Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Ekim 2014, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevdiğiniz kişi ile nedensiz tartışmalar yaşayacaksınız. Onun özel yaşamına, zevklerine fazlaca müdahaleci bir tavır içindesiniz. Bu da ilişkinizi olumsuz etkiliyor. Bu şekilde davranmaktan vazgeçmelisiniz. Aksi takdirde ilişkiniz kısa bir zaman içinde sona erecektir.

Bugün çalışmalarınıza yeni bir bakış açısı getireceksiniz. Daha kolektif bir yol izleyeceksiniz. İşinizde her kafadan bir ses çıksa da sakin ve kararlı halinizi bozmayacaksınız. Bu tavırlarınız ileyerinizde amirleriniz tarafından oldukça beğeniliyorsunuz.

Maddi konularda dikkatli değilsiniz. Parasal açıdan sıkıntılı bir dönemdesiniz. Evinizdeki misafirler de hesapsız harcamalarınıza neden oluyor.

İş hayatınızda özellikle yeni fikirler üretme ve uygulamadaki başarınızı maddi konularda ve aşk hayatınızda gösteremiyorsunuz. Biraz daha özenli olmanızda fayda var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün mutlu bir haber bütün benliğinizi saracak. Gelişmeler size heyecan ve güç verecek. Enerjinizi sizi sevenlere yönelteceksiniz. Aile içi küçük toplantılar, küçük sürprizlerle güzel bir gün geçireceksiniz. Evinizde bile olsanız işinizle ilgili çalışmalarınızı sürdüreceksiniz. Dikkatinizi yönelttiğiniz konuların beklediğiniz gibi geliştiğini göreceksiniz.

25 Ekim 2014, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar cumartesi gününe, saat 10:30 itibariyle etkili olacak Güneş-Venüs kavuşumuyla adım atıyoruz. Bu enerji, ille de sen dedirtiyor kişiye. Partnerinizin kıskançlığı, tutkulu davranışlarıyla karşı karşıyasınız. İlişkinin niteliğine göre çiftler arasındaki cinsel paylaşımın göstergesi olacağı gibi, tam tersine çiftleri birbirinden ayırıcı da olabilir. İlişkisine oldukça değer veren karşı taraf, sizin uzaklaşmanıza, onu reddetmenize müsaade etmez. Gözü üzerinizdedir ve her ne olursa olsun baskın taraf olmayı başarır. Bazı ilişkilerde ise, durum biraz daha değişik gelişebilir. Henüz yeni tanışmışsınızdır. Ancak bu ilişkinin özünde cinsellik gayet etkin bir rol oynar. Kimileri bu görünüm nedeniyle bir intikam duygusu da yaşayabilir. Partner uzaklaşmıştır ve ardında bir hayli izler bırakarak gitmiştir. Bu sizi epeyce yaraladığı için, içten içe ona karşı bir kin besliyor olabilirsiniz. İş ortaklıkları açısından bu görünüm, finansal veya diğer konular üzerinde birbirine olan taleplerini kabul ettirmeye çalışmalarını sağlar. Her ne olursa olsun, bugün kaybetmekten yana değiliz. Saat 12:44 Ay-Jüpiter görünümü, derinlikli düşünmenizi sağlıyor. Ancak bu çoğu zaman yorgun düşmenize neden olabilir. Saat 19:11-26 Ekim saat 07:40 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Eğer birileriyle anlaşmazlığınız varsa konuşmak yerine  beklemede kalın. Diyelim illa halletmek istiyorsunuz ve  ısrarlısınız. Bu zaman dilimi içinde esnek düşünmeye çalışın. Kimsenin naz niyaz çekecek hali olmaz, bilesiniz. Hiçbir konuda yenilik anlamında karar vermeyin. Sadece olan biteni akıllıca ele alın ve üzerinde düşünün. En doğru hareket bu olacaktır. 25 Ekim saat 22:16-9 Kasım saat 01:09  tarihleri arasında, Merkür-Terazi burcunda düz olarak seyrini sürdürecek. Bir taraftan işlerimizi hızlı biçimde yoluna koyacak, akıllıca hareket edecek, derleyip toparlayacağız. Diğer taraftan, aynı ortamda yaşadığımız kişilerle nazik bir üslup içinde iletişimde bulunacağız. Yeteneklerimizi geliştirmek adına kurs görebiliriz. Bir ustanın yanında eğitimden geçebiliriz. El sanatları öğrenebiliriz. Başkalarına öğretebiliriz. Ellerimizin bakımı, güzelliğiyle ilgilenebiliriz. Ek işlerden para kazanabilirsiniz. Becerikli olduğunuz bir işi, başkalarına öğreterek gelir elde edebilirsiniz. Bu süreçte,  çalışma ortamında insanlarla olan ilişkilerinize veya günlük hayatta karşılaştığınız kişilerle olan iletişiminize  dikkat ediniz.  Onları dinlemeli ve ortaklaşa düşünmeye çalışmalıyız. Nezaket çok önemlidir. Sanatsal faaliyetler için etkili bir geçiştir. Not: Merkür geri hareketi bugün sona eriyor olsa da, önümüzdeki bir haftalık süreç gölgeli günleridir. Yukarıda sözü edilen konularda yine de dikkatli olmayı, tedbirli davranmayı bilmekte yarar var. Günün güçlü yansımaları, her konuda size arzu ettiniz gücü sağlasın. Hayırlısı ne ise hepimizden yana olsun. Canı yürekten sevgilerimle,

