Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Ekim 2014, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinizde yapmak istediğiniz yenilikler için yeterli arzuya sahipsiniz. Bugün dış görüntünüz ve kişiliğinizle dikkat çekmek isteyebilir, ve bu konuda partnerinizi etkileyebilirsiniz.

Bugünyerinizde kaygılı yaklaşımlar içine girmeniz mümkün. Ortak çalışmalardan ve yatırımlarda sorunlar yaşayabilirsiniz. Kısa yolculuklar gündeme gelebilir veçevrenizle iletişiminizde artış gözleyebilirsiniz.

Parasal konular ön plana gelmekte. Son günlerde başlattığınız yenilikleri daha somut hale getirebilirsiniz. Harcamalarınızı gözden geçirme zamanı.

Kendinize daha fazla özen göstermelisiniz. Özellikle şu günlerde sağlıkla ilgili konularla ilgilenmeniz gerekebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ay ın uyumlu açısı, enerjinizi yeni ve merak ettiğiniz konulara yönlendirebileceğinize dikkat çekiyor. Eğitim konuları da ağırlık kazanıyor. Yabancı ortamlara ilgi duyabilir, bu amaçla uzun seyahat planlayabilirsiniz. Özellikle seyahatler, iletişim ve inançlarınız gibi konularında aşırıya kaçabilir, enerjinizi dengelemekte güçlük çekebilirsiniz.

19 Ekim 2014, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar saat 02:08 Ay-Başak burcu etkisi altında Pazar gününe adım atıyoruz. Bu enerji sayesinde en iyi ve en güzele ulaşma arzumuz oldukça yoğun. Aşk hayatımızla  ilgili konularda bugün sabırlı oluruz. Karşılarındaki kişinin mükemmel olmasını beklemek yerine, onu olduğu haliyle kabul edersiniz. Saat 12:15 Ay-Neptün karşıtlığı aşk hayatınızla ilgili konularda rahatlık ve güven olgusunun sizin açınızdan önemini gösterir. Yani ilişkide engeller olmamalı, her iki taraf da  hayattan zevk alabilmelidir. Ancak böyle olursa insan hissettiğinin tadına varabilir diye düşünürsünüz Saat 14:11 Jüpiter-Kuzey düğüm olumlu görünümü, aile sağlığı, ev içindeki huzurun dikkate alınması, gelişime dönük bir şekilde düşünülmesi açısından gayet olumludur. Aile birbirine kenetlenir, sıkıntılarını beraberce aşabilirler. Bu görünüm,hayatımızla ilgili konularda gelişimi sağlarken, günlük hayatınızı pozitif yönde etkiler. Böylece  hemhem ailenizle olan  ilişkiniz güçlenir. Birbirinize destek olmaya çalışırsınız. Sağlığınıza özellikle önem verirsiniz.  Ayrıca aile büyükleriniz veya birlikte yaşadığınız kişilerin bakımı, korunması, bir problemleri varsa onların  iyileştirilmesi yönünde yardımcı olursunuz. Ruhunuzu sakinleştirici, keyfinizi yerine getirici, mutlu edici ve  gülümsetici bir Pazar günü geçirmeniz dileğimle,

19 Ekim 2014, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay burcunuzda ilerliyor. Yaşam kalitenizi yüksek tutmak için, para barometrenizi yükseltmek zorundasınız. Bugün yapacağınız çalışmalarda yeni hevesleriniz göz dolduracak. Beklediğiniz desteğin, karşı taraftan geleceğini görmek sizi rahatlatacaktır. Çalışma hayatınızda farklı bir platform önünüze serilecektir.

19 Ekim 2014, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı konuların gerçek içeriğini anlamaya çalışmanız gerekiyor. Belli eğilimlerinizi veya ilgi alanınıza giren konuları derin şekilde araştırmanızda fayda var. Tüm burçlar için gün geneli: Veriler, göstergeler ya da ortaya çıkan bilgiler yanlış adım atıyor hissi yaratabilir. Verilmiş sözler ya da çizilmiş yol haritaları üzerinde doğru kararlar alarak ilerlemek için doğru yorumlamak gerektiğinin farkına varabileceğimiz bir hafta sonu. Aniden, belli düzenlemelerin veya anlaşmaların ya da bağlayıcı sözlerin içinde yer almamak isteği hissedersek, bu hissi görmezden gelmek yerine gerekli düzenlemeleri yapmak daha doğru olacaktır.

19 Ekim 2014, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Pek çok konuda kendinizi rahat ve keyifli hissediyorsunuz. Özellikle yaratıcı konularda daha aktif olacak ve güvenle hareket edeceksiniz. Ayrıca aşk hayatınız ve ilişkiler açısından dinamik olabilir ve gününüzün büyük bölümünü bu alana ayırabilirsiniz. Uzun zamandır düşündüğünüz değişik hobilere yer açmanız size canlılık ve tempo getirecektir.

19 Ekim 2014, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sevdiklerinizin ilgisine doyamıyorsunuz ve nazınızın geçtiği insanlara bunu gösteriyorsunuz.

19 Ekim 2014, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gece yarısına kadar işlerinizle ilgileneceksiniz. Çalışmalarınızın yoğunluğu nedeniyle kafanızı kaşıyacak vakti bile bulamayabilirsiniz. Seri hareket etmeye bakın; lakin acele etmeyin. Yapacağınız en ufak bir dikkatsizlik, sizi zarara uğratabilir çünkü. Ertesi günü de düşünün ve çok geç yatmayın.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün beklemediğiniz yerden bir para gelecek. Böylece önceki borçlarınızı da kapatacaksınız. İşte dikkatli olun ve kimseyle tartışmayın. Akılcı olmalı ve hakkınızı korumalısınız. Bunun için gerekli zeka ve yetenek sizde mevcut. Sevdiğinizle uzun bir yola çıkabilirsiniz.

19 Ekim 2014, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 56' 47" R
Ay
Balık
01° 28' 11"
Merkür
Koç
18° 06' 49"
Venüs
Boğa
04° 11' 60"
Mars
Koç
01° 43' 36"
Jüpiter
Boğa
24° 33' 51"
Satürn
Balık
16° 48' 03"
Uranüs
Boğa
22° 29' 46"
Neptün
Balık
28° 59' 07"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 48' 16"
Lilith
Başak
23° 37' 33"
True Node
Koç
15° 21' 29"
Son Güncelleme : 03/05/2024 00:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>