Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Ocak 2019, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Kendinizi duygusal olarak bir baskı altında hissedebilirsiniz ve bu alacağınız kararları etkileyecektir aynı zamanda duygusal yaşamınızda çeşitli sorunlar gündeme gelebilir. Aşk yaşamınızda bazı ruhsal gerilimler ve heyecanlar yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. Sevdiğiniz insanla aranızdaki iletişim son derece canlı olacaktır. Ancak baskıcı bazı tutumlarınız olabilir ve kendi isteklerinizi kabul ettirmek konusunda baskıcı davranacaksınız. Duygusal olarak kendinizi fazla rahat hissetmeyeceksiniz.

Çok hızlı düşünüp hızlı kararlar alabileceğiniz bir gündesiniz. Bir fikir çatışmasından güçlü çıkmayı başaracaksınız ve sizin için başarılı sonuçlar elde edebileceğiniz bir gün olacaktır. İş yaşamınızda oldukça aktif olacaksınız ve bir çok konuda yeni başlangıçlar yapabileceksiniz. Ancak sabırsız yaklaşımlarınız yüzünden bazı hatalar yapmaya da açık olacaksınız. Çalışmalarınıza ara vermeden devam edeceksiniz ve ancakarkadaşlarınızla aranızda bazı sorunlar gündeme gelebilir. Bugün yeni girişimlerinizde oldukça dikatli olmalısınız.

Maddi konularda rahat hareket edeceğiniz ve harcamalarınıza çok fazla dikkat etmeyeceğiniz bir gündesiniz. Özellikle hesapta olmayan konularda bazı harcamalar yapma riskiniz olacaktır.

Sağlığınız konusunda dikkatli olmalısınız bazı küçük sağlık sorunları yaşayabilirsiniz. Daha önceden planlamadığınız bazı koşulların yolunuza çıkması mümkün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kısa vadede yoluna koymayı hedeflediğiniz bazı sıkıntılı uğraşlar, biraz daha zamana ihtiyaç gerektirebilir. Geçmişle ilgili hala kopamadığınız bazı bağları, uzun zamandır zorluyor, koparmaya çalışıyorsunuz. Bugünlerde, biraz problemli biriyle sorun yaşayacaksınız. Sorunu yaşarken, bu ortamı kendinizin yarattığını anlayabilmeniz gerekiyor.

26 Ocak 2019, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Güne başladığınızda enerjiniz biraz düşük olabilir. Kendinizi halsiz hissedebilirsiniz. Kronik bir rahatsızlığınız varsa tedavinizi ihmal etmeyin. Sert açıların hakim olduğu bir gündeyiz. Ufak sorunlar büyüyebilir. Agresif enerjilerin hakim olması sizleri, ofis hayatında da etkisi altına alabilir. Altınızda çalışan kişilerle bugün gerginlikler yaşayabilirsiniz. Evcil hayvanınız varsa ona da dikkat edin. Akşam olduğunda daha huzurlu olacaksınız. Keyifli hissedeceğiniz bir zaman dilimine adım atıyorsunuz. Sevgiler, Astromeri

26 Ocak 2019, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün ruh hali: Örnek davranışlarda bulunuyorsun!Oldukça sakin geçecek bir cumartesi gününe hazır ol. Belki de ama ben bugün çalışıyorum, ne sakinliği diyor olabilirsin. Ancakortamında bile zamanın nasıl geçtiğini anlamayacaksın. Dışarıdaki soğuk havaya aldırmadan, çeşitli etkinliklere katılabilir, arkadaşlarınla buluşabilirsin. İlişkisi olmayan bir Boğa burcuysan, hoşlandığın kişiye açılmak için önemli fırsatlar yakalayabilirsin. Duygularının derinliğini ve saflığını en doğal halinle yansıtmak isteyeceksin. Çocukların varsa, paylaşım duygularını arttırmak adına örnek davranışlar sergileyebilirsin. Sevdiklerin için hazırladığın el emeği hediyeler çok beğenilecek. Zevkine bir kez daha güveneceksin. Akşam saatlerinde uzun uzadıya arkadaşınla telefon görüşmesi yapabilirsin. Geleceğe dair planlarını anlatırken, arkadaşınla birlikte ortak kararlar alabilirsiniz.

26 Ocak 2019, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşk ve ilişkilerden gelen tekliflere dikkat etmelisiniz. Dedikodu sorunlarına neden olabilir. Duygusal ilişkilerde eskiden getirmiş olduğunuz kişileri yenileyerek yaşamınıza dahil etmemelisiniz.

26 Ocak 2019, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün zaman alabilecek işleri daha iyi organize etmeye bakmalısınız. Kimi zaman ortaklı durumlar daha uğraştırıcı ve zaman alıcı da olabilir.

26 Ocak 2019, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

iş ve eğitim hayatına yeni atılan Boğa?lar artan sorumluluklar altında kendilerini rahatsız hissedebilirler.

26 Ocak 2019, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca yenitekliflerini değerlendirebilir,hayatınızda takım çalışmalarından faydalanabilir ve kendinizi değişime ve yenilenmeye açık bir şekilde pozitif olarak insanlara yansıtabilirsiniz.Aile büyükleri, patronlar, kurumlardan destek görebilir, ilişkilerinizde olumlu bir atmosferde uyum ve denge geliştirebilirsiniz.

26 Ocak 2019, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İş, sağlık konularında rutin dışı olaylar gelişebilir. Güvenli alanda kalmak adına değiştirmediğiniz koşullar yenilenebilir. Hedeflerinizi yenileyeceğiniz imkanlar gelişiyor. Geçmişe takılıp kalmamak faydalı olur.

26 Ocak 2019, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay’ın bu gün de Terazi burcunda seyahat etmesi size çalışma ortamınızda uyumlu ilişkileri taşıyacak. Aradığınız huzur ve sakinliği yakalarsınız. Günlük işlerinizde size yardım etmek isteyenlerlebirliği içinde olun. Ayrıca sanatsal faaliyetler de ilginizi çekebilir. Bu tarz etkinliklere katılmayı deneyin.

26 Ocak 2019, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kendinizi oldukça rahat hissedebilirsiniz. Herşey istediğiniz şekilde gidiyormuş gibi gelebilir. Bunun yarattığı iyimserliğin, yanlış hamleler yapmanıza ve yanlış insanlarla birlikte olmanıza sebebiyet vermesini engellemelisiniz. İyimserliği ertelemenin gerektiği bir gün.

26 Ocak 2019, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 10' 27" R
Ay
Terazi
27° 21' 09" R
Merkür
Boğa
06° 44' 40"
Venüs
Boğa
26° 08' 58"
Mars
Koç
15° 21' 57"
Jüpiter
Boğa
28° 45' 51"
Satürn
Balık
18° 07' 42"
Uranüs
Boğa
23° 31' 45"
Neptün
Balık
29° 26' 47"
Plüton
Kova
02° 01' 45"
Chiron
Koç
21° 44' 34"
Lilith
Başak
25° 36' 12"
True Node
Koç
14° 55' 54"
Son Güncelleme : 20/05/2024 20:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>