Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Ekim 2014, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevdiğinizle kendinize zaman ayıracaksınız. Birlikte planladığınız şeyleri gerçekleştireceksiniz. Akşama doğru geçici karamsar duygular yaşayacaksınız. Sevdiğiniz kişi ile düzeyli bir beraberliği sürdürmeye devam edeceksiniz. Ondan alacağınız hoş bir hediye sizi çok mutlu edecek.

İş hayatınızda her zamanki dürüst, çalışkan tutumunuzla göz doldurmaya devam edeceksiniz. Özelliklearkadaşlarınız sizi çok taktir edecekler. İş yerinizdeki bu olumlu davranışlarınız amirleriniz tarafından fark edeiliyor. Kısa zaman sonra bir terfi yaşayabilirsiniz.

Maddi sorunlarınız, bu sorunlarla ilgili olumsuz gelişmeler sizi hiç etkilemeyecek. Kabaran banka kartı borçlarınıza aldırmayacaksınız. Ancak maddi konularda sizin en büyük desteğiniz olan aileniz olaylara sizin kadar hoş görülü bakmayacağı için yaptıklarınızın karşılığında onlara hesap vermek zorunda kalacaksınız.

Çok fazla çalışıyor yoruluyorsunuz. Çalışma temponuzu yüksek tutarak sağlığınızı etkilememeye dikkat edin. Maddi konularda biraz daha hassas olmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aile içi ilişkilerinizde olayların gelişimi tam istediğiniz gibi olacak. Bugün bir süredir düşündüğünüz ve gerçekleşmesi zor görünen bir konuda sürpriz bir gelişme yaşayacaksınız. Pek çok konuda düşüncelerinizin berraklaştığını göreceksiniz. Arzu ettiklerinizle değil, elde ettiklerinizle yaşarsanız mutlu olacağınızı nihayet öğrendiniz. Uzun zamandır ihmal ettiğiniz arkadaşlarınız ile görüşebilir onlarla zaman geçirmek isteyebilirsiniz.

26 Ekim 2014, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar, Pazar günümüz saat 06:40 itibariyle,  Ay-Yay burcu seyriyle başlıyor. Yakın çevrenizle temasınız veya yeni tanışacağınız kişilerle olan paylaşımınız açısından gayet etkilidir. Değişim ve yenilenme isteği güne damgasını vurabilir. Uçmaya hazırlanan bir kuş gibisinizdir. İçinizde biraz ürkeklik ama bir o kadar heyecan vardır. İlişkisi düzgün seyredenler bu enerji altında partnerleriyle ortak hareket edebilirlerse güven kazanabilirler. İlişkisi sorunlu olanlar da aynı şekilde birbirleriyle el ele verdiklerinde endişelerinden kolaylıkla kurtulabilirler. Ay-Yay burcu geçişi, iki yönlü düşünmeye sebep olabilir. Ancak Boğalar neyin doğru neyin abartılı olduğunu gayet iyi bilirler. 26 Ekim saat 12:43-5 Aralık saat 01:56 tarihleri arasında Oğlak burcunda ilerlemesini sürdürecek Mars, başta mesleki ihtisas konuları olmak üzere, eğitim hayatınız, inancınız, çevrenizle olan her türlü temasınız, keşif ve araştırma konularınız, yüksek düzeyde bilgilenmeniz, yabancılarla olan temasınız ve yurtdışı faaliyetlerinizle ilgili alanlarda, temkinli ve gayet güçlü bir şekilde, isteklerinizin peşinden gideceğiniz bir zamanı göstermektedir. Bu enerji burcunuzla uyumlu ve olumlu bir görünüm yapacağı için doğal olarak sizler açısından olumlu bir zamanı göstermektedir. Mars Oğlak burcunda zaten düşünmeden taşınmadan hareket etmenin önüne geçer.  Ben bu enerjinin sizler gibi sakin, mantıklı ve sağlam kararlar almaktan yana olan kişiler için gayet yararlı olacağını düşünüyorum. Hedeflerimizi gerçekleştirmemiz,  güven dolu yarınlar kurabilmemiz dileğimle,

26 Ekim 2014, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Maddi konularda kendinizi yenilemek istiyorsunuz. Bugün, her türlü şartlarınızı gözden geçirmeli ve duygusal bağlantılarınızdan kurtulmayı denemelisiniz. Kazançlarınız konusunda dikkatli davranmak ve hiç kimseye gereksiz sözler vermek istemiyorsunuz. Atacağınız her adımda güçlü dostlarınızın size vereceği desteklerin önemli olduğunu farkındasınız.

26 Ekim 2014, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bir süredir oldukça yavaş ilerleyen işler, planlar veya programlar hız kazanmaya başlıyor. İki gün içinde, aksamalar olmaksızın hayatın daha güzel olduğunu fark edebilirsiniz. Tüm burçlar için gün geneli: Bu haftasonu durağanlaşarak Pazartesi gününden itibaren düzelecek olan Merkür, 3 haftadır iniş çıkışlı devam eden ve iletişim başta olmak üzere, yorucu yansımaları olan aksiliklerin de düzelmesi anlamına geliyor. Yani, üç gün daha bilgisayar, elektrik elektronik aletler, mekanik cihaz veya telefonlara bağlı problem ya da yanlış anlaşılmaları göğüslüyoruz. Ardından, rahat ediyoruz. Doğru iletişimde buluşmak üzere, herkese iyi haftasonları…

26 Ekim 2014, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Pek çok konuda kendinizi rahat ve keyifli hissediyorsunuz. Özellikle yaratıcı konularda daha aktif olacak ve güvenle hareket edeceksiniz. Ayrıca aşk hayatınız ve ilişkiler açısından dinamik olabilir ve gününüzün büyük bölümünü bu alana ayırabilirsiniz. Uzun zamandır düşündüğünüz değişik hobilere yer açmanız size canlılık ve tempo getirecektir.

26 Ekim 2014, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

BUGÜN riskli bir gün sizin için. Geçmişte yaptığınız bir hatayı tekrarlayabilirsiniz. Duygusal yanınız risk aldırabilir size.

26 Ekim 2014, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gece yarısına kadar işlerinizle ilgileneceksiniz. Çalışmalarınızın yoğunluğu nedeniyle kafanızı kaşıyacak vakti bile bulamayabilirsiniz. Seri hareket etmeye bakın; lakin acele etmeyin. Yapacağınız en ufak bir dikkatsizlik, sizi zarara uğratabilir çünkü. Ertesi günü de düşünün ve çok geç yatmayın.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aşkta bu kadar aceleci davranmanız hata üstüne hata yapmanıza neden oluyor. Her dürtünün peşinden koşmak yapınızda var ama zaman zaman olayları iki kere düşünmelisiniz. Uykuyu ihmal etmeniz sağlığınızda düşüşlere ve enerji kayıplarına neden olabilir.

26 Ekim 2014, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 50' 32" R
Ay
Balık
14° 44' 15"
Merkür
Koç
18° 39' 32"
Venüs
Boğa
05° 20' 16"
Mars
Koç
02° 26' 15"
Jüpiter
Boğa
24° 46' 50"
Satürn
Balık
16° 52' 45"
Uranüs
Boğa
22° 32' 57"
Neptün
Balık
29° 00' 44"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 51' 21"
Lilith
Başak
23° 43' 42"
True Node
Koç
15° 22' 46"
Son Güncelleme : 03/05/2024 22:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>