Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Ocak 2015, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal olarak bir heyecan yaşayabilirsiniz ve bu çok hoşunuza gidecektir. Duygusal durumunuz dengeli olacaktır ve hoşunuza gidecek ortamlarda bulunabilirsiniz. Kişisel zevklerinizle ilgilenebilir ve hoşunuza gidecek ortamlara girebilirsiniz. Aşk hayatınıza ilişkin olumlu gelişmeler olacaktır ,sevdiğiniz kişiyle birlikte güzel zaman geçirebilirsiniz. Değişik ortamlara girme ve yeni insanlarla tanışma şansınız var. Duygusal konularda kendinizi rahat hissetmeniz tüm yaşamınızı olumlu olarak etkileyecektir.

Zihniniz oldukça iyi çalışacaktır ve duygularınız sizi olumlu anlamda etkileyecek. Bir süredir devam eden bir sorununuzu bugün zorlanmadan çözebilirsiniz. Her zamankinden çok çalışabilirsiniz. Yeni bir proje üzerine çalışmalar yoğunlaşabilir. İş yaşamında ilginizi çekecek yaklaşımlarla karşılaşabilirsiniz. Yakın çevrenizle diyaloglarınız gelişmeye başlıyor ve ikili ilişkilerinizde olumlu gelişmeler var. Bir çok iletişim içine girebilir ve çeşitli haberler alabilirsiniz. İş yaşamınızda olumlu kararlar alabileceksiniz.

Maddi konularda kendinizi oldukça rahat hissedeceğiniz ve rahatlıkla para harcayabileceğiniz bir gündesiniz. Maddi bir sorununuzdan bugün kurtulabilirsiniz.

Bugün duygusal konularda oldukça şanslı olacaksınız ve bu anlamda her türlü girişimde bulunabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Genel olarak olumlu bir gün geçireceksiniz. Beklentilerinizin gerçekleşmesi anlamında olumlu adımlar atabileceksiniz. Beklediğiniz bazı haberleri bugün alabilirsiniz yada sizin için ilginç iletişimler söz konusu olabilir. Sezgilerinize güvenebileceğiniz bir gündesiniz. İçinizden geldiği gibi davranmak eğilimine girebilirsiniz. Düşüncelerinizi ve planlarınızı kendinize saklamak eğilimindesiniz. Enerjinizi olumlu olarak kullanabileceksiniz. Sorunlarınıza kısa sürelide olsa çeşitli çözümler geliştirmek için fırsatlar yakalayacaksınız.

27 Ocak 2015, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar saat 06:48  itibariyle burcunuz üzerinde oluşacak ilkdördün, toplum içinde  kendini öne sürmesi ve yenilikçi düşünmesi gereken bireyin, dış dünyadaki mücadelesinin işaretidir. Bir yandan sahip olduğu her şeyi korumak  ve inandığı şekilde yaşamak isteyen birey, diğer yandan başkalarıyla paylaşımda bulunmak ve sisteme ayak uydurmak mecburiyetindedir. Özellikle mesleki konularda geleceğe dönük, orijinal ve sıra dışı düşünmek zorundadır. 27 Ocak saat 16:59-20 Şubat saat 22:05  tarihleri arasında etkili olacak Venüs-Balık burcu geçişi genel olarak, ilişkilerde verici, ılımlı, şefkatli yaklaşımların göstergesidir. Güzel olan duygular, dostluklar, çalışma hayatımızda ve genel olarak arkadaşlık ilişkilerinde öne çıkar. Her ne kadar böyle, hoş duyguları, güzellikleri, aşkın saf ve temiz bir şekilde ele alınışını sağlasa da, 30 Ocak tarihindeki görünüm, bir ilişkinin uzun vadeli sürdürülmesinin önündeki engelleri işaret ediyor. Zaman olgusu kıymetli. İyi niyetle başlanan bir ilişki daha sonra karşı tarafın hayatındaki sıkıntıların, sorumlulukların çokluğu nedeniyle bitebilir. Devam eden ilişkinizde, sorunlar varsa bunlar bir yana atılsa da, bir müddet sonra öyle yürümeyeceği anlaşılabilir. Bilinçli olmak, gerçekleri göz ardı etmemek gerekiyor. Bu süreç,hayatımızda ılımlı, duyarlı, başkalarına yardım etmekten zevk alacağımız bir dönemin de göstergesidir. Sanatsal, mistik alanlara duyulan ilginin de göstergesi olacak. İş başvurusunda bulunacaklar mutlaka iyice durumu gözden geçiriniz. Çünkü Merkür geri hareket dönemindeyiz. Yanlış bir tercih, gözden kaçan bir ayrıntı veya sorunları umursamamak yanlış olur. 28 ve 30 Ocak tarihlerinde yapılacak işler, girişim ve görüşmelerde dikkatli hareket edelim. Karşımıza çıkan fırsatları onaylamadan önce üzerinde düşünelim. Saat 23:11 Merkür-Kuzey düğüm görünümü ikinci kez gerçekleşecek. Dış dünyada,hayatında, günlük tüm alışverişlerimizde içimizden gelmese de, bir şeyler bizi gerginliğe sürüklese de, baskı altına alarak yorsa da, iletişime, paylaşıma önem vermemiz gerekiyor. Yolumuz hizmet etmeye, insanlara destek vermeye, işin gereği olan şartlara uymaya çağırıyor. Gelişim yolumuz bu olduğu için bireysel hareket etmekten ziyade bunlara önem vermemizde yarar var. Ne de olsa Merkür geri hareket dönemindeyiz. Günün güzellikleri hepimizden yana olsun. Varsa eğer bir derdimiz, sıkıntımız şifa bulsun. Kalben sevgilerimle,

