Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Mayıs 2016, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Farklı bir ilişki başlattığınıza inanmanız, bunu aşırı belli etmenizi gerektirmiyor. Duygularınızı açığa vuruş biçiminiz yaşanacak hoşlukları erken tüketebilir. Abartılar içinde olmadığınızı sadece siz biliyorsunuz.

Bazı kişilerde birtakım kötü niyetler seziyorsunuz. Bugünlerdeilişkilerinizde bazı operasyonlar yapabilirsiniz. Sırtınızı güvende hissetmek, sizin içinyaşamının olmazsa olmazlarından biri gibi.

Özel nedenler gerekçesiyle harcama sınırlarınızı zorlayabiliyorsunuz. Para kullanımındaki yöntemleriniz masraflı olduğu kadar, bazı yakın ilişkilerinizde sorun yaşamanıza da neden olabiliyor.

Son zamanlarda beslediğiniz niyeti, duygusallık ve gerçekçilik arasında net bir yere oturtamamış gibisiniz. Bazı dostlukları ortaklığa dönüştürme niyetleri, biraz serüvenci bir yaklaşım olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Etkin, baskın kişiliklerin dost çevrenizde sorunlar yarattığını düşünüyorsunuz. Birtakım kümeleşmelerin bilinçli örgütlendiği fikrindesiniz. Bu konularda sağlıklı tartışmalarınız olacak. Bazı zorunluluklarla gönülsüz giden bir yakınınızı, uzak yerlere uğurlayacaksınız. Önümüzdeki günlerde bu anlamda üzüntüler söz konusu.

24 Mayıs 2016, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar, saat 08:34 Ay-Oğlak burcu geçişiyle, sorumluluk dolu konuşmalarınız ardından da özgüvenli haliniz, size artılar kazandırabilir. İşlerinizi doğru biçimde yönlendirmenizi ve disiplinli bir şekilde yapmanızı sağlayıcıdır.  Sürprizler hoşunuza gitmeyebilir.24 Mayıs-17 Haziran tarihleri arasında Venüs-İkizler burcunda ilerleyecek. Parasal konularda bir hayli aktif gelişmeler yaşanabilir. Ancak ben yine de yapılan işlere, finansal konulara, yatırımlara, kazançlara, kısaca paranıza dikkatli bir şekilde sahip çıkmanızdan yanayım. Olur, olmaz işlere kalkışmamak, bilinçli hareket etmek, kararlar vermek lazım. Bu geçişi yöneten Merkür, burcunuzda ilerlediği için, ay sonuna kadar sakince düşünebilir, nasıl bir yol izleyeceğinize karar verirsiniz.Venüs-İkizler sürecinin,  hepimiz için olumlu haberlere, gelişmelere işaret geçmesi dileğimle,

24 Mayıs 2016, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yakınlarınızla yapmayı planladığınız seyahat için kendi arzularınız önemli. Bu konuda haklısınız. Fakat, çok da fazla detaylar konusunda ısrarcı olmayın. Maddi konuda zor durumda kalacağınız bir durum görünmüyor ama her zaman ki temkinli yapınızı bırakmayın. Bunu yakın çevrenize de hatırlatmak onlar için olumlu olacak.

24 Mayıs 2016, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Oldukça karlı denebilecek bir sürece girdiniz. Önümüzdeki bir aylık süreçte maddi açıdan karlı alışverişleriniz, gelirlerinizi arttırma şansınız veya yeni gelirler elde edebilme olasılığınız yüksek. Kendinizi geliştirmek için eğitimler alabilirsiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Bugün Venüs İkizler burcuna geçiyor ve Venüs ve Mars arasındaki gergin görünüm kesinleşiyor(bir hafta boyunca etkili). İkili ilişkiler,birlikleri ve ortaklıklar açısından kontroldışına çıkan tutumları, kutuplaşmaları ve tartışmaları akla getiren ve aynı zamanda karşı cinsle etkileşimi arttıran bu görümlerle ilgili detaylı yazımı dün ele aldığım için bugün uzun uzun yer tutmuyorum. Pazartesi yazımı okumanızı tavsiye ederim Niobe'ce. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

24 Mayıs 2016, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yabancılarla ilgili konularda daha hırslı olabilirsiniz. Farklı konulara ilginiz artabilir. Özgürleşme isteği içinde olabilirsiniz. Başkalarıyla birlikte program yapabilirsiniz. İşlerinizi toparlamak için yeniden harekete geçebilirsiniz. Paylaşım içinde olmak keyfinizi yerine getirebilir. Para kazanmak için alternatif işler geliştirebilirsiniz.

24 Mayıs 2016, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Mars burcunuzda geri hareketine devam ediyor. Ay, unuttuğunuz değer yargılarını tekrar gündeme getirecek. Bugün olaylara mantıklı bir yorum getirerek, enerjinizi doğru kullanıp çevrenize örnek olacaksınız.

