Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Eylül 2015, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşka zamanım yok, demenize kimse inanmıyor. Yakın çevrenizde yaşanan yıpratıcı aşk ilişkisinin etkisiyle bugünlerde biraz çekingenlik içindesiniz. Size ilgi duyup yakınlaşmak isteyenler var.

Bir konuda,sahibi olan eski bir dostunuz destek olup sizi rahatlatacak. İş bağlantısı kurduğunuz biri gitgide sizde güvensizlik yaratıyor. Bağlantıyı koparma imkanını araştırıyorsunuz.

Aile içindeki para sorunlarına katkı koymaya çalışıyorsunuz Birikiminizi nerede kullanacağınız hakkında fazla bilgi sahibi değilsiniz. Önümüzdeki günlerde güven duyduğunuz konuyla ilgili birinin size çok ilginç bir önerisi olacak.

Geleceğiniz adına çok verimli bir hazırlığın içindesiniz. Ama bu konuda size yapılacak telkinleri önemsemeniz halinde bu hazırlıktan vazgeçeceksiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir sağlık meselesine bugünlerde biraz üzüleceksiniz. Haftanın başlarında sevindirici bir haberiniz olacak. Giderek en doğruyu yaptınız. Böylece karabasanın üzerine üzerine gidilen sıkıntının nasıl yaklaştıkça küçüldüğünü gördünüz. Sizi çok düşünüp sürekli arayan bir dostunuza vefasızlık ediyor, ilgisinin karşılığını vermiyorsunuz.

29 Eylül 2015, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar Salı günümüz, Ay-Koç burcu etkisi altında başlıyor. İşinizle ilgili bir  karar vermeniz gerektiğinde iyice düşünmenizi tavsiye ediyorum. Otorite konumunda bulunan kişilerle aranızda istenmeyen durumlar oluşması ihtimaline karşı sakin ve ılımlı bir şekilde hareket etmek en akıllıca yöntemdir. Saat 10:45 olana dek, yarım kalan işlerin bitirilmesi faydalıdır. Saat 10:45-21:58 arasında kısa süreli Ay-Boşluk etkisi altındayız. İnsanların huzurumuzu kaçırmasından hiç hoşlanmayız. Yuvamızı, ailemizi, değer verdiklerimizi koruma arzumuz yoğundur. Ancak boşluk etkisi altında dağılmamaya çalıştıkça daha fazla yorulabiliriz. Ben sakin ve akışta kalmanızı tavsiye ediyorum. Saat 21:58 itibariyle  burcunuzda ilerleyecek Ay,  küçücük şeylerin bile sizi mutlu etmesini,  ruhunuzun arzu ettiği huzura  kavuşmasını sağlar. Güven olgusu kıymetlidir. Sağlamlık asla vazgeçemeyeceğiniz kadar değerlidir. Sağlığınızı, hayattaki var oluşunuzu, değerlerinizi, mücadele ederek oluşturduklarınızı koruma altına almak istersiniz. Hepimiz için olumlu gelişmelere işaret bir gün geçirmemiz dileğimle

29 Eylül 2015, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kaçınılması zor değişiklikler gündemde. Bu değişiklikleri planlarken yapılabilecek olanlarla yapılamayacaklar, hatta yapılması imkansız görünenler arasındaki farkı görmeye çalışmanız sizin için önem taşıyor.