27 Ocak 2015, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün hayal gücünüzü kullanmak için gerekli donelere sahipsiniz İş ilişkilerinizde alıngan davranışlar sergilediğiniz zaman, enerji kaybına neden oluyorsunuz. Sistemli tavırlarınız, başarınızın temel öğelerinden biri. Bugün detaylar önem kazanacak fakat sinirsel gerilimlerden uzak kalmalısınız

27 Ocak 2015, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

En zarif uyarı ya da eleştiri bile, sönmeye yüz tutmuş bir ateşi orman yangınına çevirebilir. Dolayısıyla, kelimelerimizi dikkatli kullanmamız gereken bir gündeyiz. Tüm burçlar için gün geneli: Güne biraz gergin veya stresli başlıyoruz. İlişkilerimizi doğru yönetmemizde ve dikkatli cümleler kurmamızda fayda var. Öğle saatleriyse, olumlu görüşmeler, akıcı veya memnun edici işler açısından uygun görünüyor. Akşam saatlerinde Merkür'ün olumsuz açıları fikir çatışmalarını veya yanlış anlaşılmaları tetikleyebilir, ama geceye doğru yine güzel etkiler altındayız ve yatmadan önce huzuru yakalayabiliriz. Günün önemli gezegen hareketlerinden biri de, Venüs' ün burç değiştirerek Balık burcuna geçecek olması. Venüs Balık'ta(21 Şubat'a kadar) bizi daha duygusal, şefkatli yapar. Daha affedici veya ilişkilerimizde daha hayalci olabiliriz. Bu hayalcilik etkisi, sanatsal konularda veya yaratıcılık gerektiren işlerde yüksek performanslar ortaya konmasını sağlayabilir veya kadınlarla ilgili konuları ön plana taşıyabilir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

27 Ocak 2015, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Pek çok konuda kendinizi rahat ve keyifli hissediyorsunuz. Özellikle yaratıcı konularda daha aktif olacak ve güvenle hareket edeceksiniz. Ayrıca aşk hayatınız ve ilişkiler açısından dinamik olabilir ve gününüzün büyük bölümünü bu alana ayırabilirsiniz. Uzun zamandır düşündüğünüz değişik hobilere yer açmanız size canlılık ve tempo getirecektir.

27 Ocak 2015, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde seçici davranıp, tüm kısmetlerinizi kaçırıyorsunuz. İş konusunda anlaşmalarınızı erteleme gibi bir lüksünüz olmamalı. Maddi sıkıntı çekebilirsiniz.

27 Ocak 2015, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün geleceğe yönelik bir hayalinizle ilgili gelişme yaşayamaya çok müsait bir enerjiden geçerken, sosyal ortamlardan, arkadaşlık ilişkilerinizden keyif duyacak, sevdiklerinizle keyifli bir gün geçiriyor olacaksınız.

27 Ocak 2015, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İşlerinizi en azından bir süre için gizli şekilde devam ettirmeyi düşünebilirsiniz. Kafanızın içindeki dünyada mutlu olsanız da gerçek hayata dönmeniz gerekecektir. Dış etkenlerden rahatsız olabilirsiniz. Bu hafta sağlığınıza çok dikkat etmelisiniz.

27 Ocak 2015, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 22' 02"
Ay
Kova
22° 59' 38"
Merkür
Koç
17° 47' 28"
Venüs
Boğa
03° 27' 51"
Mars
Koç
01° 16' 00"
Jüpiter
Boğa
24° 25' 28"
Satürn
Balık
16° 44' 59"
Uranüs
Boğa
22° 27' 42"
Neptün
Balık
28° 58' 04"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 46' 16"
Lilith
Başak
23° 33' 35"
True Node
Koç
15° 20' 53"
Son Güncelleme : 02/05/2024 10:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>