Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Kasım 2018, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Geride bıraktığınız beraberliğin bazı sancılarını yaşıyorsunuz. Bunun nedeni ilişkiyi koparanın siz olmayışı. Sancılarınızın nedeni onu hala unutamamış olmanız değil, haksızlığa uğradığınızı düşünmeniz.

Yarından itibaren beklediğinizin üstünde bir çalışma temposunun içine gireceksiniz. Bu yoğunluğu sizinle paylaşmaya hazırarkadaşlarınız var. Hep birlikte üstesinden gelebilirsiniz.

Unutulmuş bir miras bugünlerde yine gündeme gelebilir. Sizin de payınıza küçümsenmeyecek bir rakam düşebilir.

Hayatınızı etkileyebilecek konumda olan birisi size dürüst davranmıyor. Çok yakında onu daha yakından tanıyabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Dostlarınızla uzun vadeli bir planın hazırlığı içindesiniz. Bu hazırlık hepinizi heyecanlandırıyor. Siz içlerinden bazılarının sizi yarı yolda bırakacağı endişesini taşıyorsunuz. En kısa zamanda bu endişelerinizi onlarla paylaşmalısınız. Zevkli olduğu kadar zor bir yolu seçtiğinizin farkındasınız. Bu yüzden de sabırla davranacak yol arkadaşları gerekiyor size.

22 Kasım 2018, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar saat 04:28 Güneş-Kuzey düğüm görünümü, özel hayatınızda ve başkalarıyla ilişkinizde uyum-paylaşım ve empatide bulunmanın önemini vurguluyor. Siz de böyle olmasını dilersiniz. Duygularınızı ifade edeceğiniz ve sizi kalben anlayacak, değerlerinize önem verecek kişilerle görüşmeyi, bağlantı kurmayı istersiniz. 22 Kasım saat:12:01-22 Aralık saat:01:23 tarihleri arasında, Yay burcunda ilerleyen Güneş süresince eş veyaortaklığımızda güvenceniz çok önemli. Yaptığınız gönül veyabirliğinin kazandırıcı olması önemli. Eğer kaybettirici oluyorsa, bunun üstünü örtemeyiz. Birlikte sürüklenmek yerine, el ele sağlam olana yürümek şart. Bir an önce halledeyim bitsin diyerek borcu borçla kapamak yanlıştır. Elinize geçenleri korumayı, adil ölçüde paylaşmayı, risk almamayı bilmelisiniz. Alım satım, vergi, miras, hukuki davalarınızla ilgili konularda mutlaka uzmanlara danışmalısınız. Nereye para yatırıyorsunuz, kiminle el sıkışıyorsunuz, şu anda bir krizde misiniz bunları lütfen ciddiye alınız. Merkür-Yay burcunda geriliyor. Bunu unutmayalım. İş ortaklığı, ilişki, yasal davalar, paylaşımlar, kontratlar, sözleşmeler, partnerinizle ilgili meselelerde mantıklı ve gayet gerçekçi bir şekilde hareket etmeniz lazım. Geçmişi mutlaka gözden geçiriniz. Hem kendinizle hem de ilişkinizle ilgili konularda bir düşününüz. Aceleci kararlar vermeyiniz. Mutlu bir güne uyanmamız dileğimle,

22 Kasım 2018, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay, öğle saatleri itibariyle boşlukta hareket ederken, Güneş ateş burcuna geçiyor. Programlarını basit bir düzlemde değerlendirmen gerekebilir. Bazı projelere eğilerek öz disiplin geliştirmen daha fazla çalışmana neden olabilir. Neye ihtiyacın olduğu konudaki kararsızlıkların pekişebilir. Bütçe planlaması yapmayı hedeflerken bir anda var olan arabanı değiştirmek ya da yeni bir araç almayı düşünebilirsin. Uzun zamandır ilişkisi olan bir Boğa burcuysan, ilişkinin nereye gittiği konusunda kafa karışıklığı yaşayabilirsin. Bu durum sevgilini sorguya çekmene neden olabilir. Bazı yüzleşmeler sayesinde geçmişte sır olarak kalmış konular gün yüzüne çıkabilir.

22 Kasım 2018, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı olayların içerisinden önemli dersler alabilirsiniz. Yanlış ilişkiler sizi duygusal anlamda karmaşaya itebilir. Finansal ilişkilerinize dikkat etmelisiniz.

22 Kasım 2018, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kişisel açıdan önem verdiğiniz konulara daha fazla yönelebilirsiniz. Hassas olduğunuz konularda tepkilerinize dikkat etmelisiniz. Bugün bedene ait konular ön plana çıkabilir. Kazalara karşı önlem almalısınız. Akşam saatlerinde kendinizi daha fazla kısıtlanmış hissedebilirsiniz. Bütçenizle ilgili konular gündeme gelebilir.

22 Kasım 2018, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün alacağınız bir haber sizi keyiflendirecek. Sevdiğinizle aranızdaki ilişkiler giderek yoğunlaşıyor. Daha önce aranızda çıkmış olan sorunları çözümleyeceksiniz. Sevdiğinizle birlikte çevre gezilerine çıkabilir, beraberliğinizi çok daha farklı boyutlara ulaştırıp güçlü hale getirebilirsiniz.

22 Kasım 2018, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Burcunuzda ilerleyen Ay size hem güç hem de cesaret ve enerji katıyor. İkili ilişkilerde söz sahibi olabilir, girişimci ve lider özelliklerinizi ortaya çıkarabilirsiniz. Işığınızla parlayabileceğiniz bir gün olabilir.

22 Kasım 2018, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Güneş'in Yay burcuna geçişiyle yenilenmeler, dönüşüm söz konusu. Bugün yurt dışı, hukuki konular ya da yüksek öğretim alanında gelişmeler olabilir. Gün boyu ilişkilerdeki sorunlara takılıp kalmadan, değişimi kabullenmek faydalı olur.

22 Kasım 2018, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün Yay burcuna geçen Güneş, bir ay boyunca ortak paylaşım konularınıza ışık tutacak. Eşinizin geliriyle alakalı önemli gelişmeler gündeme gelebilir. Yabancılarla ilgili ortaklık teklifi alabilirsiniz. Yeni ufukların kapıları önünüze açılabilir. Ortağınızın gerçekçi fikirleri sizi harekete geçirmek için iyi bir motivasyon oluşturur. Partnerinizle spiritüel bir yolculuğa çıkma fikrine sıcak bakarsınız.

22 Kasım 2018, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İşte yeni bir atılım yapmanızın en uygun zamanı. Bunu güvendiğiniz bir dostunuzun sayesinde gerçekleştirebilirsiniz. Bu da size bol paranın kapılarını açabilir. Yalnız anlaşmalarınızı kağıt üzerinde gerçekleştirin. Yoksa zararını siz görürsünüz.

22 Kasım 2018, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 10' 27" R
Ay
Terazi
27° 21' 09" R
Merkür
Boğa
06° 44' 40"
Venüs
Boğa
26° 08' 58"
Mars
Koç
15° 21' 57"
Jüpiter
Boğa
28° 45' 51"
Satürn
Balık
18° 07' 42"
Uranüs
Boğa
23° 31' 45"
Neptün
Balık
29° 26' 47"
Plüton
Kova
02° 01' 45"
Chiron
Koç
21° 44' 34"
Lilith
Başak
25° 36' 12"
True Node
Koç
14° 55' 54"
Son Güncelleme : 20/05/2024 20:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>