Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Eylül 2018, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Mutlusunuz, çünkü ilişkinizde küçük ayrıntılara takılmıyor, sevgilinizin sizin yanınızda kendisini huzurlu hissetmesini sağlıyorsunuz. Ama sizin de aynı şekilde beklentiniz var, o da sizi bazı konularda baskılıyor.

İşlerinize çok hakim ve inisiyatiflisiniz. Bunu sağlamak için harcadığınız emek kadar, çevrenizdekilerin mesleki yeterliliğinize gösterdiği saygı da bu inisiyatifte rol oynuyor.

Bir alacağınız epeyce gecikti. Bu yüzden o parayı da ilave edip almayı düşündüğünüz şeyi bugünlerde alamayacaksınız. Yakında işyerinizin size bir sürprizi olabilir.

Biri size ısrarla yakınlık gösteriyor. Bu yakınlığa sevinmeden önce biraz beklemeniz gerekiyor. Önümüzdeki günlerde bunun bir çıkar yakınlaşması olduğunu göreceksiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünlerde her şeye karşı genel bir hoşnutsuzluğunuz var. Esasında bunun gözle görülür, maddi bir temeli yok. Bugünlerde canınız biraz bunalım istiyor gibi nedense. Hızla yok olup giden yaz mevsiminin sizde olumsuz etkileri oluyor. Sonbaharın eşsiz güzellikleri içinde mutluluğun sırrını keşfedebilirsiniz. Biraz iyimserliğe ihtiyacınız var.

22 Eylül 2018, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar saat:06:39-10 Ekim saat:03:40 tarihleri arasında Merkür-Terazi burcunda ilerleyecek. Bir taraftan işlerimizi hızlı biçimde yoluna koyacak, akıllıca hareket edecek, derleyip toparlayacağız. Diğer taraftan, aynı ortamda yaşadığımız kişilerle nazik bir üslup içinde iletişimde bulunacağız. Yeteneklerimizi geliştirmek adına kurs görebiliriz. Bir ustanın yanında eğitimden geçebiliriz. El sanatları öğrenebiliriz. Başkalarına öğretebiliriz. Ellerimizin bakımı, güzelliğiyle ilgilenebiliriz. Ek işlerden para kazanabilirsiniz. Becerikli olduğunuz bir işi, başkalarına öğreterek gelir elde edebilirsiniz. Bu süreçte, çalışma ortamında insanlarla olan ilişkilerinize veya günlük hayatta karşılaştığınız kişilerle olan iletişiminize dikkat ediniz. Onları dinlemeli ve ortaklaşa düşünmeye çalışmalıyız. Nezaket çok önemlidir. Sanatsal faaliyetler için etkili bir geçiştir. Saat 15:26 Ay-Balık burcu ilerleyişi, hoş duygular hissetmemizi sağlayan bu olumlu enerji, hem ilerisi adına umutlanmamızı hem de dostluk kavramları üzerinde düşünmemizi sağlayıcıdır. Birleştirici bir yansıma yaratır. Bu enerji sayesinde sorunlar varsa unutulur ve kırgınlıklar tedavi edilmeye çalışılır. Yalnız olanlar kendi içlerinde hüzün taşısalar da, bu enerji sayesinde umutlarını tekrar filizlendirmeyi başarabilirler.

22 Eylül 2018, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay, günün büyük bir çoğunlukla boşlukta olacak. Gün içerisinde memnuniyetsizlik yaşadığını konuşmalarına ve tavırlarına yansıtabilirsin. Gerginliğini, insanlara yaptığın sert eleştirilerle dışa vurmamaya özen göstermelisin. Evli bir Boğa burcuysan, eşin ve ailen arasında denge kurmakla uğraşabilirsin. Yakın bir zamanda eğitimine ara vermiş bir Boğa burcuysan, yeniden başlamanın yollarını arayabilirsin. Hayatın adına güçlü adımlar atma isteğine yakınların da destek olacak. İlişkisi olmayan bir Boğa burcuysan, sevdiğin kişinin ailesiyle ilgili bazı sağlık sorunları gündeme gelebilir. Sanatla ilgilenen bir Boğa burcuysan, çalışmalarını daha geniş kitlelere duyurmak adına reklam çalışmalarını araştırabilirsin.

22 Eylül 2018, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal çevre ve arkadaşlık ilişkilerinizde yardımlaşma temasının ön planda olacağı ve fedakarlık konusunda cömert davranacağınız bir gün olabilir. Partnerle olan ilişkilerde ise kıskançlıklara dikkat.

22 Eylül 2018, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Günün ilk yarısında bazı sorumluluklar ve yükümlülükler dikkat çekebilir. Akşam saatlerinde arkadaşlarla paylaşım içinde olmak daha güzel.

22 Eylül 2018, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İşle ilgili konularda şans sizden yana. Yeni bir projeye başlayıp kısa sürede popüler olabilirsiniz.

22 Eylül 2018, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sevdiklerinize, aşkınıza kendinizi güzel sözlerle ifade etmek ve ona açılmak istiyorsanız, uygun sözleri bulabileceğiniz bir gün olabilir bugün. Kalbinizden geçenleri dile dökebilirsiniz.

22 Eylül 2018, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ortak idealler, sanatsal zevkleri paylaşabileceğiniz sosyal ortamlarda bulunmak için uygun bir gün. Gün hareketli başlayıp sakin ilerleyecek, kendinize zaman ayırın.

22 Eylül 2018, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün Merkür Terazi burcuna geçiş yaparak gündelik hayatınızı hareketlendirecek.Yeni projeler üretmek, ortaklaşa işlere girişmek için uygun zamandır. Sağlık sektörüyle yakından ilgilenebilirsiniz. Zihinsel anlamda huzur bulacağınız bir dönem başlıyor. Sanat çevreleriyle haşır neşir olabilirsiniz.

22 Eylül 2018, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Parlak bir gün. Kendinize olan güveniniz ve pratik zekanız sayesinde işyerinizde terfi etmeniz çok yakın. Gerekgerek özel hayatınızda herşey toz pembe. Duygusal bağlamda yine de biraz dikkatli olmanızda fayda var. Sahiplenme duygunuzun ağır basmasına izin vermeyin.

22 Eylül 2018, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 54' 53" R
Ay
Oğlak
04° 24' 53"
Merkür
Koç
16° 23' 57"
Venüs
Koç
29° 05' 00"
Mars
Balık
28° 31' 33"
Jüpiter
Boğa
23° 35' 41"
Satürn
Balık
16° 26' 14"
Uranüs
Boğa
22° 15' 31"
Neptün
Balık
28° 51' 38"
Plüton
Kova
02° 06' 01"
Chiron
Koç
20° 34' 15"
Lilith
Başak
23° 09' 55"
True Node
Koç
15° 24' 45"
Son Güncelleme : 28/04/2024 20:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>