Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Kasım 2016, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Yeni tanıştığınız ilişkilerde güçlükler yaşayabiliyorsunuz. Bu ruh durumunuzu aşmanız gerekiyor. Yaşadığınız uzun süreli yalnızlık, flörte yatkın özelliklerinizin bir kısmını almış gibi görünüyor.

Rekabetin, çekişmenin de bir inceliği olduğunu düşünüyor, tersi davranışlara tepkimeci davranıyorsunuz. İnsanı rahatsız eden fırsatçılıklarıdünyasının kurallarından sayamıyorsunuz.

Gönlünüzün cömertliğini, parayla olan sorumlu ilişkiniz görünmez hale getiriyor. Bu yanlış gözlemle paracı biri olarak görülmeniz sizi üzüyor. Oysa ki, eşinizle dostunuzla dar günlerde paylaşmayı biliyorsunuz.

Gerginliklerin etki alanının biraz da olsa uzağında kalmayı becerebilmelisiniz. Dirençli, canı pek biri olunca sağlık sorunu yaşamayacağınızı düşünmemelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çok değişik ilgi alanlarınız var. Hayatın neresinde, ne zaman, hangi koşullarda zevk alacağınız belli olmuyor, çok çeşitlilikler sergileyebiliyorsunuz. Önümüzdeki günlerde sevineceğiniz bir gelişme var. Bu gelişmeyi bekliyor olmanıza rağmen, biraz şaşırabilirsiniz. İşlek zekanız size yeni avantajlar sağlayacak ve bunlardan yararlanmayı bileceksiniz.

30 Kasım 2016, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar Saat 09:20 Ay-Jüpiter görünümü, başkalarıyla ortaklaşa paylaşımda bulunma arzumuzun işaretçisidir. Tabii ki kazanmak, başarılı olmak, beğenilmek, çekici bulunmak isteriz. Kendimize sağlıklı yaşamak adına özen gösteririz. Eğer gerekli görürsek iyi niyetimizi de gösteririz. Ancak nezaketsiz insanlara kibarca uyarıda bulunuruz. Saat 11:16 Ay-Satürn kavuşumu finansal yönde daha ciddi düşünmemizi sağlayıcıdır. Öyle çok fazla rahat davranmayız. Kendimizi güvende hissetmek için, hem duygusal hem de maddi anlamda başkalarıyla ilişkimizi düzgün tutmak zorunda kalırız. Bu bizi yorar ancak yapmadığımız takdirde daha fazla endişelendiğimizi fark ederiz. Saat 17:17 Ay-Chiron görünümü nakit para ihtiyacınızın göstergesi olduğu gibi, bazı borçların temizlenmesi adına bir hayli mücadele verdiğinizin işaretçisidir. Saat 17:45 Ay-Uranüs görünümü, kişisel farklılıklarımızı, sıkıntılarımızı, bizi bağlayan, zorlayan koşullarımızı aşabilmek, rahatlamak arzumuzu işaret ediyor. Her şey umduğunuzdan daha güzel olsun. Kalben sevgilerimle,

30 Kasım 2016, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş ve para konularında mücadele etmenizi gerektiren durumlar ortaya çıkabilir. Hırslarınız, derin düşünme ve irdeleme gücünüz ortaya çıkabilir. Konsantrasyon gerektiren işlerde başarılı olabilirsiniz.

30 Kasım 2016, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Elinizdeki birikimi ve imkânları çok iyi muhafaza etmelisiniz. Belli başlı kişilerin size eksik bilgi vermesi sizi maddi olarak zorlayabilir. Hayatınızı bir düzene sokmalı ve kendinize yatırım yapmalısınız. Günün Atmosferi:Güncel olmayan bilgiler sizi yanıltabilir...

30 Kasım 2016, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün hayatınızda sizi yoran konularla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Ortaklı para konuları gündeme gelebilir. Endişe duyduğunuz konular zaman zaman kriz yaratabilir. Gün içinde banka işleriyle ilgilenebilirsiniz. Harcamalarınızda dikkatli olmanızda fayda var. Yeni başlangıçlar için uygun bir gündesiniz.

30 Kasım 2016, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bazı konularda yardımcı olacağına inandığınız insanlardan destek istemeniz gerekebilir. Gurur yapmadan fırsatlardan faydalanın. Bereketli günlerde bulunuyorsunuz.

30 Kasım 2016, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde ikili ilişkiler alanınızda yeni kararlar alabileceğiniz, partneriniz, dostlarınız ve değer verdiğiniz insanlarla aranızda duygusal mesafe hissederek yeni bir tavır benimseyebileceğiniz, varolan problemlerin üzerine gitmemeniz gereken bir zaman dilimindesiniz.

30 Kasım 2016, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yeniay ortaklaşa parasal konularda yeni adımları karşınıza getirecek. Kredi almak istiyorsanız, yeniay sonrası yapın. Partnerinizin hayatındaki parasal konularda da önemli adımlar devrede.

30 Kasım 2016, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Fikirsel olarak kendinizi baskı altında hissediyor olmanız olağandır. Ancak maddi ve manevi potansiyelinizi hayatınızın krizli alanlarındaki sorumlu olduğunuz konulara nasıl aktarabileceğinizi belirleyebileceksiniz.Uzman ve deneyim sahibi birisinden destek alabilirsiniz. Konuları daha profesyonel bir bakış açısıyla çözmeyi öğreneceksiniz. Ancak ne kadar düşüncede kalsanız da sonuca ulaşmanız güç olacaktır. Zira Ay/Neptün kare açı etkisi bilhassa akışı kolay olan faaliyetlerle günü geçirmeniz gerektiğini müjdeliyor.

30 Kasım 2016, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu aralar, kişisel görünümünüze yoğunlaşabilirsiniz. Dedikodular ve söylentiler artıyor. İşte de rekabet ortamı kızışıyor. Moralinizi yüksek tutmaya çalışın.

30 Kasım 2016, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 48' 06" R
Ay
Başak
27° 55' 46"
Merkür
Boğa
03° 17' 51"
Venüs
Boğa
23° 07' 04"
Mars
Koç
13° 29' 34"
Jüpiter
Boğa
28° 10' 58"
Satürn
Balık
17° 58' 10"
Uranüs
Boğa
23° 23' 11"
Neptün
Balık
29° 23' 27"
Plüton
Kova
02° 02' 54"
Chiron
Koç
21° 37' 15"
Lilith
Başak
25° 19' 48"
True Node
Koç
14° 55' 35"
Son Güncelleme : 18/05/2024 09:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>