yapabilecek koşullarda görünmüyorsunuz. Üstün görev bilinciniz var. Girişimcisiniz. Her türlü desteği hakkediyorsunuz.

Fırsatları iyi değerlendirirken, çıkarcı bir izlenim bırakmamaya özen göstermelisiniz. Son zamanlarda ortaya çıkan sorunlara daha akılcı yöntemlerle yaklaşacaksınız.

Bugün zaman zaman iletişim problemleri yaşayabilirsiniz. Kendinizi daha iyi ifade edebilmenin yollarını bulmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Arkadaşlık ilişkilerinizde tıkandığınız konularda alacağınız destekler, beklenenin üzerinde olacak. Ev ortamınızda yenilenme girişimlerinizde maddi engellere takılabilirsiniz. Kişisel sorunlarınızı yaygınlaştırma yanlısı değilsiniz. Bu, sizi dönemsel yalnızlıklara sokabiliyor. Sırdaş yoksunluğu çektiğiniz şeklindeki düşüncelerinizi yeniden gözden geçirmeniz gerekiyor.

21 Mayıs 2015, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar, 21 Mayıs saat 11:45-21 Haziran saat 19:38 tarihleri arasında, Güneş-İkizler burcunda seyrini sürdürecek. Ancak bu yılki geçiş, Merkür geri hareketiyle örtüştüğü için, geçenlerde de belirttiğim gibi, hesapsız işlere kalkışmamak, parayla alakalı her işimizi iyi kontrol etmek, takip etmek, yaş tahtaya ayak basmamak gerekiyor. Söz ile değil belge ve garantiyleyapmak lazım. Alım-satım işlerinde mutlaka sağlamlık aramalıyız. Mevcut bütçemizin sınırlarına taşmamak faydalıdır. Kime ne veriyoruz, kimden ne alacağız kontrolünü iyi yapalım. Cüzdanımıza, çantamızı, ötemize berimize dikkat edelim. Saat 20:07 Ay-Venüs kavuşum etkisi altında eviniz ve ailenizle alakalı konular öncelikli hale gelir. Eldekini korumak lazım diye düşünebilirsiniz. Sevdiklerinize karşı gayet hassas davranırsınız. Saat 20:51 Ay-Pluto karşıtlığı, eğitim, iş, yolculuk, iletişimle alakalı her konuda durumunuzu derinlikli bir şekilde güvenliğinizi önemseyerek düşününüz. Gönlünüzden geçen her ne varsa, sizi mutlu edecek şekilde gerçekleşsin. Kalben sevgilerimle,

21 Mayıs 2015, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yakın dostlarınızdan aldığınız haberler, sizi oldukça mutlu ederken, geçmiş anılarınız da canlanabilir. Sorumluluk duygunuzun arttığı şu günlerde, bazı paylaşımlara ihtiyacınız var ve sizin için gerekli olan tek şey arzuladığınız sevgi desteği. Ani gelen telefonların sizi olumlu motive etmesi, yaşam heyecanlarınızı daha da arttıracak.

21 Mayıs 2015, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Başkalarından onay veya yardım beklemeden hareket etmeniz, onay ya da destek bekleyerek harekete geçmenizden daha fazla işe yarayabilir. Asıl hedeflerinize odaklanın. Sezgilerinize güvenebilirsiniz

20 Mayıs 2015, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde sosyal konularda sezgilerinizi daha iyi kullanabilirsiniz. Keyif aldığınız uğraşlara zaman ayırmak size iyi gelecektir. Gelecek beklentilerinizle ilgili yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Gün içinde arkadaşlarınızla görüşmek size iyi gelecektir. İş hayatınızda alacağınız desteklerle gününüzü daha rahat geçirebilirsiniz.

21 Mayıs 2015, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün bağ bahçe işleri ilginizi çekiyor, sürekli doğal ortamlarda bulunmak istiyorsunuz. Uzun süredir ev vearasında kalıp dışa açılmadınız. Artık tam günündesiniz. Sevdiğinizle baş başa kalacaksınız.

21 Mayıs 2015, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde kendinizi aktif, hareketli veyaşamında öne çıkan bir enerji ile sergilerken, ilişkilerinizde ani kararlar almamanız gereken bir gündesiniz. 14.00'dan gece yarısına dek olan dönemde etkinlikler, organizasyonlarda yer alabilir, sevdiklerinizle eğlenceli vakit geçirebilirsiniz.

21 Mayıs 2015, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hayatınızda parayla ilgili işler yoğun olmaya başlayacak. 1 ay boyunca ticaretle ilgili işlerde kimliğinizi ortaya koyacaksınız. Bu alanda kazançlarınızı artırmanın yollarını bulacaksınız.

21 Mayıs 2015, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Gökyüzü bugün sabah saatlerinde kendinizi oldukça gergin hissedeceğinize işaret etmekte. Gördüğünüz bir rüyanın etkisi altında kalmış olabileceğiniz gibi bilinçaltınızda yaşanmışlıkların verdiği olumsuz bir etki de etkili olabilir. Bugün kısa süreli de olsa meditasyon yapmalı ve ruhunuzu dinlendirerek sizi zorlayan enerjilerden arınmalısınız. İş hayatınızda ise insanların istek ve talepleri size zorlayıcı gelebilir İkna gücünüzü kullanın ve kendinize işinizde ki becerinize güvenerek hareket edin. Özel yaşamınızda ise üzüldüğünüz kendinize sıkıntı ettiğiniz her konuda yaşanacak olumlu gelişmelerle sevinecek ve haklılığınızın ispatlanması ile huzur bulacaksınız. Sevdiğiniz insanın size verdiği değeri gösteren jestleri ile mutlu olacaksınız.

21 Mayıs 2015, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygusal bir gündesiniz. Yaşama pembe gözlüklerle bakabileceksiniz. Böylece gününüz huzurlu ve mutlu geçecek. Bu moralli halinizi devam ettirebilirseniz his ve çalışma hayatınızda bunun olumlu yansımalarını görürsünüz.

21 Mayıs 2015, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
21° 51' 39" R
Ay
Yengeç
12° 46' 41" R
Merkür
Koç
25° 48' 02"
Venüs
Boğa
15° 32' 21"
Mars
Koç
08° 47' 39"
Jüpiter
Boğa
26° 43' 46"
Satürn
Balık
17° 32' 11"
Uranüs
Boğa
23° 01' 44"
Neptün
Balık
29° 14' 23"
Plüton
Kova
02° 05' 01"
Chiron
Koç
21° 18' 15"
Lilith
Başak
24° 38' 49"
True Node
Koç
15° 01' 06"
Son Güncelleme : 12/05/2024 05:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>