25 Ekim 2014, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevresel koşullardan şikayet etmek yerine renkli hale getirmek sizin elinizde. Bugün Ay'ın konumu, arkadaşlarınızla bir araya gelerek romantik anlar yaşamanıza neden olacaktır. Duygusal ilişkilerinizde yaşadığınız hayal kırıklıkların üstesinden gelmeyi iyi biliyor olmanız sizin için avantaj oluyor.

25 Ekim 2014, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Devam ederken farkında olmadığınız ya da anlamadığınız konuları farklı bir açıdan görebileceğiniz ve neler olup bittiğini anlayabileceğiniz günlerdesiniz. Tüm burçlar için gün geneli: Sizin için çok önem taşıyan belli bir fikire, pozisyona, plana veya programa bağlı kalma isteğiniz (aslında işiniz, aşk hayatınız veya aile ilişkileriniz v.b açısından iyi olmayacağına dair işaretler olsa bile)çok normal. Ancak, yine de bazı öneri veya tavsiyelere de kulak vermeniz istediğiniz alanlarda ya da konularda daha hızlı ilerlemenize yardım edebilir. Önerilere kulak verin.

25 Ekim 2014, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Pek çok konuda kendinizi rahat ve keyifli hissediyorsunuz. Özellikle yaratıcı konularda daha aktif olacak ve güvenle hareket edeceksiniz. Ayrıca aşk hayatınız ve ilişkiler açısından dinamik olabilir ve gününüzün büyük bölümünü bu alana ayırabilirsiniz. Uzun zamandır düşündüğünüz değişik hobilere yer açmanız size canlılık ve tempo getirecektir.

25 Ekim 2014, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Çok koşan çabuk yorulur atasözünü aklınızdan çıkarmayın. Bir kararda durmakta zorluk çekiyorsunuz. Özel yaşamınızı tehdit edecek unsurlara dikkat edin.

25 Ekim 2014, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gece yarısına kadar işlerinizle ilgileneceksiniz. Çalışmalarınızın yoğunluğu nedeniyle kafanızı kaşıyacak vakti bile bulamayabilirsiniz. Seri hareket etmeye bakın; lakin acele etmeyin. Yapacağınız en ufak bir dikkatsizlik, sizi zarara uğratabilir çünkü. Ertesi günü de düşünün ve çok geç yatmayın.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygularınızdaki yoğunluk davranışlarınıza da yansıyor. Ancak özellikle dikkat isteyen konularda bunu önlemeniz yararınıza olacak. Içinizdeki fırtınalarıyaşamınıza aksettirmeyin. Rahatlamak için bütün yarım kalmış işlerinizi bitirmekte yarar var.

25 Ekim 2014, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 58' 13" R
Ay
Balık
16° 38' 50"
Merkür
Koç
18° 44' 29"
Venüs
Boğa
05° 30' 01"
Mars
Koç
02° 32' 20"
Jüpiter
Boğa
24° 48' 41"
Satürn
Balık
16° 53' 25"
Uranüs
Boğa
22° 33' 24"
Neptün
Balık
29° 00' 58"
Plüton
Kova
02° 06' 13"
Chiron
Koç
20° 51' 47"
Lilith
Başak
23° 44' 34"
True Node
Koç
15° 22' 58"
Son Güncelleme : 04/05/2024 01:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>