Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

31 Ocak 2015, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk hayatınızda ılımlı bir gün geçireceksiniz. Aslında sevgilinizle aranızda bazı çözülmeyen sorunlar var ve siz bu sorunları birbirinizi kırmamak için ortaya koymuyorsunuz ama bir zaman sonra bu sorunlar aranızda uçurumlar açılmasına neden olabilir. Bu yüzden arada sırada anlaşamadığınız konuları bir masaya yatırmanız ve anlaşabileceğiniz noktaları tespit etmeniz, ilerde daha sağlıklı bir şekilde ilişkinizi sürdürmenize yardımcı olacaktır.

Bugünyaşamınızda bazı değişiklikler yaşayacaksınız. Bu değişikliklere en çabuk siz adapte olacağınız gibi bilmediğiniz konu ve alanlara dalarak risk alacaksınız. Ancak, Plutondan aldığınız üçgen açı sayesinde çok kazançlı olacaksınız. Pratik zekanız, çevrenizde oluşturduğunuz olumlu arkadaşlıklar size yardım edecek. Ancak her konuyu son dakikaya bırakma huyunuz yüzünden de zor durumlarla karşılaşacaksınız.

Bugün Plutondan aldığınız üçgen açı sayesinde maddi konularda bir rahatlama hissedeceksiniz. Bazı borçlarınızı da hemen kapatmayı düşüneceksiniz.

Aşk ve arkadaşlık ilişkilerinizde çok fazla açık olmak yerine biraz gizemli olmayı bilin. Bırakın insanlar sizi çözebilmek için sizinle ilgilensinler.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün pek çok konuda arkadaşlarınız ve dostlarınızdan destek göreceksiniz. İş durumlarınıza bazı çözümler getireceksiniz. Katılacağınız bir davette yeni ve hoş insanlarla tanışacaksınız. Bu tanıştığınız insanlarla bazı konularda tartışmaya girip sinirli ve atak davranışlarınızla antipatik olacaksınız. Sade bir insansınız içiniz dışınız bir ama her ortamda doğru bildiklerinizi de hemen açıklamak doğru değil. Partnerinizle sıcak ilişkileriniz devam edecek.

31 Ocak 2015, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar saat 09:08  itibariyle Yengeç burcunda seyredecek  Ay, verimlilik, güvence ve sevgi duygusunun yüreğinizde çiçeklenmesi anlamındadır.  Boğalar bu enerji altında yakınlarına güvenmek, hayata sevgiyle tutunmak isterler. Etrafınızdaki insanlara elden geldiğince yardımcı olmaktan zevk alırsınız. Gerek maddi ve gerekse manevi açıdan güçlü olmak isterler. Sevdiklerinizle varınızı yoğunuzu paylaşmaktan zevk alırsınız. . Sizin için bugün eskiye ait her anı, her insan ve her obje önemlidir. Hatta kimi anlarda geçmişi hüzünle anmanız mümkündür. Saat 18:55 Ay-Venüs olumlu görünümü, aşk hayatınızla ilgili konularda kendinizi güçlü bir şekilde ifade etmenizi sağlar. Hayatın bütün baskılarına karşın inadına inançla yol almanızda ışığınızdır. Saat 21:20 Ay-Neptün görünümü, yakın çevrenizle olan her türlü temasınızda şefkat ve sevgi duygularımızın bir hayli yoğun olduğunu gösteriyor. Keyifli bir cumartesi günü geçirmemiz dileğimle,

31 Ocak 2015, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygularınızın özel bölümlerini hiç kimse paylaşmak istemiyorsunuz. Bugünyerinizde bazıları için sır olacaksınız. Olaylara yorum getirmek istemiyorsunuz. Yapacağınız çalışmalarda, aile içi olaylar sizi fazlasıyla meşgul ediyor. Kesin çözüm için gerekli zamanı kendinize tanırsanız, daha sağlıklı karar verirsiniz.

31 Ocak 2015, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çevrenizdeki kişiler istekleriniz veya hedefleriniz konusunda size yardımcı olmak istiyorlar. Ancak, bu konuda ne yapabileceklerini anlayabilmeleri için onlara karşı daha açık olmalı ve yapmaları gerekenleri söylemelisiniz. Tüm burçlar için gün geneli: Yarın akşam saatlerinde Venüs ve Neptün arasında oluşacak olumlu açının romantizm, duygusallık ve sevgi paylaşımlarını ya da romantik planları tetikleyen etkisini bugünden (tabii ki Pazar akşamı da!)mevcut ilişkilerimizi renklendirmek ve yaratıcılığımızı istediğimiz alanlarda kullanmak ve ruhani konulara zaman ayırmak için kullanabiliriz. Duygu ve düşüncelerimizi paylaşmak, birlik ve bütünlük hissimizi beslemek hepimize iyi gelebilir ya da bu hisleri ortaya çıkartabilecek olaylar yaşanabilir. Ancak, havadaki tüm aşk kokusuna rağmen, akşam saatlerinde ufak tefek sakarlıklara ya da kazalara karşı tedbirli olmakta ya da enerjisini nasıl kullanacağını bilemeyen kişilerden uzak durmakta fayda var. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

31 Ocak 2015, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Karışık etkiler söz konusu. Terazi burcundaki Güneş özelliklehayatında ve düzen gerektiren konularda daha bilinçli davranmak gerektiğini ve ilişkilere önem verebileceğiniz anlatmakta. Bu dönemde ortaklaşa konular bağlayıcı olabilir ve yeni işbirlikleri ya da anlaşmalar içinde olabilirsiniz. Bu arada yakın çevrenizde de hareketlilik ve çaba sarfetmeniz gereken koşullar ortaya çıkabilir. Kardeşler, komşularla ilişkilerinizde dengeli olmaya bakın. Aşk hayatında ise mutluluğu bulmanız daha kolay olacak.

31 Ocak 2015, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Rafları planlayıp bütçenizin durumunu daha da netleştirebilir, zihninizi bu konuda rahatlatabilirsiniz. Maddiyat günün ana konusu olacak.

31 Ocak 2015, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gökyüzünde bugün 13.00'dan sonra ikili ilişkileriniz başta olmak üzere yaşamın tüm yönlerini keyif ve mutlulukla kabul ederek, harika vakit geçirmeniz için muazzam güzel enerjiler sözkonusu. Bu keyifli günü özel görüşmeleriniz vehayatınızdaki iletişim için etkili olarak kullanabilirsiniz.

31 Ocak 2015, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İçinde bulunduğunuz şartların sürekli değişkenlik göstermesi, farklı perspektiflerden bakmanızı ve esnek olmanızı gerektirebilir. Zorlandığınız zaman, gerekli esnekliği sağlaması için insanları yardıma çağırabilirsiniz ama yapacakları değişikliklere içgüdüsel olarak direnç göstermeyin.

31 Ocak 2015, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 17' 59"
Ay
Kova
22° 00' 51"
Merkür
Koç
17° 45' 19"
Venüs
Boğa
03° 22' 43"
Mars
Koç
01° 12' 48"
Jüpiter
Boğa
24° 24' 30"
Satürn
Balık
16° 44' 37"
Uranüs
Boğa
22° 27' 28"
Neptün
Balık
28° 57' 57"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 46' 02"
Lilith
Başak
23° 33' 07"
True Node
Koç
15° 20' 50"
Son Güncelleme : 02/05/2024 08:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>