Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Ocak 2015, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün ilişkinizde heyecan dolu saatler geçireceksiniz. Sevgiliniz size bugün duygularını daha iyi ifade edecek ve ilişkinizi farklı bir boyuta taşıyacaksınız.

İşyerinizde bugün gergin bir ortama tanık olacaksınız ve buna tepkisiz kalmak isteyeceksiniz. Kendi işlerinizle ilgilenip bu gergin ortamın bir parçası olmamaya gayret edin.

Bugün parasal durumunuzu düzeltmek adına bir takım girişimlerde bulunacaksınız. Bazı yatırımlara yönelmek için kaynaklar araştıracaksınız.

Bugün yediğiniz bir şey yüzünden rahatsızlık duyabilirsiniz. Bu yüzden yiyip içtiklerinize dikkat etmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün vaktinizin çoğunu kendinize ve sevdiklerinize harcayabilirsiniz. Bugün özellikle zihinsel faaliyetlerinize önem vereceksiniz. Arkadaşlarınızla beraber daha önceden planını yaptığınız bir organizasyonu gerçekleştirebilirsiniz. Bugün uzaktaki bir akrabanızdan alacağınız haber canınızı biraz sıkabilir.

23 Ocak 2015, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar saat 00:27 Ay-Neptün kavuşum etkisi altında Cuma gününe adım atıyoruz. Hayallerimizi, sezgilerimizi güçlendiren bu enerji bizi huzurlu kılacaktır. Pozitif yönde destekleyecek, ılımlı bir şekilde günü karşılamamızda ışık olacaktır. Gayet olumludur ve rahatlatıcıdır. Saat 04:10 Ay-Mars kavuşumu aklınızla, mantığınızla durumunuzu gözden geçirmeye bakınız. Duyguların sizi yanıltmasına, tanımadığınız kişilerin sizin iyi niyetinizi kullanmasına izin vermeyiniz. İşlerimi nasıl düzenleyebilirim, nasıl daha kolay üstesinden gelebilirim, daha az yorularak hedefime nasıl ulaşırım düşüncesi ön planda olacaktır. Saat 07:23 Güneş-Satürn görünümü,hayatında otoritelerle olan ilişkimiz ve başkalarıyla olan ortaklıklarımız, maddi konular üzerinde ciddiyetle durmamızı sağlayacak. Egomuz geri planda ve hiç kimseyle üstünlük savaşına girmeden, günü geçirmekten yana olacağız. Saat 13:13-24 Ocak Cumartesi saat 15:32 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Bu yansıma altında kesin  bir yön belirlemeniz pek kolay değildir. İlişkilerinizde aradığınız dürüstlük ve doğruluktur. Ancak bunu tam anlamıyla bulamayabilirsiniz. İlerlemek istediğimiz konularda yönümüzü bulmakta zorlanmamıza veya gittiğimiz yönden emin olmamamıza sebebiyet verebilir. Kişi alışkanlıklarının esiridir ve bunların tekini dahi kaybetmek istemez. Gerçekçi olmayan düşler kurabilir. Oysaki bu düşlerin ne kadar doğru olduğu hususunda iyi düşünmesi gerekir. İşte bütün bunlar boşluk etkisinin yarattığı ruh halleridir. Sakin olunup, mantıklı düşünülmeye çalışılır. Günün tüm görünümleri size arzu ettiğiniz güzellikleri yaşatsın. Kalben sevgilerimle,

23 Ocak 2015, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, entelektüel konularda kendinizi son derece aktif ve başarılı hissediyorsunuz. Bulunduğunuz ortamlarda farklı ve özgün kişiliğinizi ortaya koyacak bir yapılanma içinde olacaksınız. Çevrenizde özel dostlarınızın fikirlerine karşı ilgisiz davranabilir ve kendi düşünceleriniz doğrultusunda hareket etmek isteyebilirsiniz.

23 Ocak 2015, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sezgilerinize güvenebileceğiniz bir gün. Normal şartlar altında daha sağlam verilerle hareket etmek istemenize rağmen, bu sefer koşullar iç sesinizi dinlemenin daha doğru olabileceğine işaret ediyor. Tüm burçlar için gün geneli: Kafa karışıklıkları, yanılsamalar, yanıltıcı ya da kötü niyetli kişiler günün özellikle ilk yarısı olmak üzere gün genelinde etkili. Daha sezgisel veya iç sesimize göre hareket etmek isteyebileceğimiz bir gündeyiz. Birbirimize şefkat ya da merhamet gösterme duygularımız artıyor ya da bu duyguyu tetikleyecek olaylar yaşanabilir. Yanlış yönlendirmelere veya düşmanca ya da saldırgan tavırları olan kişilere karşı tedbirli olunması gerekiyor. Satürn ve Güneş arasında oluşan olumlu açı(aslında birkaç gün öncesinde daha fazla etkiliydi) ise, bugün kesinleşiyor ve otorite konumundaki kişilerle olumlu iletişim kurmamızı, tavsiyeler almamızı veya desteklenmemizi sağlayabilir ya da bazı alanlarda kalıcı ve olumlu adımlar atabiliriz. Dün yazdığım gibi bugün de, sular, ilaç dahil, her türlü kimyasal ya da akışkanla ilgili başlıklar ön plana çıkabilir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

23 Ocak 2015, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Pek çok konuda kendinizi rahat ve keyifli hissediyorsunuz. Özellikle yaratıcı konularda daha aktif olacak ve güvenle hareket edeceksiniz. Ayrıca aşk hayatınız ve ilişkiler açısından dinamik olabilir ve gününüzün büyük bölümünü bu alana ayırabilirsiniz. Uzun zamandır düşündüğünüz değişik hobilere yer açmanız size canlılık ve tempo getirecektir.

23 Ocak 2015, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bazı planlarınızı uygulamak için uygun fırsatların ortaya çıkması söz konusu olabilir. Ancak, bu işe atılmadan önce gerekli araştırmaları yapmalısınız.

23 Ocak 2015, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 03.34'te Oğlak burcunda gerçekleşen Yeniay ile gün içinde yakın ilişkiler kurduğunuz kişilerin problemleri ve sıkıntıları ile meşgul olabilir, onlara yardımcı olabilirsiniz. İletişim konusunda sabırlı ve sakin davranmanız gereken bir zamandasınız.

23 Ocak 2015, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Maddi konularla, özellikle de yönettiğiniz maddi kaynaklarla ilgili kafanızı karıştıran durumlarla karşılaşabilirsiniz. Bu kaynaklarla ilgili anlaşmalar ve sözleşmeler beklenmedik şartlar doğurabilir; bazı belirsiz noktaları çözüme kavuşturmak içinseyahatlerine çıkmanız mümkündür.

23 Ocak 2015, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 41' 04" R
Ay
Başak
14° 14' 19"
Merkür
Boğa
01° 45' 41"
Venüs
Boğa
21° 41' 28"
Mars
Koç
12° 36' 36"
Jüpiter
Boğa
27° 54' 33"
Satürn
Balık
17° 53' 30"
Uranüs
Boğa
23° 19' 09"
Neptün
Balık
29° 21' 49"
Plüton
Kova
02° 03' 22"
Chiron
Koç
21° 33' 45"
Lilith
Başak
25° 12' 05"
True Node
Koç
14° 53' 48"
Son Güncelleme : 17/05/2024 05:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>