Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Ocak 2015, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk hayatınızda durgunluk gözleniyor. Duygularınız çok kapalı ve anlaşılmaz. İlgilendiğiniz insan duygularınızdan emin değil. Biraz daha açık olursanız , aşk yaşantınız istediğiniz boyuta gelecek.

İş yaşantınızda bazı gelişmelerin istediğiniz gibi olmaması sizi çok sıkıyor. Sürekliile ilgili yeni fikirler geliştirmek ve gelişmeleri istediğiniz biçimde yönlendirmek istiyorsunuz.

Paranızı hesaplı kullanmanız gereken bir dönemdesiniz. Parasal konularda şanssız gelişmeler yaşayabilir ve beklemediğiniz harcamalar yapmak zorunda kalabilirsiniz.

Bugün düşüncelere dalabilir ve yapmanız gereken bazı işleri unutabilirsiniz. Kafanızı toplamaya ve yapacağınız işlere konsantre olmaya çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Özel zevklerinize ve uğraşlarınıza zaman ayırma çabanızda, ikili bir ilişki içersinde ilginç fırsatlar yakalayacaksınız. Elinizin kolunuzun bağlandığı bir sorununuz var. Bu sorunun bir zamanlama hatasından ortaya çıktığı şeklindeki görüşünüz pek gerçekçi değil. Yakında yaşamınızda önemli bir değişiklik yapmak durumunda kalabilirsiniz

25 Ocak 2015, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar Ay-Koç burcu seyir etkinliğinde Pazar gününe uyanıyoruz. Sizi rahatsız etmekte olan olaylara karşı bugün bir öfke duyarsınız. Tepki göstermek istersiniz. Ancak şartlar nedeniyle bunları dile getirmekten kaçınırsınız veyahut kendi sınırlarınız dahilinde tavrınızı belli edersiniz. Saat 13:27 Ay-Uranüs kavuşum etkisi altında insanın yüreği öylesine hızla çarpıyor ki, değişse bir şeyler, bitse diyoruz bütün sıkıntılarımız ve özgür olabilsek keşke. Hayata bir kez geliniyor ancak onlarca kez yoruluyor bedenlerimiz. Olmayan olamayan, bize uymayan ne varsa ondan bir an önce kurtulmak istiyoruz. Saat 15:02 Ay-Pluto görünümü, tek başına onca mücadele verdiğiniz meseleler üzerinde geri adım atmaya niyetiniz olmadığını gösteriyor. Takıntılı düşünebilirsiniz. Bazı kişileri suçlayabilirsiniz. İşlerin umduğunuz gibi gitmemesi stres yaratabilir. Saat 23:52 Ay-Jüpiter görünümü, içimizdeki gerginliği evimiz sınırları içinde gidermeye çalışırız. Bir şeyler okumak, izlemek iyi gelebilir. Mutlu bir Pazar günü  geçirmeniz dileğimle. Kalben sevgilerimle,

25 Ocak 2015, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ailenizin değer yargılarına önem verdiğiniz için, onların ihtiyaçları doğrultusunda hareket ediyorsunuz. Bugün ailenizin yaşlı kişilere destek vereceğiniz bir gün Yakın dostlar ve kardeşlerle ilgili bazı güncel olaylarda aksilikler söz konusu olacaktır. Dikkatli olmalısınız. Olaylara kendinizi kaptırmadan idare etmesini bilmelisiniz.

25 Ocak 2015, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sizi çok fazla emin olmadığınız konularda harekete geçirmeye çalışan ya da yanlış olduğunu düşündüğünüz bir yöne yönelten kişilere dikkat etmenizde fayda var. Sevdiğiniz bir kişi sizi üzebilir ya da kızdırabilir. Tüm burçlar için gün geneli: Günün ilk yarısı genel bir kararsızlık hali ve tamamlanması gereken işler ön planda. Enerjik ve hareketten keyif alacağımız bugün, özelikle akşam saatlerinde fikir alışverişleri, yazışmalar ve görüşmeler söz konusu olabilir. Yenilikler, yenileyici gelişmeler veya önemli kişilerle diyaloglar açısından olumlu durumlar destekleniyor olacak. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

24 Ocak 2015, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Karışık etkiler söz konusu. Terazi burcundaki Güneş özelliklehayatında ve düzen gerektiren konularda daha bilinçli davranmak gerektiğini ve ilişkilere önem verebileceğiniz anlatmakta. Bu dönemde ortaklaşa konular bağlayıcı olabilir ve yeni işbirlikleri ya da anlaşmalar içinde olabilirsiniz. Bu arada yakın çevrenizde de hareketlilik ve çaba sarfetmeniz gereken koşullar ortaya çıkabilir. Kardeşler, komşularla ilişkilerinizde dengeli olmaya bakın. Aşk hayatında ise mutluluğu bulmanız daha kolay olacak.

25 Ocak 2015, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

YAKIN dostlarınızın sizden bekledikleri desteği onlardan esirgememeli ve aranızdaki bağları güçlendirmelisiniz.

25 Ocak 2015, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde gruplar, kalabalık ortamlar ve takım çalışmalarında kendinizi en iyi şekilde gösterebilir, patronlarınız ve aile büyüklerinizle fikir alışverişi yapabilirsiniz. Akşam saatlerinde eğlenceye zaman ayırmak için harika enerjiler var.

25 Ocak 2015, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kendinizi iyi hissedeceğiniz, bu sayede de herşeyin olumlu tarafını görebileceğiniz bir gün geçireceksiniz. Çevrenizde var olan uyum son derece hoş gelişmeler doğuracak . İyimser tutumların, uyuma yönelik tavırların hakkının verileceği bir gündesiniz.

25 Ocak 2015, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 42' 41" R
Ay
Başak
14° 34' 01"
Merkür
Boğa
01° 47' 51"
Venüs
Boğa
21° 43' 31"
Mars
Koç
12° 37' 52"
Jüpiter
Boğa
27° 54' 57"
Satürn
Balık
17° 53' 37"
Uranüs
Boğa
23° 19' 15"
Neptün
Balık
29° 21' 51"
Plüton
Kova
02° 03' 22"
Chiron
Koç
21° 33' 50"
Lilith
Başak
25° 12' 17"
True Node
Koç
14° 53' 51"
Son Güncelleme : 17/05/2024 06:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>