Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Haziran 2015, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Yaşadığınız son gerilimli buluşmadan sonra ilişkinizde olumlu değişikliklerin siz de farkındasınız. Tek sorununuz yeterince açık konuşamamak. Onu kırmaktan çekiniyorsunuz ama biraz daha açık konuşmak bazı sorunları büyümeden çözebilir.

Zaman zaman monoton biryaşamınız olduğunu düşünüyorsunuz. Oysa monotonluk hiç size göre değil. İşyerinde yaratıcılığınızı daha çok gösterebileceğiniz bir değişiklik önerisiyle karşılaşabilirsiniz.

Epeydir yaşadığınız ekonomik sorunlar bitecek gibi görünüyor. Bugünlerde yapmanız gereken bir ödeme için erteleme önerisiyle karşılaşabilirsiniz. Bu size kısa süreli bir rahatlama olanağı sağlayacak.

Bir yakınınızı istemeden kırabilirsiniz. Bugün hararetli tartışmalardan kaçınmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bazı konuları gereğinden fazla abartıyorsunuz. Bu yüzden arkadaşlarınız sizi devamlı uyarıyorlar. Bugün bu uyarıların haklılığı konusunda düşünebilirsiniz. Gün boyunca akşam saatlerinde yapacağınız önemli bir görüşmeye hazırlanacaksınız. Görüşme umduğunuzdan daha iyi geçecek. Yeni öneriler alabilirsiniz. Bazı değişikliklere hazırlıklı olmanızda yarar var.

28 Haziran 2015, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar saat 01:06 Ay-Neptün görünüm etkisi altında Pazar gününe adım atıyoruz. Duygularımız öylesine yoğun  ve öylesine güçlüdür ki, ilişkimizi içeren konularda partnerimizin her bir hareketi ve bize yönelik her tavrını gözlemlemeye çalışırız. Konuşurken kullandığı sözcüklerin ardında neler saklı çözmek isteriz. Saat 10:43 Ay-Venüs görünümü, ilişkide yanlış anlama ve baskınlık  kurma tarzında  kısa süreli bir keyifsizlik yaratabilir. Hassas veya gergin, isteklerinin kabulünde inatçı davranan partnerinizle aranızda büyük bir sorun yaşamamak için lütfen sakin olunuz. Saat 13:41 Ay-Jüpiter görünümü, derinlikli düşünmenizi sağlıyor. Ancak bu çoğu zaman yorgun düşmenize neden olabilir. Pazar günümüz, her birimiz için güzelliklerle dolu geçsin. Kalben sevgilerimle,

28 Haziran 2015, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yalnız kaldığınız zaman çok daha verimli olduğunuzu bildiğiniz halde, sürekli kalabalık ortamları tercih ediyorsunuz. Özellikle sakin bir gün sizi bekliyor ve gücünüzün daha iyi fark ettiğinizi göreceksiniz. Ay karşıt burcunuzda ilerliyor ve partnerinizle olan ilişkinize yeni bir renk veriyor. Karamsarlık duygularınızı ona yansıtmamalısınız.

28 Haziran 2015, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ailenizi veyahayatınızı ilgilendiren yeni başlıklarda ortaya çıkan konulara veya düzenlemelere hassasiyetle ve detaycı şekilde yaklaşmanız gerekiyor. Olaylara yepyeni bir açıdan yaklaşmak çözümün önemli bir parçası olabilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Akrep burcundaki Ay'ın olumlu açıları gün boyu ilişkilerimizi kuvvetlendirmemiz, sevgi bağları kurmamız, yüzeysel olmayan ilişkiler geliştirmemiz, enerjimizi sevdiğimiz aktivitelere harcamamız için uygun koşullar oluşturuyor. İşlerin istediğimiz gibi akabileceğimiz bugünü doğru değerlendirmeli ve önümüzdeki üç dört gün boyunca, olası hoş sürprizlere, önerilere veya tekliflere açık olmalıyız. Yaratıcılığımızın yüksek olması olayları farklı açılardan ele almamıza olanak tanıyor. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

28 Haziran 2015, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yakın beraberliklerde ve evlilik hayatında daha duyarlı olabileceğiniz bir gündesiniz. İç sesinize kulak vermeniz doğru olacak.

28 Haziran 2015, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Son günlerde kendinizi biraz depresif hissetmiştiniz ve o havadan kurtuldunuz. Zamanla sevmediğiniz insanlar size hoş gelecek davranışlarda bulunacak..

28 Haziran 2015, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca yakın çevrenize, arkadaşlarınıza ve kardeşlerinize vakit ayırabilir,hayatınız ve özel yaşamınızda birçok görüşme gerçekleştirebilir, bu görüşmelerden özellikle öğleden sonraki zaman diliminde maksimum fayda elde edebilirsiniz. Sizi mutlu edecek haberler alabileceğiniz bir zamandasınız.

28 Haziran 2015, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Özel hayatınızda ne istediğinizi bildi- ğiniz ve doğru iletişimle kalıcı adımlar atacağınız günler olabilir. İletişime dayalı işlerinizde ortaklaşa atılacak adımlar uzun soluklu ve kalıcı olabilir.

28 Haziran 2015, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Eşiniz veya partneriniz ile derin duygulara dalabileceğiniz, birbirinizi daha yakın hissedebileceğiniz ve cinselliğin daha etkili olabileceği bir gün yaşayabilirsiniz. Partnerinizle duygusal kontaklar kurmak bugün biraz daha zor olabilir. Partnerinize karşı sorumluluklarınız bugün biraz ağır gelebilir size.

28 Haziran 2015, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugünlerde herkes sizin ne kadar kendini beğenmiş ve vurdumduymaz olduğunuzu düşünüyor. Oysa siz böyle değilsiniz. İncindiğiniz zaman zırhınıza bürünüyorsunuz. Alçak gönüllülüğünüz ve vericiliğiniz dostlarınızın artmasına yol açacak.

28 Haziran 2015, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 21' 57" R
Ay
Terazi
17° 13' 51" R
Merkür
Boğa
05° 32' 31"
Venüs
Boğa
25° 06' 58"
Mars
Koç
14° 43' 41"
Jüpiter
Boğa
28° 33' 58"
Satürn
Balık
18° 04' 30"
Uranüs
Boğa
23° 28' 50"
Neptün
Balık
29° 25' 40"
Plüton
Kova
02° 02' 10"
Chiron
Koç
21° 42' 05"
Lilith
Başak
25° 30' 37"
True Node
Koç
14° 56' 45"
Son Güncelleme : 20/05/2024 00:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>