Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Mart 2015, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bir gün, bir yerde hayatınızın aşkıyla karşılaşabileceğinize dair inancınızın, sizi duygusal bir tembelliğe sevk ettiğini göremiyorsunuz. Rastlantılar kadar çaba da önemli.

Ruh haliniz tatil sonrası çalışmaya pek uygun değil. İşlerin pek yoğun olmaması durumunuzu biraz kolaylaştıracak.Çalışkan ve becerikli olmanız, sistemli olmayışınız nedeniyle hakkettiği randımanı alamıyor.

İçinizden geçen özlemlerle para durumunuz arasında büyük fark var. Yeni, daha mütevazi bir yaşam tarzı belirleyip kendinizi buna alıştırmanız yararlı olabilir.

Çevrenizde olup bitenlerle biraz daha yakından ilgilenmeniz gerekiyor Yakın akraba ilişkilerinizdeki son gelişmeler, sizi herkes kadar ilgilendiriyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Arkadaş çevreniz ve onlarla ilişkileriniz tüm sosyal tatminlerinizi karşılayabiliyor. Ama bu yoğunluk birtakım zaaflı kişilikleri sizden gizleyebiliyor. Dostluk adına üstlendiğiniz yükümlülüklerin bir kısmını, yoğun sevgi ortamınızdan arınarak değerlendirmeniz yararlı olacak. Aileniz sizden bir konuda destek bekliyor, bunu fark etmelisiniz.

27 Mart 2015, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar Cuma gününe, saat 09:42 itibariyle Yengeç burcunda oluşacak ilkdördün etkisi altında uyanıyoruz. Özlemlerinizi, değerlerinizi, sizi neyin mutlu ettiğini, sahip olduklarınızı gözden geçirebilirsiniz.  Bu gözden geçirme özellikle geçmiş konular, güvenliğiniz, çevresel ilişkiler, parasal meseleler, sağlığınızla ilgili konular üzerinde  bir hayli durmanıza sebep olabilir. Sizi  gereğinden fazla hassaslaştırabilir. Benim tavsiyem,  iç dünyanıza çekilerek sinirlenmeden olan biteni bir ele alınız. 20 Mart  tarihinden bu yana yaşanılanlar üzerinde bir düşünelim. Biz ne istiyoruz, neler bizi yoruyor, üzüyor bunları bilinçli bir şekilde ele alalım. Günü  olumlu yönde geçirmek istiyorsak, moralimizi bozmayalım.  Çünkü zorlayıcı enerjilerimiz var. Bugün duygular bir çemberin içine sizi hapsetmeye kalksa da sakın tedirgin olmayın.  Çünkü bu baskılar aslında  doğru yolu bulmamız ve ona göre bir yol belirlememiz pekala mümkün olur. Böyle yapmak yerine, okları kendinize yöneltmeyin. Olur mu canlarım? Saat 13:33 Ay-Neptün görünümü, yakın çevrenizle olan her türlü temasınızda şefkat ve sevgi duygularımızın bir hayli yoğun olduğunu gösteriyor. Saat 21:29 Ay-Venüs olumlu görünümü, doğal davranmanızı ve önyargısız düşünmenizi sağlayıcıdır. Eğer aşk hayatınız veya yakınlarınızla alakalı problemleriniz varsa, büyüklük bende kalsın diye düşünürsünüz.  Sevdiklerinizi arayabilir, gönüllerini alabilirsiniz. Özellikle büyüklerinizle aranızdaki kırgınlıkların kendiliğinden düzeldiğini veya bir büyüğünüzün size karşı sevgi dolu yaklaştığını farkedebilirsiniz. Çevrenizle olan ilişkiniz de güçlenir. Özellikle eski dostlar, eski tanıdık mekanlar, eskiye ait konular ele alınır. Çekici olursunuz. Ancak iştahımız bir hayli yükselir. Güzelliğinize ve bakımınıza, sanatsal konulara bir hayli meraklı olursunuz. Güven, sevgi ve huzuru hissedeceğimiz bir  gün geçirmemiz dileğimle,

