Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Ekim 2014, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal ilişkinizde zorluk yaşayabilirsiniz. Zaman zaman duygusal çıkışlarda bulunabilirsiniz. İlişkinize dışardan müdahalelerin olması sizi rahatsız edebilir ve zor durumlarda bırakabilir.

Günlük işlerinizi yoluna koyarken aşırı kuruntulu ve enerjik davranabileceğiniz bir gün. İlişkinize odaklanmanız, size bir çok konuda yeni problemler yaşatacaktır.

Bugün maddi konular ön planda olacak. Kaynaklarınızı geliştirmek için yolculuk yapabilir, enerjinizi bu konuya kanalize edebilirsiniz.

Ay, hareket ihtiyacı ve huzursuzluk getirmekte. Ailenizi ilgilendiren konular, karşı cinsle ilişkiler sorun yaratacaktır.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinizi toplum önünde rahat hissedeceğiniz bugün, fikirlerinizi paylaşmaktan zevk duyabilirsiniz. Mesleki konularda sorumlu bir görev bilinciyle hareket etmeniz otoritelerin dikkatini çekebilir. Motivasyonlarınız yükselmenize yardımcı oluyor.

22 Ekim 2014, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar Çarşamba gününe, huzur içinde  yaşama isteğiyle başlıyoruz. Ay-Terazi burcunda seyrini sürdürüyor. Sağlıklı yaşam, olumlu çevre ilişkileri, yaptığımız işten zevk almak isteyeceğiz.  Kişisel güzelliğimiz, bakımımıza önem vereceğiz. Hoş görünmek isteyeceğiz. Ancak bir şeyler canımızı sıktığında mesafeli duracağız. Saat 12:09 Ay-Pluto zorlu görünümü, adımlarınızı her konuda  dikkatlice atmaya, doğru seçimlerde bulunmak için derinlemesine düşünmeye çalışırsınız. Saat 17:24 Ay-Uranüs  görünümü hareketlenmenin simgesi. Arzu ettiğiniz bir işi, bir eylemi, bir düşünceyi ortaya sürmek istersiniz. Ancak şartlar elverişli değilse, beklemeniz gerekiyorsa kendi kendinize bunu kafanıza takarsınız. Fakat iyi bir tarafı, sizi heyecanlandırmasıdır. Bu heyecan  farklı bir açıdan durumu değerlendirmenizi sağlar. Her doğan gün, yeni bir fırsatın işareti olabilir. Umutlu düşünelim, güzellikler bizi bulsun.

22 Ekim 2014, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün çözümlemeniz gereken birçok konuyu bir arada düşünmekten kendinizi yorgun hissedebilirsiniz. Çevrenizle bağlarınızı güçlü tutmak zorundasınız. Diyaloglarınızı yeniden gözden geçirmenin tam zamanı. Sizin çözüm getiren düşüncelerinize karşı bazı kişilerin muhalif konuşmaları sizi yolunuzdan alıkoyamayacak. Fakat yine de temkinli davranın.

21 Ekim 2014, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Planlanmadan ortaya çıkan yaratıcı fikirlerinize kulak vermenizde fayda var. Zira, diğerleri fikirlerinizin güzelliğini sizin kadar fark etmemiş olabilirler. Tüm burçlar için gün geneli: Sabah saatlerinde, ufak tefek sakarlıklara, tartışmalara, gerilime veya kazalara karşı dikkatli olmalıyız. Gün genelinde, bırakın işler kendiliğinden gelişsin. Olayları akışa bırakmak, benzini biten arabayı yokuş yukarı istasyona taşımaktan daha faydalı olabilir. Etkisiz, zaman kaybı olabilecek veya yararsız adımlar atmak veya bu tür konularla ilgilenmek yerine. Serinkanlı olmak, olumlu tavırlar geliştirmek ve sabırla beklemek daha doğru olabilir.

22 Ekim 2014, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugünve çalışma konularında hareketlilik gözüküyor. Gerek çalışma arkadaşlarınız gereksegörüşmelerinizdeki kişilerin hassasiyetleri konusunda daha duyarlı olmanız gerekebilir. Anlayışlı ve diplomatik davranmanız gereken durumlar oluşabilir. Mümkün olduğunca arabuluculuk görevini üstlenmeye çalışın.

22 Ekim 2014, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi oldukça iyi hissedeceğiniz bir gün. Dış görünüşünüze övgüler yağacak. Bu kadar işinize düşkün olmanız gerekçesiyle çok başarılı işlerde bulunuyorsunuz.

22 Ekim 2014, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gece yarısına kadar işlerinizle ilgileneceksiniz. Çalışmalarınızın yoğunluğu nedeniyle kafanızı kaşıyacak vakti bile bulamayabilirsiniz. Seri hareket etmeye bakın; lakin acele etmeyin. Yapacağınız en ufak bir dikkatsizlik, sizi zarara uğratabilir çünkü. Ertesi günü de düşünün ve çok geç yatmayın.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kibirlisiniz. Kendini üstün görme gibi burcunuzun olumsuz özelliklerini takınma eğiliminde olduğunuz görülüyor. Bu tip davranışlarla takdir edilmekten çok, çevrenizdekilerin nefretini kazanacağınızı hiç unutmayın. Aklınız fikriniz uzun zamandır gerçekleştirmek istediğiniz bir projede.

22 Ekim 2014, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 02' 27" R
Ay
Balık
02° 51' 27"
Merkür
Koç
18° 10' 06"
Venüs
Boğa
04° 19' 11"
Mars
Koç
01° 48' 05"
Jüpiter
Boğa
24° 35' 13"
Satürn
Balık
16° 48' 33"
Uranüs
Boğa
22° 30' 06"
Neptün
Balık
28° 59' 18"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 48' 36"
Lilith
Başak
23° 38' 12"
True Node
Koç
15° 21' 37"
Son Güncelleme : 03/05/2024 02:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>