Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Ağustos 2015, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinizle bugün çok büyük ve ciddi bir kavga edeceksiniz. Alttan alan taraf siz olacaksınız fakat kavganın büyümesini de önleyemeyeceksiniz.

Ortaklarınızla üzerinde çalıştığınız projede bugün bir kaç sorun çıkacak ve sorunu çözmek için çok zaman kaybedeceksiniz. Bu konuda soğukkanlı davranmalı ve akıllıca düşünmelisiniz.

Bugün parasal konulardaki detaylara çok dikkat etmeniz gerekiyor. Yanlış bir karar sizi ciddi bir sıkıntıya sokabilir.

Duygularınız gün içinde değişken bir yapı gösterecektir. Girişimde bulunmak için uygun bir günde değilsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün ailevi konularda aşırı hassas davranabilir, akrabalarınızla tartışmalar yaşayabilirsiniz. Gereksiz kırgınlıklar yaşayabileceğinizi düşünerek kontrolü elden bırakmamaya çalışmalısınız. Kültürel, psikolojik ve felsefi konularla ilgilenebileceğiniz ve hayata geniş bir yaklaşım içinde olabileceğiniz bir gün.

23 Ağustos 2015, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar Pazar günümüz saat 04:30 Ay-Jüpiter görünüm etkisinde başlıyor. Maddi ve manevi anlamda zenginleşmek, gelişmek, büyümek  ve bu sayede rahat etmek arzumuzu  belirgin hale getiriyor. Bu enerj gezmeyi, görmeyi, tanımayı,ve özel ilişkilerimizde önemsememizi sağlayacak. 23 Ağustos saat 13:37-23 Eylül saat 11:20 tarihleri arasında etkili olacak Güneş-Başak burcu seyri, her yıl bu tarihlerde aşk hayatınızla ilgili yaşam alanınızda ilerler. Kusursuz olanı istememiz,  mükemmeli arzu etmemiz anlamı taşır. Bu enerji özünde titizlik içerir. Çünkü elle tutulur, gözle görülür olanı arzularız. Endişelerimiz olabilir. Öyle kolay kolay her insanı beğenmeyebiliriz.  Mevcut ilişkinizi, partnerinizi veya bekarsanız karşınıza çıkan kişiyi bir hayli inceleriz.  Ancak bizim de aşka bakış açımızı, hayatı ele alış şeklimizi gerçekçi bir şekilde ele almamızda yarar var. Güneş-Başak geçişi, ev, ailevi konular, çocuklarınızla ilgiliveya özel meselelerin de ele alınacağı bu süreçtir. Bu süreç sadece aşk hayatınız değil, eviniz, aileniz ve maddi konular üzerinde de titizlikle durulmasını sağlayıcıdır. Saat 16:08 Ay-Neptünle zorlu bir görünüm yapacak. Hedefine odaklanan kişi başarı  özlemiyle yanıp tutuşuyor. Çevresiyle olan  ilişkisini önemsiyor ve ileriye dönük olarak düşünülen işlerde  yanılmak istemiyor. Doğru ve net bir şekilde olayları görmekten yana olmamızda yarar var. Benim günlük aktivitede size tavsiyem her zaman bir  açık bir kapı bırakmanızdır. Bu sizi yanılmaktan koruyabilir. Saat 17:37 Ay-Mars olumlu görünümü, özel veyaanlamında kurulacak ortaklıklarda kazançlı çıkma arzumuzun göstergesidir. Eğer şu aralar problemlerimiz varsa, bunun mutlaka çözüme kavuşmasını istiyoruz. Duygusal anlamda kimseye güvenmeyebiliriz. Karşımızdaki kişinin niyetinden emin olmak isteyeceğiz. Ev alanı içinde  veya ev-ofis tarzı çalışıyorsanız bulunduğunuz mekanda liderlik gücünüz bir hayli yüksek olduğundan, bir başkasının sizi hafife almasına izin vermezsiniz. Yapılacak işleri bizzat yöneten kişi olmayı tercih edersiniz. Parasal ve ailevi konular üzerinde, bu görünüm sizi aktif hale getirir. Ancak başkalarını da ciddiye almamızda yarar var. Ne fazla endişeli ne de gereğinden çok baskın davranmayınız.   Mutlu ve keyifli bir Pazar günü geçirmeniz dileğimle,

23 Ağustos 2015, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Her alanda başarılı olmanıza rağmen, tercihlerinizi beğendiğiniz konulardan yana kullanıyorsunuz. Maddi konularda değişik önerilere açıksınız. Yapmanız gereken tek şey, istekleriniz ve bulunduğunuz şartların uyum sağlaması konusunda ortak bir payda oluşturmanız. Akıllıca yapacağınız manevralar gereken özelliklerin alt tabanını sağlayacak.

