Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Şubat 2018, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Esas olarak ortada büyütülecek bir sorun yok. Ama siz bu ilişkide adeta bir sorun kaynağı gibi davranıyorsunuz. Güvensiz ve kıskanç davranışlarınız, onu gittikçe sizden uzaklaştırıyor.

Dünkü temponuz muhteşemdi. Bugün bazı yarım kalmış işlerinizi tamamlamaya çalışacaksınız. Epey zamandıralanınızı, koşullarınızı ve işyerinizdeki insan ilişkilerini sorguluyorsunuz.

Eliniz pek açık olmamasına rağmen borç verme konusunda biraz dağılmış görünüyorsunuz. Artık peşinde koşmak istemediğiniz bir alacağınız var. Bugün alacaklınızla bu sorunu oturup konuşacaksınız.

Karşılaştığınız sorunlardan bazılarını üstünkörü elden geçirip gerisini Tanrı ya havale ediyorsunuz. Çözüp hallettiğinizi sandığınız böyle bir sorununuz, bazı insanların didiklemeleriyle yeniden karşınıza çıkacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Belli gizlilikler içinde sürdürmeye çabaladığınız bir ilişkinizde, sizin dışınızdaki bazı açıklamalar problem yaratabilir. Kendinize fazlaca yöneldiğiniz geçmiş dönemlerde, eksik bıraktığınız konular ve ihmal ettiğiniz ilişkilerle ilgili olarak, bugünlerde yüzleşmelere zorlanabilirsiniz. Aile ilişkilerinizdeki bazı duygusal gereksinimlerin çözümünde siz varsınız.

22 Şubat 2018, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar Saat 10:30 Ay-Pluto olumlu görünümü her şeye rağmen insanın asla güçsüz olmadığını, mutlaka bir çıkış yolunun olduğunu hatırlatıyor. Sezgilerimiz güçlenir ve iç sesimize kulak veririz. Saat 14:46-23 Şubat saat 03:07 arasında Ay-Boşluk etkisindeyiz. Bu süre içinde, güzellik, huzur ve güven içinde yaşamaktan yanayız. Ancak ruhunuzun tatmin olması için, ilişki hayatınızın düzgün olması şart. Eğer sevilmeyi ve sevmeyi, ortaklaşa hareket etmeyi ve hayatı birlikte kotarmayı başardığınız birisi varsa, bu görünüm istikrarın işaretçisidir. Ancak yalnızsanız, sorumluluklarla başa çıkmanın zor olduğunu düşünürsünüz. Gününüz arzuladığınız gibi güzellikler içinde geçsin. Huzur yanınızdan hiç eksik olmasın. Can-ı yürekten sevgilerimle,

22 Şubat 2018, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün karşına çıkacak her sorunun kendi isteğin doğrultusunda sonuçlanmasını isteyip inatçı olabilirsin.

22 Şubat 2018, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Özel ilişkilerinizde ve aile yaşantınızda var olan sorunları ve çözülemeyen problemleri artık hayatınızdan yolcu etmenin zamanı gelmiştir. Bu noktada siz ve partneriniz karşılıklı konuşarak problemleri halletmeli ve sizi yoran, bunaltan bütün sıkıntılarınızı içtenlikle anlatmalısınız. Siz de göreceksiniz ki yıkıcı değil yapıcı olduğunuz sürece üstünden kalkamayacağınız hiçbir yük olmayacaktır. Ayrıca karşı tarafı memnun etmek amacıyla üstünüze gereğinden fazla sorumluluk yüklemeniz yine bir noktada patlak verebilir.

22 Şubat 2018, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün 14:45'ten gece yarısına kadar Ay boşlukta. Yeni başlangıçlar içinde olmak isteyeceğiniz bir gündesiniz. Bugün kesin kararlar vermekten kaçınmalısınız. Deneysel tutumlar içinde olabilirsiniz. Beslenmenize özen göstermenizde fayda var. Kişisel hassasiyetiniz olduğu konularda esneklik gösteremeyebilirsiniz. Ufak tefek işlerinizi bitirmeniz için uygun zamanlar olabilir.

22 Şubat 2018, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Ruhsal ve fiziksel olarak kendinizi oldukça enerjik hissedeceğiniz pırıl pırıl bir gün sizleri karşılıyor. Bugün her işiniz yolunda gidecek. Dikkat etmeniz gereken konu: Çevrenizde bulunan sinsi bakışlar ve kıskanç tavırlarını sergilemekten çekinmeyen insanlar. Yüksek enerjiniz ve sezgilerinizin kuvveti ile kimsenin negatif enerjilerinin sizi etkilemeyeceğini aklınızdan çıkarmayın. Bugün evinize ait konularla ilgili son derece aktif ve girişken tavırlar sergilemeli, tüm düşünce ve isteklerinizi ortaya koymakta tereddüt etmemelisiniz. Özel yaşamınızda ise beraberliği devam eden Boğa'lar, eş ya da sevgiliden gelecek hoş sürpriz karşısında bir hayli duygulanacaksınız.

22 Şubat 2018, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ay boşlukta ilerleyeceğinden, aşk hayatınız, flörtler, tatil planlarınız, işle ilgili tanıtımlar ve çocuklarınızla iletişim konularına belirsizlik ve durağanlık yaşayabilirsiniz. İlgili alanlarda bugün yeni kararlar almamanız ve hedef belirlememeniz, olayları zamana bırakmanız faydalı olacaktır.

22 Şubat 2018, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sosyal çevrenize yardım etmek önem kazanacak. Arkadaşlarınıza karşı anlayışlı, merhametli ve fedakâr olabilirsiniz. Gruplar içinde kendinizi çok öne sürmemeye çalışın.

22 Şubat 2018, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Burcunuzda seyahat eden Ay ikili ilişkileri irdelemeniz için oldukça yüksek bir farkındalık yaratır.Maddi konuları mercek altına almanız gerekebilir. Paylaşımlarınızı gözden geçirmelisiniz. Karşınızdaki insana ne kadar güven duymalısınız? Bu deli soruların cevabı bu dönemde size teker teker ulaşacaktır, hiç merak etmeyin.

22 Şubat 2018, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, seyahat kavramı öne çıkabilir. Çıkacağınız yolculuk, uzun süredir gitmeyi istediğiniz bir mekana yapılacak olması açısından önemli olabilir. Bu mekanda, zihninizi dinlendirebilir, geriliminizi de asgari düzeye indirebilirsiniz.

22 Şubat 2018, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
11° 04' 47" R
Ay
Kova
04° 29' 24"
Merkür
Koç
17° 09' 50"
Venüs
Boğa
01° 49' 49"
Mars
Koç
00° 14' 42"
Jüpiter
Boğa
24° 06' 52"
Satürn
Balık
16° 38' 05"
Uranüs
Boğa
22° 23' 08"
Neptün
Balık
28° 55' 42"
Plüton
Kova
02° 06' 12"
Chiron
Koç
20° 41' 49"
Lilith
Başak
23° 24' 45"
True Node
Koç
15° 20' 42"
Son Güncelleme : 01/05/2024 02:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>