Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Ocak 2018, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sürekli sevgisini kanıtlamasını ister gibi davranmanız, partnerinizi uzaklaştırabilir. Bugün ortak bir arkadaştan ilişkinizle ilgili uyarılar alacaksınız. Onun sizi anlamasını beklerken, siz onu ne kadar anlamaya çalışıyorsunuz ?

İş yaşamınızda yeni ve parlak gelişmelere açık görünüyorsunuz. Yeteneklerinizin herkesçe biliniyor olması, bu yeteneklere duyduğunuz güvenle eforunuzda enerji kısıntısına gitmenizi gerektirmiyor.

Umulmadık gelişmelerle yakında düze çıkacaksınız. Bütçeniz bugünlerde zorunlu harcamaların dışına çıkmaya pek uygun değil. Parayla ilişkilerinize yapılan müdahalelerden gocunmayın, buna ihtiyacınız var.

Dostça ve yapıcı eleştirilerde duygusallık aramanız boşuna. Yakınlarınızın eleştiri oklarına birkaç açıdan hedef oluyorsunuz. Tümünün haksız olduğunu düşünemezsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İddialı davranışlarınız söylentilere neden oluyor. Bugün yine kendinize dönük, ben merkezci duygular barındırıyorsunuz. Oysa yaşamınızdaki yeni gelişmeler, bugünlerde biraz daha alçaktan uçmanızı gerektiriyor. Parlak bir dönemdesiniz, ama bunun değerlendirilmesi sizin dışınızda yapılıyor. Yakında ilişkilerinizde çeşitlilik ve renklilik söz konusu.

3 Ocak 2018, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar saat 08:23 Ay-Aslan burcu geçişiyle güne merhaba diyeceğiz. İlişki, güvence, duygu dünyanız bugün ön planda olacak. Aşkta arzularınızın tatmini sizin için çok önemli. Keyif ve mutluluk duymadığınız hiçbir şeyin içinde yer almak istemezsiniz. Size yaklaşan kişinin tavırları, sizde uyandırdığı ilk his o kadar önemli ki, belki bu yüzden kolayca aşık olmuyorsunuz. Maddi yönden size destek olabilen veya tecrübeli kişilerle sohbeti tercih edeceksiniz. Saat 18:38 Venüs-Neptün olumlu görünümüyle, hem dış dünyada ilişkilerinizi güçlendirmeniz hem de bağlantılarda bulunmanız kolaylaşır. Hedeflerinize uygun ilerlemeniz mümkündür. İş ortaklıklarında mali konular üzerinde veya projelerle ilgili görüşmeler söz konusu olabilir. Ancak biz yine de, dikkatli olmayı da bilelim. Günün en mutlu kişisi olmanız, huzuru yüreğinizde duymanız dileğimle,

3 Ocak 2018, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gökyüzü bugünve özel yaşamınızda tepkilerinizi kontrol altında tutmanız için uyarıyor sizleri. Bugün birlikte çalıştığınız insanlar sizi çok çabuk kızdırarak hata yapmanıza sebep olabilirler. Oto kontrolünüzü sonuna kadar kullanmalısınız. Bekar Boğa'lar bugün karşınıza çıkacak sizinle yakınlık kurmak isteyen insanlara karşı nazik davranın ve size yaklaşmalarına izin verin.

3 Ocak 2018, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ailevi ilişkilerde üstlendiğiniz sorumluluklar size hayatınızda kısıtlandığınız hissini yaşatabilir. Onlarla olan iletişimlerinizde yanlış anlaşılmak, sizi olumsuz bir ruh haline büründürebilir. Kariyerinizde geçmişten gelen sorunlara ayrıca dikkat etmelisiniz.

3 Ocak 2018, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ev hayatınızda hareketli bir gündeminiz olabilir. Yaptığınız işlere güzellik katabilirsiniz. Sevdiğiniz dostlarınızı evinizde ağırlayabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda seminerler düzenleyebilirsiniz. Emlak ve toprakla ilgili konularla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Gün içinde işlerinizde farkındalığın getirdiği değişiklikler olabilir.

3 Ocak 2018, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sevdiğinizle aranızdaki ilişkiler tam istediğiniz gibi gelişiyor. Akşama doğru alacağınız bir haber duygularınızın kabarmasına neden olabilir. Biraz huzursuz ve heyecanlı bir tavır içine girebilirsiniz. Ancak, yine de anlayışlı davranacak ve sorun haline getirmeyeceksiniz. Olumlu bir dönemdesiniz.

3 Ocak 2018, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ilişkiler adına kolay ve rahat bir gün geçirebilirsiniz. Kendinizi karşınızdaki kişinin cazibesine kolayca kaptırabilirsiniz. Yollardan, uzaklardan gelen şanslarınız olabilir.

3 Ocak 2018, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Varsa çocuğunuzla ya da sevginizle çok keyifli etkiler altında olacaksınız. Maddi anlamda kendinizi güvende hissediyorsunuz. Arkadaşlarınıza yardım etmek isteyeceksiniz.

3 Ocak 2018, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yönetici gezegeniniz Venüs ile Neptün arasında oluşan olumlu etkileşim sizin sanatçı kimliğinizi daha güçlendirecek. Sezgilerle düşüncelerinizi bir potada eritebilirsiniz. Ayrıca mistik deneyimler yaşayabileceğiniz ilişkilere çekilebilirsiniz. Sanatsal girişimleriniz için olumlu bir gündesiniz.

3 Ocak 2018, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygularınız coşacak. Toplum yaşamınızda ve aşkta başarılı olacaksınız. Seviyor ve seviliyorsanız bütün kuruntu ve kuşkulardan sıyrılarak büyük bir mutluluğa erişeceksiniz. Cinsellik konusunda dikkatli olmalısınız. Onun isteklerini düşünmelisiniz. Para durumunuz iyi.

3 Ocak 2018, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 12' 02" R
Ay
Aslan
13° 22' 31" R
Merkür
Koç
28° 33' 07"
Venüs
Boğa
18° 31' 18"
Mars
Koç
10° 38' 45"
Jüpiter
Boğa
27° 18' 04"
Satürn
Balık
17° 42' 46"
Uranüs
Boğa
23° 10' 11"
Neptün
Balık
29° 18' 04"
Plüton
Kova
02° 04' 18"
Chiron
Koç
21° 25' 51"
Lilith
Başak
24° 54' 57"
True Node
Koç
14° 53' 05"
Son Güncelleme : 14/05/2024 15:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>