Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Kasım 2015, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Yeni bir ilişkinin filizlendiğini fark etmek sizi heyecanlandırıyor. Onun da size ilgisi konusunda yanılmıyorsunuz. Daha somut bir adım atmak için uygun zamanı bekliyor.

Sizin fikriniz sorulmadan bazı kararlar alındığını öğrenebilirsiniz. Bu kararların çoğunu beğenmeyeceksiniz. Ama kısa vadede değiştirmeniz de pek mümkün görülmüyor.

Önünüze çıkan parayla ilgili bir problemi dünyanın en büyük sorunu sanıyorsunuz. Bugünler geçip geriye dönüp baktığınızda durumu ne kadar abarttığınızı fark edeceksiniz.

Kafanızı küçük, büyük her şeyle meşgul etmeniz, asıl düşünmeniz gereken konulardan sizi uzaklaştırabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün zihinsel olarak yoğun bir gün geçirebilirsiniz. Her zaman olduğu gibi kendi dışınızda yaşanan olaylara ilginiz nedeniyle yine, sizi çok da ilgilendirmeyen bir olaya müdahale edebilirsiniz. Bu müdahaledeki tutumunuz nedeniyle bir yakınınız size kırılabilir. Siz onun kırılabileceğini bilmenize rağmen bildiğiniz gibi davranmaya devam edeceksiniz.

26 Kasım 2015, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar, Perşembe günümüz saat 00:44 itibariyle oluşacak İkizler burcundaki Dolunayla karşılıyoruz. Satürn-Neptün görünümüyle ilişkili bu Dolunay,  maddi konularda özellikle başkalarıyla alakalı işlerimize özen göstereceğiz. Hayal kırıklığı yaşamak istemiyorsak, hesabı bilmemiz lazım. Kazancımız söz konusuysa dağılmamak şarttır. Destek görmekte zorlanırız. Şu şöyle olsun deriz ancak olmadığında bu sefer huzursuz oluruz. Ay-Satürn karşıtlığı bu Dolunayda,  parasal konulardaki hesabın, çarşıya uymaması sözüne benzer. Bir yandan harcamak meyli yüksektir. Ancak diğer yandan, zaruri olan ödemeler için birileri sizi sıkıştırır. Bütçenin ayarının şaşmaması için, paramızı dikkatli kullanalım. Kazanç-kayıp anlamında inceleyelim. Hedeflerimizi iyi belirlememiz gerekiyor. Dışarıya açılmaktan korkmayın. Grup faaliyetlerinden çekinmeyin. Sadece hesabınızı iyi bilin. Astarı yüzünden pahalı olan işlere kalkışmayın. Ay-Merkür karşıtlığı,  bu Dolunayda, paramıza sahip çıkmamız ve olur olmaz kararlar almamamız gerektiğini bilelim. Oturup şöyle bir durumunuza bakınız. Dolunay ışığının, gerçeklerin farkına varmamızda rehberlik etmesi dileğimle,

26 Kasım 2015, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygusal ilişkilerinizde daha sert ve bencilce hareket edebilir, gücü sevdiğiniz için, bu tür davranışlar içine girebilir ve ilişkilerinizde çevresel koşullarınızın size yarar sağlayacak noktalarda odaklaşabilirsiniz. Beklentilerinizde sabırlı davranmakla, her şeyi çok daha kolay çözebileceksiniz. Düşüncelerinizin onaylanması ile, hedefleriniz belli bir aktiflik kazanacak.

26 Kasım 2015, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi başlıklı konular aşta olmak üzere oldukça parlak fikirleriniz olmasına rağmen, diğerlerinin fikirlerini de önemseyebileceğiniz günlerdesiniz. Ancak, diğerlerinin değil, kendi düşüncelerinizi ön plana çıkartmanızda fayda var. İletişimi arttırmak kendinizi daha iyi tanımanıza yardım edebilir. Alışılmadık kaynaklar size ilham verebilir.

26 Kasım 2015, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sorumlu olduğunuz işlerde hayaller içinde olmamaya özen gösterin. Mücadele ettiğiniz konularda çatışmalı olayların içinde kalmamaya bakın. Başarı elde etmek için, yeteneklerinizi ortaya koymak önemli. Maddi kaynaklarınızla ilgili blokajlar hissedebilirsiniz. İkili ilişkilerinizde duygusal olarak engellendiğinizi hissedebilirsiniz.

26 Kasım 2015, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Özel yaşamınızdaki sıkıntılar sizi çok endişelendiriyor. Ancak kara günleriniz uzun sürmeyecek. Tasarladığınız projelerinizi artık uygulayın.

26 Kasım 2015, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 01.43'de Aslan burcunda gerçekleşen yeni ay ile birlikte aile ve yuva alanınız canlanırken, moral ve motivasyonuz son derece yüksek olacak ve aile ilişkilerinizde mutluluğu daha yoğun hissedeceksiniz. Bu süreçte ev taşıyabilir, evinizle ilgili düzenlemeler yapabilir ve sevdiklerinizle iletişiminizi geliştirebilirsiniz. Yeniayın Mars ile olan karesi, ikili ilişkilerde güç mücadeleleri ve ego savaşlarından uzak durmanız gereken bir sürece işaret ederken, Venüs ve Merkür'ün Satürn ile olan uyumlu görünümü, özellikle bekar olanlar için uzun süreli bir ilişkiyi başlatabilir, yeni görüşme imkanları sağlayabilir. Bu süreçtehayatınızdaki görüşmelerinizde maksimum başarı elde ederken, yeni eğitimlere başlayabilir, seyahat edebilir ve yakın çevrenizin desteğini daha yoğun alabilirsiniz.

26 Kasım 2015, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Parasal konulara odaklanacaksınız. Bir para konusu gündeme gelebilir veya beklediğiniz bir para gecikebilir. Parasal konularda arkadaşlarınızla olan ilişkilerinizde kendinizi mutsuz veya yetersiz hissedebilirsiniz.

26 Kasım 2015, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Finansal konularda, ödemelerde, kredilerde minik aksaklıklar, hesap hataları, yanlışlıklar ortaya çıkabilir. Bu hafta finansal konularla ilgili imzalar atmak için pekte uygun bir hafta değil, önümüzde k haftayı beklemenizde yarar var. Arkadaşlarınızla, dostlarınıza karşı aşırı fedakar ve verici davranabilirsiniz. Ya da finansal konular üzerine minik hayal kırıklıkları, alınganlıklar oluşabilir

26 Kasım 2015, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yaşamınız tam anlamıyla değişiyor. Belki de semt, kent ya da ülke değiştirmek için çalışmalara başlayabilirsiniz. İstediğiniz yönde gelişecek bir değişme bu. Çok meraklı tavrınız çevrenizde rahatsızlık uyandırıyor. Bu tutumunuzla onları çileden çıkarıyorsunuz.

26 Kasım 2015, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 43' 16" R
Ay
Balık
12° 55' 53"
Merkür
Koç
18° 34' 55"
Venüs
Boğa
05° 11' 01"
Mars
Koç
02° 20' 29"
Jüpiter
Boğa
24° 45' 05"
Satürn
Balık
16° 52' 07"
Uranüs
Boğa
22° 32' 31"
Neptün
Balık
29° 00' 31"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 50' 56"
Lilith
Başak
23° 42' 52"
True Node
Koç
15° 22' 35"
Son Güncelleme : 03/05/2024 19:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>