27 Mart 2015, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevresel değişimlere kendinizi hazır hissetmeniz, ve olaylara yumuşak bir mantık getirmeniz sayesinde bir çok engeli kolayca aşacaksınız. Ay , çevre koşullarınızı belirlerken, kişisel yaratıcılığınızı kullanmanız konusunda size motivasyon sağlayacak. Bugün kısa bir tatil yaparak enerjinizi güçlendirebilirsiniz. Kendinize fırsat yaratmalısınız.

27 Mart 2015, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı konularda ısrar etme eğilimindeyseniz, karşı tarafın da bir o kadar inatçı davranacağını ve kendi görüş ya da duruşunda ısrarcı olacağını bilerek hareket etmenizde fayda var. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Sabah saatlerinde hassasiyet yüksek. Stresli durumlar ya da ilişkilerde gerilim veya yanlış anlaşılmalar söz konusu olabilir. Belli konularda ısrarcı veya inatçı olmaktan kaçınmakta, daha esnek ve uyumlu olmaya çalışmakta fayda var. Önemli görüşmeleri veya konuşmaları öğle sonrası saatlere ertelemek daha sağlıklı olabilir. Zira, öğle sonrası saatlerde birbirimizi anlamamız, empati yapmamız ve manevi ya da yardımlaşma duygularımızın artması olasılığı yüksek. Akşam saatlerinde ise, romantik planlar, duygu paylaşımları, sevdiğimiz kişilerle ilişkilerimiz, sosyal hayatımız açısından olumlu saatlerde olacağız. Harcamalarımız artıyor, eğlenmek veya hoşlandığımız şeyleri yapmak adına abartabileceğimiz ya da aşırılıklara açık bir hafta sonuna ilerliyoruz. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

27 Mart 2015, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Pek çok konuda kendinizi rahat ve keyifli hissediyorsunuz. Özellikle yaratıcı konularda daha aktif olacak ve güvenle hareket edeceksiniz. Ayrıca aşk hayatınız ve ilişkiler açısından dinamik olabilir ve gününüzün büyük bölümünü bu alana ayırabilirsiniz. Uzun zamandır düşündüğünüz değişik hobilere yer açmanız size canlılık ve tempo getirecektir.

27 Mart 2015, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün içinize kapanma eğilimine girebilirsiniz. Aklınızdan geçenleri ya da iç dünyanızı insanlara açmadan önce değerlendireceğiniz şeyler olabilir.

27 Mart 2015, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca yenitekliflerini değerlendirebilir,hayatınızda takım çalışmalarından faydalanabilir ve kendinizi değişime ve yenilenmeye açık bir şekilde pozitif olarak insanlara yansıtabilirsiniz.Aile büyükleri, patronlar, kurumlardan destek görebilir, ilişkilerinizde olumlu bir atmosferde uyum ve denge geliştirebilirsiniz.

27 Mart 2015, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, maddi konulara olan yaklaşımınız, aşırı iyimserlik ile aşırı mükemmeliyetçilik arasında gidip gelebilir. Bir orta nokta bulmanız gerekecektir. Ilımlı bir tutum izlemeli ve istikrarlı bir program hazırlamalısınız.

27 Mart 2015, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 30' 42" R
Ay
Koç
09° 52' 18"
Merkür
Koç
19° 49' 19"
Venüs
Boğa
07° 27' 32"
Mars
Koç
03° 45' 43"
Jüpiter
Boğa
25° 11' 04"
Satürn
Balık
17° 01' 21"
Uranüs
Boğa
22° 38' 54"
Neptün
Balık
29° 03' 42"
Plüton
Kova
02° 06' 08"
Chiron
Koç
20° 57' 03"
Lilith
Başak
23° 55' 09"
True Node
Koç
15° 24' 43"
Son Güncelleme : 05/05/2024 15:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>