Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Eylül 2018, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Dünden beri içiniz içinize sığmıyor. Onu tanıdığınız için kendinizi çok şanslı addediyorsunuz. Geçmiş deneyimlerinizden gelen bilginizle yaklaşıp ondan hemen bir beraberlik talep etmeyeceksiniz. Uzun bir flört yaşayıp tadını çıkartmak istiyorsunuz.

Problemin arkasındaki sorumluyu biliyorsunuz. Bunun bir kötü niyetten değil mesleki yetersizlikten kaynaklandığının da farkındasınız. Bu yüzden sorumlunun zarar görmemesi için bugün onunla konuşmayı ve omuz omuza sorunu telafi etme yolunu seçeceksiniz.

Para işlerinde çok kontrollüsünüz. Dünyada hiçbir gerekçenin size müsriflik yaptıramayacağı inancındasınız. Bugün bir para alışveriş işinizde zararlı çıktığınızı fark edeceksiniz.

Bir arkadaşınızın sizin yakın ilginize ihtiyacı var. Bu yakınlaşmayı sağladığınızda duyduğu bu ihtiyacın ne kadar haklı olduğunu göreceksiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bazı durumlarda hiç gerekli değilken atılgan davranıyorsunuz. Bu o durumun içindeki diğer insanlarca hoş karşılanmıyor. Buna dikkat etmelisiniz. Bugüne aktardığınız bazı sorunlar vardı. Bugün onlara ayıracak zaman bulamayacaksınız. Bir yakın dostunuzla birbirinizden süratle uzaklaşıyorsunuz. Bunu o da sizin kadar sorun ediyor, sizin kadar üzülüyor.

3 Eylül 2018, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar saat 05:37 itibariyle İkizler burcunda sondördün, maddi ve manevi değerlerinizle ilgili konularda mantıklı düşünmenin önemini vurguluyor. Bugün siz, ne kadar güvende iseniz ve ne kadar sağlam olarak yere ayak basıyorsanız kendinizi de o denli güçlü ifade edersiniz.Bu durum aşk hayatınızla ilgili konularda da hemen hemen aynıdır. Yaşadığınız beraberlikte her şeyi iki yönüyle ele aldığınız için kimi zaman stres altında kalmanız mümkündür. Fakat bilirsiniz ki, güçlü ve güvenilir ilişki yaşamanın yolu ayrıntılarında gizlidir ve devamının sağlanması için akıllı seçimlerde bulunmak ve olayları akıllıca değerlendirmek gerekmektedir. Saat 13:41 Ay-Neptün görünümü, dikkatli olmamızı gerektiriyor. Bir hayal dünyasında olmayalım. Eğer bir karar vermemiz gerekiyorsa önüne ardına iyi bakalım. Saat 15:59 Merkür-Venüs görünümü, aileyi ilgilendiren konuların ele alınması ve üzerinde düşünülmesini sağlayıcıdır. Mutlu haftalar dileğimle,

3 Eylül 2018, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlgi alanların genişledikçe, girdiğin farklı ortamlar ve arkadaşların da artıyor. Bugün fazla aceleci davranman, küçük kazalar yaşamana sebep olabilir. Aynı anda birçok işle uğraşmamaya dikkat etmelisin. Sabırsızlığın bazı ayrıntıları gözden kaçırmana neden olabilir. İş ortamında, samimi olduğun arkadaşınkurma fikrine seni de dâhil etmek isteyebilir. Ne kadar heyecan verici olsa da garantici yanın, kendini dizginlemeni sağlayacak. İlişkisi olan ya da evli bir Boğa burcuysan, değer verdiğin kişiyle sinema ya da tiyatroya gidebilirsin. Evini daha modern bir havaya sokmak için, bazı eşyaları yenileyebilirsin. Anne ailesinde yaşanan sağlık sorununa çözüm arayabilirsin. Kendini hayatın akışına bırakmak isteyeceğin kararlar alacaksın.

3 Eylül 2018, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün her şeyi yapabilecek güce kendinizde bulabilirsiniz. Geçmişten kalan bitirilmemiş işlerin üstesinden kolaylıkla gelebilir ve kendinize olan güveniniz sayesinde yeni işlere de başarı ile imza atabilirsiniz.

3 Eylül 2018, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma ortamınızda iletişiminizin akıcı olacağı bir gündesiniz. Beklenmedik haberleri hızlı bir şekilde alabilirsiniz. Bilemediğiniz konulardan dolayı stresler yaşamanız mümkün. Finansal konularda dalgalanmalar olabilir. Ruhsal gelişiminizi etkileyecek olaylarla karşı karşıya kalmanız olası. Kendi iç dünyanızla ilgili konulara daha fazla yoğunlaşabilirsiniz.

3 Eylül 2018, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Oldukça hassas olduğunuz konularla ilgili üzerinizde baskı yapmak isteyenler var. İş yerinizde ortaya çıkan ani kutuplaşma sizi biraz gerebilir. Sakin kalmalısınız.

3 Eylül 2018, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Saat 17.00'a kadar olan zaman dilimindehayatınızda ve partneriniz, dostlarınız, ortaklarınızla görüşmelerinizde yanlış anlaşılmalar, iletişim hataları ve genel bir motivasyon düşüklüğüne açık bir zamandan geçerken, 16.00 sonrasında iletişim yetenekleriniz ve kişisel motivasyonunuz yükseleceği için ilişkilerdeki paylaşımlarınızı daha rahat gerçekleştirebilirsiniz.

3 Eylül 2018, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün alışveriş yapmak için uygun bir gün olabilir, harcamalar gündeme gelebilir. Keyif duyduğunuz konulara bakımınıza, güzelliğinize para harcayabilirsiniz. Zevkli, rafine giysiler, aksesuarlar satın alabilirsiniz.

3 Eylül 2018, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İkizler burcunda seyahat eden Ay'ın ardından iletişim konusu sizin açınızdan önemli bir gündem oluşturacak.Para paylaşımları ve öz değer duygunuzu mercek altına alacağınız bir güne açıksınız. Konuşarak, kendinizi ifade ederek işinizde ön plana çıkarsınız. Sonuçlar elde etme zamanı.

3 Eylül 2018, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygularınız coşacak. Toplum yaşamınızda ve aşkta başarılı olacaksınız. Seviyor ve seviliyorsanız bütün kuruntu ve kuşkulardan sıyrılarak büyük bir mutluluğa erişeceksiniz. Cinsellik konusunda dikkatli olmalısınız. Onun isteklerini düşünmelisiniz.

3 Eylül 2018, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 01' 30" R
Ay
Terazi
12° 59' 57"
Merkür
Boğa
05° 02' 38"
Venüs
Boğa
24° 40' 50"
Mars
Koç
14° 27' 32"
Jüpiter
Boğa
28° 28' 57"
Satürn
Balık
18° 03' 08"
Uranüs
Boğa
23° 27' 36"
Neptün
Balık
29° 25' 11"
Plüton
Kova
02° 02' 20"
Chiron
Koç
21° 41' 02"
Lilith
Başak
25° 28' 15"
True Node
Koç
14° 56' 45"
Son Güncelleme : 19/05/2024 15:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>