Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Haziran 2018, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinizde sonsuz bir güven duygusu içindesiniz. Ama bunun getirdiği rahatlık da birtakım sorulara yol açabilir. Rahatlığınız, sevgilinizde kafesteki kuş duygusu yaratmamalı.

İşinize bağlısınız. Alanınızla eskiden beri ilgili olduğunuz için mesleğinizi de çok seviyorsunuz. İşlerinizdeki dönemle alakalı durgunluk sizi üzüyor, Yeni değişik açılımlara hazır görünüyorsunuz.

Ekonomik kriz, kazancınızı epey zamandır bir yerde sınırladı. İhtiyaç duyduğunuz şeyleri elde etmekte zorlanıyorsunuz. İş yaşamınızla ilgili yeni düşünceleriniz sizi düzlüğe çıkartabilir.

Bir dostunuzla uzun zamandır sürdürdüğünüz bir işbirliği, onun devreye sokmak istediği üçüncü kişinin varlığıyla işlevini kaybedebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünlerde çevrenizde yaşanan sağlık sorunları, sizi sağlığınızla daha ilgili olmaya yönlendiriyor. Sevindirici bir haberiniz var. Ama içindeki sevinç, biraz da sizin haberi ne kadar değerlendirebileceğinize bağlı. Bazı arkadaş ilişkilerinde kendinizi fazla yoruyorsunuz. Çok meraklı davranıp çok yakınlaşıyor, insanların sizden kolay talep etmelerine neden olabiliyorsunuz..

30 Haziran 2018, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar saat 07:36 Ay-Kova burcu geçiş etkinliğinde Cumartesi günümüz başlıyor. Ailevi konularda uyumlu davranmaya çalışmak pek kolay olmayabilir. Yaşanan bir takım olaylar, çelişkili durumlar, dengenizi bozabilir ve sizi gerginleştirebilir. Sürpriz gelişmeler, ister istemez kafa karıştırabilir. İradenizi ön planda tutarak durumları ele almakta yarar var. Saat 11:00 Ay-Merkür karşıtlık etkisinde, ailenizle ve büyüklerinizle aranızdaki konuşmalar bir hayli etkilidir. Özellikle sevgilinizle, kardeşinizle, arkadaşınızla önemli konular üzerinde fikir alışverişinde bulunursunuz. Gerçek anlamıyla sizi anlayacak insanlara ihtiyaç duyarsınız. Saat 11:37 Ay-Uranüs görünümü, monoton bir hayatın bizi yorduğunu, yenilik istediğimizi gösteriyor. Maddi-manevi anlamda güvence arıyoruz. Bir şeyler yaparak, bir çıkış yolu bularak rahatlamak istiyoruz. Saat 16:01 Merkür-Uranüs görünümü, ailenizle ilgili konularda sert söylevlere neden olabilir. Kendi alanınızı korumak istersiniz. Baskın konuşursunuz. Siz değişim istiyorsunuz. Geçmişte olan bitenlerden sıkılmış, yeni bir sayfa açmaktan yanasınız. Buna birileri katılmadığında tepkiniz sözlerinize yansıyabilir. Sadece aile olarak değil yaşadığınız ülke, toplumla ilgili konularda da durum buna benzerdir. Saat 22:31 Ay-Kuzey düğüm karşıtlığı, başkalarına yardımcı olmanın hazzını, geleceğinizi düşünerek bilinçli hareket etmenin önemini vurguluyor.

30 Haziran 2018, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Müdahale etmemen gereken konulara şahit olabilirsin. Diyet programın varsa, hedeflerinden uzaklaşabilirsin.

30 Haziran 2018, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kariyerinizle ilgili hedeflere ilerlerken yolunuza birtakım sıkıntılı süreçlerin çıkması sizleri bazı konularda düşüncelere sevk edebilir ve yeni yollar arama mücadelesinde olabilirsiniz. Bilmediğiniz konularda yardım istemekten çekinmemeniz amacınıza daha kolay ulaşmanızı sağlayacaktır. Kariyerinize ilgili bazı konularda yanlışlık yapmanız yöneticilerle size karşı karşıya getirebilir.

30 Haziran 2018, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hafta sonu olmasına karşın bugün kendinizi daha yüklü hissedebilirsiniz. Ev ve ailevi konularda daha dengeli ve esnek olmak gerekebilir.

30 Haziran 2018, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Fazla sevgi dolu yanınız size zarar verebilir. Etrafınızda sizinle olmak isteyenlerin sayısı dikkat çekici. Seçici davranmanız size oldukça fayda sağlayacaktır.

30 Haziran 2018, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ailenizle iletişiminizde her zamankinden farklı ve sıradışı bir tarzınız olabilir. Ancak gelenekçi yapılar içinde bu durumu onların nasıl karşılayabileceğini gözardı etmemelisiniz.

30 Haziran 2018, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ailenizle olan konuşmalarınızda farklı ve tepkisel yaklaşımlarınıza dikkat edin. Sıkılganlıklarınız ve fikir ayrılıkları, farklı konuların peşinden gitmenize neden olabilir.

30 Haziran 2018, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün hayatınızdaki köklü değişimleri gözden geçirmek için yalnız kalıp detaylı düşünün.Fikirler size doğruyu gösterir. Partnerinizin güven veren duruşundan destek alsanız da daima son karar size ait olsun. Hayatınızdan çıkması gerekenleri gönderin.

30 Haziran 2018, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Parlak bir dönem başladı ama siz yine memnun değilsiniz. Çünkü yapınızda hiçbir zaman olanla yetinmemek gibi bir dürtü var. Bu nedenle var olan şeylerin tadını çıkaramıyorsunuz. Elinizden küçük mutluluklar kaçıyor. Yemekte ölçüyü fazla kaçırmayın. Tatlılardan uzak durun.

30 Haziran 2018, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 46' 36" R
Ay
Aslan
20° 38' 13" R
Merkür
Koç
29° 16' 13"
Venüs
Boğa
19° 15' 23"
Mars
Koç
11° 06' 05"
Jüpiter
Boğa
27° 26' 32"
Satürn
Balık
17° 45' 18"
Uranüs
Boğa
23° 12' 16"
Neptün
Balık
29° 18' 57"
Plüton
Kova
02° 04' 06"
Chiron
Koç
21° 27' 42"
Lilith
Başak
24° 58' 56"
True Node
Koç
14° 52' 30"
Son Güncelleme : 15/05/2024 05:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>