Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Eylül 2017, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşka zamanım yok, demenize kimse inanmıyor. Yakın çevrenizde yaşanan yıpratıcı aşk ilişkisinin etkisiyle bugünlerde biraz çekingenlik içindesiniz. Size ilgi duyup yakınlaşmak isteyenler var.

Bir konuda,sahibi olan eski bir dostunuz destek olup sizi rahatlatacak. İş bağlantısı kurduğunuz biri gitgide sizde güvensizlik yaratıyor. Bağlantıyı koparma imkanını araştırıyorsunuz.

Aile içindeki para sorunlarına katkı koymaya çalışıyorsunuz Birikiminizi nerede kullanacağınız hakkında fazla bilgi sahibi değilsiniz. Önümüzdeki günlerde güven duyduğunuz konuyla ilgili birinin size çok ilginç bir önerisi olacak.

Geleceğiniz adına çok verimli bir hazırlığın içindesiniz. Ama bu konuda size yapılacak telkinleri önemsemeniz halinde bu hazırlıktan vazgeçeceksiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir sağlık meselesine bugünlerde biraz üzüleceksiniz. Haftanın başlarında sevindirici bir haberiniz olacak. Giderek en doğruyu yaptınız. Böylece karabasanın üzerine üzerine gidilen sıkıntının nasıl yaklaştıkça küçüldüğünü gördünüz. Sizi çok düşünüp sürekli arayan bir dostunuza vefasızlık ediyor, ilgisinin karşılığını vermiyorsunuz.

29 Eylül 2017, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar, saat 01:34 Ay-Mars olumlu görünüm etkisinde, ilişkisinde sorun olanlar bugün partnerleriyle ilgili konularda artı ve eksilerin neler olduğunu düşünebilirler. Saat 05:26 Ay-Pluto kavuşumu, sorumluluklarının farkında, tutarlı ve sağlam olana yönelen sizler için bu enerji gayet olumlu. Elinizdekilerin kıymetini bildiğiniz için, hem sorumluluklarınızla başa çıkabilir hem de arzu ettiğiniz şekilde ilerleyebilirsiniz. Gün boyunca gülümseme yüzünüzden eksik olmasın. Her şey içinizden geldiği gibi, gönlünüzce olsun. Kalben sevgilerimle,

29 Eylül 2017, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kafana takılan meseleleri değerlendirdiğin bir gün. Otorite figürleriyle konuşmak için, bugünü değerlendirmelisin.

29 Eylül 2017, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Tepkilerinizi daha sınırlı bir şekilde gösterin. Çabuk oluşan çelişkilere karşı daha kararlı durun.

29 Eylül 2017, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yabancılarla ilgili konular gündeme gelebilir. Uzaktaki bir olayla ilgili tavrınızı ortaya koymak durumunda kalabilirsiniz. Değişik konulara yönelebilirsiniz. İlişkilerinizde daha sakin davranmaya çalışın. Sorumlu olduğunuz konularda farklı şeyler yapmak isteyebilirsiniz. Yaratıcılığınızı kullanmak isteyeceğiniz konularla ilgilenebilirsiniz.

29 Eylül 2017, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Heyecanlı ve enerjik biçimde güne başlayacak ve hareketli bir gün geçireceksiniz. Özellikle sabahın erken saatlerini verimli geçirecek ve enerjinizle çevrenizi etkileyeceksiniz.

29 Eylül 2017, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca kendinizi neşeli, iyimser ve eğlenceli bir enerji ile ifade ederken, aşk hayatınızda ani bir teklif alabilir, ev ve yerleşime dair konularla aile ilişkilerinizde ani gelişmeler yaşayabilirsiniz. Evinizde sevdiklerinizle keyifli vakit geçirebileceğiniz bugün, ilişkilerde güç mücadelelerinden uzak durmayı tercih etmelisiniz.

29 Eylül 2017, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün boyuncayapmak ile başınızı alıp gitmek arasında gidip gelebilirsiniz. Bugün, motivasyonunuz çok yüksek olmayacak. Yoğunluktan başınızı kaşıyacak vakit bulamayabilirsiniz. Sakin olmaya ve kendinize fazla yüklenmemeye gayret edin.

29 Eylül 2017, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün Oğlak burcunda seyahat edecek. Üniversiteler, eğitimler, medya, tanıtım faaliyetleri, koçluk eğitimleri için de verimli bir gün. Uzaklardan beklediğiniz bir onay gelebilir ve sizi mutlu eder. Birprojesi için artık düğmeye basabilirsiniz. Düzen oluşturma ve organize olma zamanı. Ayrıca bir tez projenizde son aşamasına gelmiş olabilir. Jürinin onayıyla akademik başarı elde edersiniz.

29 Eylül 2017, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün kısa bir yol yapacaksınız. Yaşamınızda yenilikler görülmekte. Bunların bir bölümünü siz yapacaksınız. Önemli bir bölümü de tesadüfler sonucu gerçekleşecek. Para durumunuz iyi. Bugün bir kısmeti bölüşebilirsiniz. Mutlu bir beraberliğiniz varsa ondan uzak kalmamalısınız.

29 Eylül 2017, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
22° 15' 24" R
Ay
Yengeç
18° 05' 58" R
Merkür
Koç
26° 14' 48"
Venüs
Boğa
16° 02' 36"
Mars
Koç
09° 06' 27"
Jüpiter
Boğa
26° 49' 34"
Satürn
Balık
17° 34' 01"
Uranüs
Boğa
23° 03' 10"
Neptün
Balık
29° 15' 01"
Plüton
Kova
02° 04' 55"
Chiron
Koç
21° 19' 33"
Lilith
Başak
24° 41' 33"
True Node
Koç
14° 59' 10"
Son Güncelleme : 12/05/2024 15:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>