Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Ağustos 2015, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk hayatınızda bugün küçük bir gerilim yaşayabilirsiniz fakat sevgilinzle aranızdaki duygusal bağ bu problemi çözmeye yetecektir.

İş hayatınızda bugün bazı değişikliklere karşı tepkilerinizi gizleyemeyeceksiniz ve kendinizi rahat hissetmekte zorlanacaksınız.

Parasal açıdan olumlu bir gündesiniz. Bazı birikmiş borçlarınızı kapatma olanağına kavuşacaksınız ve yarım kalmış bazı projelerinizle ilgilenmek isteyeceksiniz.

Son derece enerjiksiniz ancak bugün enerjinizi kullanmakta zorlanabilirsiniz. Çevrenizden gizleyeceğiniz bazı planlar yapabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Gün içinde zaman zaman gerilimler yaşayabilirsiniz. Duygularınızı kontrol etmekte zorlanabilirsiniz. Ailenizden bazı kimselerle fikir anlaşmazlığınız var. Bu anlaşmazlıklar bugün su üstüne çıkabilir. Sorunları fazla uzatmamaya dikkat etmelisiniz. Ne kendinizin ne de başkalarının keyfini kaçırmayın.

22 Ağustos 2015, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar önemli bir enerji etkinliği altında Cumartesi günümüz başlayacak. Saat 02:40 Güneş-Satürn mücadeleci görünümü, ev sınırları içinde ve bulunduğumuz ortamlarda güçlü bir duruş sergilemek ve yönetimi elimizde tutmak arzumuzu gösterir. Ancak bu duruş, ilişki meselelerinde sorun yaratabilir. Karşı taraf taviz vermeye veya sizin kendinize göre davranmanıza karşı çıkabilir. Saat 21:00 itibariyle Ay-Satürn kavuşumu gerçekleşecek. Bu görünüm, ilişki ve ortaklıklarda yaşanan zorlukları işaret ediyor. Saat 22:31 Akrep burcunda oluşacak  ilkdördün, bugüne dek yaşananların yüreğinizde bıraktığı izler veya yalnızlık duygusu  ister istemez hassasiyet yaratır. Üzerinizde denetim ve baskı kurmaya çalışan bir partneriniz varsa, bu durum daha fazla yoğunlaşabilir. Aynı durum,yaptığınız insanlarla aranızda da görülebilir. Size karşı olanlarla aranızda yaşanan çekişme zorlayıcıdır.  Benim tavsiyem, mantıklı bir şekilde olan biteni gözden geçirmenizdir. Üstünüzdeki baskılardan kurtulmanın yolu, işlemeyen ne varsa onu geride bırakmaktır. Bu görünümün ardından saat 23:41 olana dek Ay-Boşluk etkisindeyiz. Her birimiz için esenlik dolu bir gün olması dileğimle,

22 Ağustos 2015, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ailenizin bazı masraflarına katkıda bulunmak isteyebilirsiniz. Kendi gücünüzü sevdiklerinizle paylaşmak niyetindesiniz. Sevdiklerinizle ortak kararlar alacaksınız. Özellikle baba menşeli olayların gündem kazanması sonucunda; bazı sorumluluklarınız artacak, çeşitli parasal konular ve olaylar, gün içinde yerlerini alacaktır.

22 Ağustos 2015, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İmkansızın peşinden gitmeniz sizi bazı olaylardan soğutabilir. Sizi rahatsız edebilecek olaylardan ya da kişilerden kaçınmak için hesaplayarak ilerlemeniz gerekiyor. Ortam değişikliği size iyi gelecek ve vizyonunuzu geliştirecektir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Otorite(eş, baba, patron, yönetici, müdür, öğretmen v.b) konumundaki kişilerle ilişkilerimizde biraz zorlanabiliriz. Eleştiriler, şikayetler, dizler, dişler, kemiklerle ilgili problemler, aşırı yük ve sorumluluklar, kısıtlanmışlık hissi günün öne çıkan başlıkları arasında olabilir. Baskı altında hissedebilir, bazı işlerimizde engellerle karşılaşabilir, gecikmeler yaşayabiliriz veya görevlerimizi hafife aldığımızı söyleyen kişiler moral bozabilir. Bu etki önümüzdeki bir hafta devrede olacağı için adımlarımızı buna göre atmamızda fayda var. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

22 Ağustos 2015, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün duygusal beklentileriniz açısından daha iyimser olmaya gayret edin. İlişkilerinizde ciddiye almanız gereken koşullar var.

22 Ağustos 2015, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aldığınız kararlardan ya da sarfettiğiniz sözlerden dolayı kendinize kızabilirsiniz. Son derece mantıklı olmalısınız. Duygusallıktan uzak durun.

22 Ağustos 2015, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde huzuru ve mutluluğu sevdikleriniz ve ailenizle evinizde bulabileceğiniz, evinizin dekorasyonunu değiştirebileceğiniz, ruhsal olarak uyum, mutluluk, huzur ve denge hissedeceğiniz bir zamandasınız.

22 Ağustos 2015, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Partnerinizin sorumlulukları veya sorumsuzlukları aile hayatınızı etkileyebilir. Özel hayatınızdaki anlaşmazlıkların sizi duygusal olarak aşağıya çekmesine izin vermeyin. Ailenizdeki zorlanmaları, keyifli insanların yanında bulunarak geride bırakabilirsiniz.

22 Ağustos 2015, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Gökyüzü bugün adınızdan sıkça bahsettireceğiniz güzel olayların baş kahramanı olacağınızı sizlere müjdeliyor. İş hayatınızda çalışkanlığınızın mükafatını almaya başlıyorsunuz. Ailevi konularda da keyifli haberler yüksek olan enerjinizle herkesi kendinize hayran bırakmanızı sağlayacak. Evlilik hayatınızda ise eşinizin fedakarlıklarınıza karşı olumlu tepkileri ve içtenlikle yaklaşımı ilişkinizi yeniden yapılandırmanıza yardımcı olacak. Bekar ve ilişkisi devam eden boğalar, arkadaşlarınızın ilişkiniz üzerinde etkili olmaması gerektiğini sevdiğiniz insana kesin bir dille anlatmalısınız.

22 Ağustos 2015, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, herhangi bir konu ya da kavramla ilgili olarak sevgiliniz, eşiniz veya işlerinizde size yardımcı olan bir kişiyle bazı konuşmalar yapmanız mümkündür. Tane tane konuşmanız, kendinizi net biçimde ifade etmeniz gerekebilir.

22 Ağustos 2015, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
20° 21' 52" R
Ay
İkizler
22° 03' 09" R
Merkür
Koç
24° 11' 15"
Venüs
Boğa
13° 37' 58"
Mars
Koç
07° 36' 32"
Jüpiter
Boğa
26° 21' 51"
Satürn
Balık
17° 25' 12"
Uranüs
Boğa
22° 56' 20"
Neptün
Balık
29° 11' 57"
Plüton
Kova
02° 05' 23"
Chiron
Koç
21° 13' 20"
Lilith
Başak
24° 28' 31"
True Node
Koç
15° 09' 28"
Son Güncelleme : 10/05/2024 16:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>