29 Eylül 2015, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı ilişkilerinizin kalitesini ve devam edip etmemeye değip değmediğini hesaplamaya başlayabilirsiniz. Ancak, bu tür hesaplamalar yapmak için çok erken. İlişkilerin dinamiği her zaman iniş çıkışlı olmuştur. Zaman olayları daha iyi değerlendirme imkanı bulmanızı sağlar. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Koç burcunda meydana gelen ay tutulması bizi biraz bencilleştirebilir, ikili ilişkilerde vebirliklerinde ufak tefek gerilimlere ya da kişisel gelişimimizle ilgili konularda kendi kendimizi sorgulamamıza neden olabilir. Tutulma en çok istediğiniz konularda başarılı olmak için kullandığımız yolları değiştirmemiz gerektiğini anlamamıza yardım eder. Bu esnada yaşanan bazı gelişmeleri kayıp olarak görmemeli ya da kayıplara odaklanmamalı, yaşadıklarımızdan ders çıkarmalı ve elde edebileceklerimize odaklanmalıyız. Hayatımızın bazı bölümleri yeni bir şekil alabilir. Önümüzdeki on gün için, duygusal anlamda iniş çıkışlı durumlar yaşayabiliriz. Ancak, girişimci ruhumuz ve cesaretimiz artacaktır. Bireysel çalışmalarda başarı elde etmek kolaylaşabilir. Sadece, her ihtimale karşı acele hareketlere bağlı sakarlıklara ya da kazalara dikkat etmekte fayda var. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

28 Eylül 2015, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün bilemediğiniz konularda kendinizi yalnız hissedebilirsiniz. Kendi iç dünyanızla ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Elinizde olmayan nedenlerden dolayı kontrol kaybı yaşamayın. İkili ilişkilerinizde tartışmalar yaşanabilir. Bazı olayların daha rahat farkına varabilirsiniz. Harekete geçmeden önce düşünmek için kendinize fırsat tanımalısınız.

29 Eylül 2015, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün araştırmacı yönünüz atağa kalkıyor. Bilgi kaynaklarınızı doğru kullanacağınız bir gün. Neşeli ve enerjiksiniz. Kendi doğrularına inandığınız konularda,başarınızı ikiye katlıyorsunuz. Partnerinizle aranızda olumlu bir hava gelişecek. Güzel sohbetlerin yapılacağı bir gece geçirebilirsiniz. Onun sizden duygusal beklentileri olacak.

29 Eylül 2015, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca kendinizi ve enerjinizi yüksek bir şekilde ifade edeceğiniz bir zaman dilimi sözkonusu iken, öğleden sonra çocuklarınız ve özel hayatınızdaki ilişkilerinizde incinmeye açık bir enerji olduğu için daha sabırlı ve anlayışlı yaklaşmayı tercih etmelisiniz.

29 Eylül 2015, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İş alanlarınızda parasal yönden iyi disipline olmanız gerekiyor. Patronlarınızın gözüne girmek için ağır çalışmalardan kaçınmayın. Sizi az tanıyan kişilerden daha fazla destek göreceksiniz.

29 Eylül 2015, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün geleceğe dair istek ve arzularınızı ortaya koymakla ilgili girişimlerde bulunacaksınız. Özel hayatınızla ilgili yeni başlangıçlar yapmanız an meselesi. Maddi anlamda kazancınızı artırmak için uygun koşullarla karşılaşabilirsiniz. Ailenize vakit ayırmamanız yakın çevrenizi üzüyor.

29 Eylül 2015, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün kısa bir yol yapacaksınız. Yaşamınızda yenilikler görülmekte. Bunların bir bölümünü siz yapacaksınız. Önemli bir bölümü de tesadüfler sonucu gerçekleşecek. Para durumunuz iyi. Bugün bir kısmeti bölüşebilirsiniz. Mutlu bir beraberliğiniz varsa ondan uzak kalmamalısınız.

29 Eylül 2015, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 35' 50" R
Ay
Terazi
07° 42' 42"
Merkür
Boğa
04° 25' 32"
Venüs
Boğa
24° 08' 02"
Mars
Koç
14° 07' 16"
Jüpiter
Boğa
28° 22' 40"
Satürn
Balık
18° 01' 25"
Uranüs
Boğa
23° 26' 04"
Neptün
Balık
29° 24' 35"
Plüton
Kova
02° 02' 32"
Chiron
Koç
21° 39' 43"
Lilith
Başak
25° 25' 18"
True Node
Koç
14° 56' 32"
Son Güncelleme : 19/05/2024 05:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>