24 Mayıs 2016, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Her alanda veya önünüze hangi konu gelirse, elinizden gelenin en iyisini ortaya koymaya çalıştığınızı herkes biliyor. Ancak, yapılacak şeyler işten çok engel veya problem başlıklarıyla anılıyorsa, bu seferlik pas geçmenizde fayda var.

24 Mayıs 2016, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

3 hafta boyunca maddi konularda kazanımlarınızı artıracak ilişkiler kurabilir, güzellikler görebilirsiniz. Para kazanma isteğiniz artacak ama bir yandan da para harcamaya başlayacaksınız.

24 Mayıs 2016, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İnanç ve felsefi konularda yeni bir eğitim almak ve fikirlerinizi geliştirmek adına kendinize yeni bir başlangıç yapabilirsiniz.Bugün bir yönetici olarak çalışanlarınızdan memnun olmakta zorlanabilirsiniz. Baskı kurabilir ve karşılığını alabilirsiniz. Dolayısıyla duygusal ve zihinsel baskılara karşı hazırlıklı olmak ve bunları yumuşak, esnek biçimde karşılamak önemlidir.Genel olarak ise; bugün Ay 07:40'ta Oğlak burcuna geçiş yapıyor. Ciddi, sorumluluklarınızın bilincinde, kararlı ve çalışkan bir biçimde işlerinize yönelebilirsiniz. Oğlak günlerinde devletle, resmi kurumlarla, otorite figürleri ile ilişkilerde, finans, hesap, bütçe, planlama ve her türlü organizasyonda ilerleme kaydedebilirsiniz. Oğlak sizi biraz daha kasvetli ama daha gerçekçi kılacak bir atmosferi temsil eder. Abartılı tavırlar, rasyonel mantıktan uzak bir tutum geri tepebilir.Bugün Venüs İkizler burcuna geçiyor. Venüs İkizler burcunda yer aldığında kişi düşündüğünü hızla ve rahatlıkla ifade edebilir. Düşüncelerde zenginlik, bol sohbetli, edebi ve düşünsel kalitesi yüksek ortamlar yaratır. Venüs İkizler’de bilgi toplama merakı artar ve toplanan bilgi mükemmel bir biçimde kıyaslama ve oranlama yapmak için kullanılabilir. Ancak Venüs tüm artı niteliklerini İkizler burcunda bir avantajdan dezavantaja dönüştürebilir. İletişimde fazla konuşma ve bir adım yol alamama olabilir. Dedikodu ve tavşana kaç, tazıya tut bir tavır sergilenebilir.İkizler ticaretin gezegeni sayılan Merkür'ün yönettiği bir burç olduğu için ve Merkür'ün de Venüs'ün yönettiği Boğa burcunda yer alacağı için parayla ve para piyasaları ile ilgili konularda istikrarsız inişler ve çıkışlar görebiliriz. Venüs bu burçta ilişkileri, sosyalleşmeyi, yeni insanlarla kültürlerle tanışmayı kültürel faaliyetleri bilgi edinme arzusunu arttırır. Yenianlaşmaları yapmak eğitimlere katılmak istersiniz. Kardeşlerle, komşularla, yakın akrabalarla, okul arkadaşları veya öğretmenlerle daha sık görüşebilirsiniz.Venüs İkizler'de oldukça flörtçü olduğu için ilgi alanınız da genişler. Bazen aynı anda iki kişiden bile hoşlanabilirsiniz. Kime karar vereceğinizi bilemeyebilirsiniz. Edebi çalışmalar için güzel bir hazırlık ve planlama dönemi olabilir. Zihninizde nasıl yazacağınızı gayet güzel bir biçimde planlayabilirsiniz. Ancak bazen yazmaktan çok anlatmak daha cazip gelebilir.

24 Mayıs 2016, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çok fazla alınganlık yapıyorsunuz, bu da sevdiğiniz insanı bıktırıyor. Biraz daha kendinizi olayların akışına bırakın. Bu arada ailenizi de ihmal etmeyin. Çünkü onlar sizin çok kırılgan olduğunuzu biliyor ve sizin için üzülüyorlar. İş hayatınızda performansınızın düşmesine izin vermeyin.

24 Mayıs 2016, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
17° 19' 15" R
Ay
Boğa
07° 18' 15" R
Merkür
Koç
21° 17' 10"
Venüs
Boğa
09° 45' 34"
Mars
Koç
05° 11' 49"
Jüpiter
Boğa
25° 37' 24"
Satürn
Balık
17° 10' 27"
Uranüs
Boğa
22° 45' 23"
Neptün
Balık
29° 06' 51"
Plüton
Kova
02° 05' 56"
Chiron
Koç
21° 03' 11"
Lilith
Başak
24° 07' 35"
True Node
Koç
15° 23' 10"
Son Güncelleme : 07/05/2024 12:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>