Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Ekim 2018, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Yersiz küçük kıskançlıklarınızdan bir an önce arınmalısınız. Sevgilinizin son derece anlayışlı biri olmasının mutluluğunuzdaki payını görmeli, ilişkiyi yokuşa sürmemelisiniz.

Akşama yakın saatlerde biraz problemli bir görüşmeniz olabilir. İşyerinizde kurduğunuz dostluklar içinizi ısıtıyor. Kariyeriniz açısından pek yararlı bir işyerinde olmamanıza rağmen, doyumlusunuz.

Bütçenizdeki denge bir miktar bozulabilir. Küçük birikiminiz hareketsizliği, sizi onu bir yerlerde değerlendirme arayışlarına sokabilir. Bir tanıdığınızdan bu anlamda yardım isteyebilirsiniz.

İşyerinizdeki bir sorunun dışında kalmak istiyorsunuz. Bu davranışınız, haklı gerekçeleri de olsa, istismara açık görünüyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ortak zevkleriniz olan arkadaşlarınızdan akşam birlikte olma daveti alabilir ve can sıkıntınızı unutabilirsiniz. Uzak bir akraba ilişkinizin ciddi bir sorunuyla ilgili olarak, uzun bir yolculuğunuz olabilir. Bugünü başka türlü değerlendirme niyetiniz, öğle saatlerinde yaşayabileceğiniz bir gelişmeyle anlamını yitirebilir. İlginç bir konuda hak hukuk mücadelesi içinde olacaksınız.

28 Ekim 2018, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar, Saat 05:52 Güneş-Satürn görünümü,ortaklığı veya özel ilişkilerde sorumluluk almanın ve birey olarak kendinizi güçlü hissetmenin işaretçisidir. Hedefinize ulaşmak, başkaları tarafından takdir görmek, başarılı bulunmak mümkündür. Bir projeniz beğenilir, bir teklif alabilirsiniz, bir ortaklık kurmayı düşünebilirsiniz. Bir ortağınızdan destek görürsünüz. Maddi-manevi değerlerinizi güvence altına alacak gelişmeler yaşarsınız. Başkalarına verdiğiniz tavsiyeler onların sizi örnek kişi görmelerini sağlar. burada dikkat edilecek nokta, diğerlerinin fikirlerini de öğrenmeniz, ortaklaşa hareket etmeyi de bilmenizdir. Saat 07:38 - 29 Ekim saat 02:27 arasında Ay-Boşluk etkisindeyiz. Hangi konuda olursa olsun aklımız başımızda olsun. Önceden ayarlanmış bile olsa, yine de duruma bakmanızda fayda var. Huzurlu ve gönlünüzce dinleneceğiniz bir Pazar günü geçirmeniz dileğimle,

28 Ekim 2018, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün Ay tüm gün boşlukta hareket edecek. Gün dağınıklığı işaret ediyor! Özellikle katılman gereken bir toplantıya belli başlı eksiklikler yüzünden geç kalabilirsin. İkili ilişkilerinde bir karar aşamasında isen güç kazanabilirsin. Yeni bir heyecan içindeysen ?eski hesaplar artık hiç açılmasın? taraftarı olabilirsin. Evliliğinde sorunları olan bir Boğa burcuysan, sağlıklı iletişimden yana isen geri adımlar atabilirsin. Eninde sonunda, ne istersen onu yaşamaktan yana gönlün! Aileni de bu süreçte düşüncelerine karıştırmak istemiyorsun. Harcamaların konusunda da çok dikkatli olmalısın. Akşam saatlerinde kafa dağıtmak isteyerek, kendini alışverişte bulabilirsin. Günün ağırlığından kurtulmak adına, detoks yapabilir, evde dinlenebilirsin.

28 Ekim 2018, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugünü tamamen duygusal ve fiziksel ihtiyaçlarınıza adayıp kendinizi mutlu etmek adına ne varsa elinden gelen her şeyi yapmak isteyebilirsiniz.Ancak bunu yaparken aşırıya kaçmamaya dikkat edin.

28 Ekim 2018, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eğer alışveriş yapıyorsanız biraz daha gerçekçi olmaya bakın. Parasal konularda, harcamalarınızda daha çok dalgalanma olabilir.

28 Ekim 2018, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Ekonomik olarak önemli gelişmeler yaşayacaksınız. Sürpriz bir ticari alışveriş ile büyük para gelecek.

28 Ekim 2018, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İş ve para konularında hareketli bir gündeminiz olabilir. Alışveriş ve masraflar gündeme gelebilir, pek çok işi aynı anda halletmeniz gerekebilir. Sahip olduklarınızı, paranızı, yatırımlarınızı daha iyi değerlendirmek isteyebilirsiniz.

28 Ekim 2018, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Maddenin değerini bilen, yaratıcı Boğalar için bugün son dakika harcamaları söz konusu. Kendinizi rahat ifade edeceğiniz romantik ortamlar gelişebilir. Gün boyu yaratıcı becerilerinizi kullanacağınız hobilerinizle meşgul olabilirsiniz.

28 Ekim 2018, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün İkizler burcunda seyahat edecek. Hafta sonunda bol bol siz konuşup herkesi bilgilendirirsiniz. Kitle iletişim araçlarını aktif kullanmanız söz konusu. Karşınızdaki insanların kararsızlıkları ve kararsız davranışları sıkıntı yaratabilirsiniz. Söz gümüşse sükut altındır sözünü unutmadan bazen sessiz kalmayı tercih edin.

28 Ekim 2018, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugünlerde herkes sizin ne kadar kendini beğenmiş ve vurdumduymaz olduğunuzu düşünüyor. Oysa siz böyle değilsiniz. İncindiğiniz zaman zırhınıza bürünüyorsunuz. Alçak gönüllülüğünüz ve vericiliğiniz dostlarınızın artmasına yol açacak. Aşkta da hep ben alırım, böyle olmalı demeyin.

28 Ekim 2018, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 17' 23" R
Ay
Başak
09° 23' 29"
Merkür
Boğa
01° 13' 55"
Venüs
Boğa
21° 11' 14"
Mars
Koç
12° 17' 53"
Jüpiter
Boğa
27° 48' 45"
Satürn
Balık
17° 51' 50"
Uranüs
Boğa
23° 17' 44"
Neptün
Balık
29° 21' 14"
Plüton
Kova
02° 03' 32"
Chiron
Koç
21° 32' 30"
Lilith
Başak
25° 09' 22"
True Node
Koç
14° 53' 15"
Son Güncelleme : 16/05/2024 19:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>