Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Nisan 2014, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinize gösterdiğiniz küskün davranışlarla kendinizi kandırdığınızı biliyorsunuz. Ona bir şeyleri anlatmak için başka bir yol denemelisiniz. Bu oyunu fazla uzatmamanız sakıncalı olabilir.

Yetenekleriniz,alanınızda kendini gösterme şansına sahip. Bazı insan ilişkileri sizin huzurlu bir çalışma ortamı içinde olmanızı önlüyor. Yine de sorun yaşadığınız ilişkileri hayatın birincil problemi gibi görmemelisiniz.

Önünüzde düşünceli günleriniz var. Bugünü biraz masraflı geçirmeniz, bu açığı nasıl kapatacağınızı düşünmenize yol açıyor. Sıkıntınızın bitmesi bazı küçük nedenlere bağlı olabilir. Yakında böyle bir şaşkınlık yaşayabilirsiniz.

Bazı davranışlarınızla ilgili objektif iç hesaplaşmalar içine girmeniz gerekiyor. Bu iç hesaplaşmalar size doğru yolu gösterecektir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Disiplinli bir şekilde çalışma imkanı bulacağınız bir gündesiniz. Özellikle maddi konulardaki çalışmalarınızda bir artış olabilir. İşlerinizi belli bir düzene koymayı başarabilirsiniz ve bu yönde olumlu çalışmalarınız olacaktır. İhtiyaçlarınızın ve isteklerinizin daha iyi farkına varabileceğiniz bir döneme giriyorsunuz. Özellikle bugün bazı ilişkilerinizi yeniden değerlendirmeye fırsatlar bulabileceksiniz. Düşüncelerinizi belli bir noktaya yönlendirebiliyorsunuz ve bu bazı başarılar kazanmanızı sağlayacaktır.

21 Nisan 2014, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar Jüpiter-Uranüs-Pluto arasında 20 ve 21 Nisan tarihlerinde oluşacak öncü kare görünüm, gelişim ve büyümenin işaretçileridir. Uranüs beklenmedik bir takım problemler yaratsa da, Pluto size büyük bir kuvvet ve dayanıklılık sunarak destek verir. Hani büyüklerimiz der ki,  bir kapı kapanırsa başka bir kapı açılır ve hiçbir şey nedensiz ve tesadüf değildir diye. Aynen öyle. İnsan hayatında kış da olacak, yaz da olacak. Önemli olan Güneşin her sabah bizim için yeniden doğduğunu unutmadan korkularımızın esiri olmak yerine, neler yaparsak enerjimizi doğru yönlendiririz bunun üzerinde durmaktır. Bilgilenin, araştırın, kendinizi garanti altına alacak işlere yönelin. Saat 03:27 Ay-Uranüs görünümü, ciddi ve tutarlı düşünmek isteyen bireyin, kimi zaman kendini baskı altında hissetmesine, bu yüzden de gerçeklerden kaçmasına sebep olabilir. Kimse bilmez ama o yüreğinin derinliklerinde bazı durumlara isyan etmektedir. Hatta bir çok şeyi yapmak istediği halde yapamadığının farkında olduğu için gerilim duyabilir. Saat 03:32 Ay-Pluto kavuşumu kendimizi kanıtlamak, insanlar üzerinde etkili olmak isteyeceğiz. Yabancılarla temasımız, yolculuklar,görüşmeleri anlamında kendimizi kuvvetli hissedeceğiz. Saat 03:33 Ay-Jüpiter karşıtlığı çevremizle olan bağlantımız,görüşmeleri, iletişimle alakalı her konuda olumlu yönde düşünmemizi sağlayacaktır. Kendimizi iyi hissetmemizde yardımcı olacak. Saat 04:56  Ay-Mars görünümü,hayatının durgunluğu, gelir miktarında düşüşler, şu anda beklemek zorunda oluşunuz bir hayli düşündürücüdür. Hani zor durumda değilsinizdir ama, böyle giderse elinizdekiyle yetinmeniz zor olabilir. Bu duruma çare bulmak istersiniz.

21 Nisan 2014, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay sizin gibi toprak bir burç olan Oğlak'ta e ilerlerken, fikirlerinizde belli ve gözle görülen bir inatçılık söz konusu. Ele aldığınız konuları sonuna kadar inatla sürdürecek ve başarıya bir adım daha yaklaşacaksınız. Aileniz, kararlı davranışlarınız karşısında, size destek verecekler ve siz de olumlu etkileneceksiniz.

21 Nisan 2014, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Eviniz, aileniz veya aşk hayatınızla ilgili ilişkilerinizden bazıları sizi zorlayabilir veya ilişkiden soğuyabilirsiniz. Sakinliğinizi korumaya çalışmalısınız. Tüm burçlar için gün geneli: Ani, beklenmedik ve şaşırtıcı gelişmelere açık günlerdeyiz. Tedbir olarak, öfkemizi kontrol etmeli, riskli kişi, ortam ve durumlardan uzak durmalı, ufak tefek kazalara dikkat etmeli ve ani tepkiler vermekten kaçınmalıyız.

21 Nisan 2014, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde duygusal anlamda uzaklarla ilişkiler öne çıkıyor. Sizi meraklandıran konuları öğrenmeye, ve belki bu konularda sorumluluk almaya hazır hissedebilirsiniz. Yolculuk fikri zihninizi meşgul edebilir. Medya ve yayıncılık konularıyla ilgili haberler de olabilir. Bugün tanışacağınız kişilerle aranızdailişkileri geliştirebilirsiniz.

21 Nisan 2014, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

DUYGUSAL gerilimlere neden olacak olaylara yol açmamalısınız. Dostlarınızın fikir değiştirmeleri yüzünden zor anlar yaşanabilir.

21 Nisan 2014, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gece yarısına kadar işlerinizle ilgileneceksiniz. Çalışmalarınızın yoğunluğu nedeniyle kafanızı kaşıyacak vakti bile bulamayabilirsiniz. Seri hareket etmeye bakın; lakin acele etmeyin. Yapacağınız en ufak bir dikkatsizlik, sizi zarara uğratabilir çünkü. Ertesi günü de düşünün ve çok geç yatmayın.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, çevrenizdeki, yakın ilişki kurduğunuz kişilerin görüş ve düşünceleri, sizinkilerden daha önemliymiş gibi düşünebilirsiniz. Buna izin vermeyin ve kendi planlarınızı başkalarının şekillendirmesini veya değiştirmesini engelleyin.

21 Nisan 2014, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 43' 52" R
Ay
Oğlak
15° 36' 09"
Merkür
Koç
16° 38' 36"
Venüs
Boğa
00° 07' 08"
Mars
Balık
29° 10' 26"
Jüpiter
Boğa
23° 47' 26"
Satürn
Balık
16° 30' 44"
Uranüs
Boğa
22° 18' 23"
Neptün
Balık
28° 53' 10"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 37' 06"
Lilith
Başak
23° 15' 30"
True Node
Koç
15° 22' 38"
Son Güncelleme : 29/04/2024 16:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>