23 Ağustos 2015, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İmkansızın peşinden gitmeniz sizi bazı olaylardan soğutabilir. Sizi rahatsız edebilecek olaylardan ya da kişilerden kaçınmak için hesaplayarak ilerlemeniz gerekiyor. Ortam değişikliği size iyi gelecek ve vizyonunuzu geliştirecektir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Otorite(eş, baba, patron, yönetici, müdür, öğretmen v.b) konumundaki kişilerle ilişkilerimizde biraz zorlanabiliriz. Eleştiriler, şikayetler, dizler, dişler, kemiklerle ilgili problemler, aşırı yük ve sorumluluklar, kısıtlanmışlık hissi günün öne çıkan başlıkları arasında olabilir. Baskı altında hissedebilir, bazı işlerimizde engellerle karşılaşabilir, gecikmeler yaşayabiliriz veya görevlerimizi hafife aldığımızı söyleyen kişiler moral bozabilir. Bu etki önümüzdeki bir hafta devrede olacağı için adımlarımızı buna göre atmamızda fayda var. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

22 Ağustos 2015, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ortaklaşa konular üzerinde daha fazla düşünebilirsiniz. Harcamalarınızı biraz daha gerçekçi yapmaya çalışın.

23 Ağustos 2015, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Ani tepkiler vererek yada kendinize kızarak çözüme ulaşamazsınız. Bunun yerine yeni stratejiler geliştirerek biraz geç de olsa sonuca ulaşacaksınız.

23 Ağustos 2015, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ruhsal olarak evrensel sevgi ve aşkla hareket edip, hayatınızdaki herkes ve her şeye sınırsız sevgi sunacağınız bugün, ilişkilerinizde iyileşme yaşayabilir, ayrıca dua, meditasyon ve enerji çalışmaları yaparak ruhunuzu rahatlatabilir, sevdiklerinizle keyifli zaman geçirebilirsiniz.

23 Ağustos 2015, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Partnerinizin sorumlulukları veya sorumsuzlukları aile hayatınızı etkileyebilir. Özel hayatınızdaki anlaşmazlıkların sizi duygusal olarak aşağıya çekmesine izin vermeyin. Ailenizdeki zorlanmaları, keyifli insanların yanında bulunarak geride bırakabilirsiniz.

23 Ağustos 2015, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Dostlarınıza, arkadaşlarınızla gereksiz münakaşa e gerginliklerden kaçınmanız gereken bir zaman. İnatçılık, kibir yüzünden sosyal iişkiler zarar görebilir. Özellikle maddi anlamda isteklerinizi elde etmek bu aralar zorlaşabilir, ödemeler, banka işlemleri, vergi konuları canınızı bir parça sıkabilir. Özellikle sağlığımıza da bu aralar özen göstermemizde yarar var, çabuk hastalanabilirsiniz

23 Ağustos 2015, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çalışıyorsanızhayatınızda bir yıldız gibi parlayacaksınız. Yaptığınız anlaşmalar, imzaladığınız sözleşmeler v.s. hepsinden karlı çıkacaksınız. Duygusal hayatınız için söylenebilecek bir değişiklik yok. Belki hiç de öyle değillerdir. Çünkü biraz abartıyorsunuz.

23 Ağustos 2015, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
20° 23' 28" R
Ay
İkizler
22° 25' 58" R
Merkür
Koç
24° 12' 55"
Venüs
Boğa
13° 40' 01"
Mars
Koç
07° 37' 48"
Jüpiter
Boğa
26° 22' 15"
Satürn
Balık
17° 25' 19"
Uranüs
Boğa
22° 56' 26"
Neptün
Balık
29° 12' 00"
Plüton
Kova
02° 05' 23"
Chiron
Koç
21° 13' 25"
Lilith
Başak
24° 28' 42"
True Node
Koç
15° 09' 18"
Son Güncelleme : 10/05/2024 16:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>