Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Haziran 2018, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinizle çok yoğun bir ilişki içerisine gireceksiniz. Onunla birlikte romantik bir gün geçirmeniz bağlarınızın daha da güçlenmesini sağlayacaktır. İlişkiniz açısından güzel bir döneme giriyorsunuz.

Bugünyerinizdearkadaşlarınızdan biriyle çok uyumlu çalışacak ve yapmanız gereken işleri kısa sürede halledeceksiniz. İş yerinizde son günlerde çok güzel işler başarıyorsunuz.

Elinizdeki parayla yetinebilmeniz sizi yakında ciddi sıkıntılara sokabilir. Biraz daha hırslı davranmalısınız. Paranın herkese ihtiyacı vardır, bunu kabullenin artık.

Bugün karmaşık duygular içine gireceksiniz ve işin içinden çıkmak için bir arkadaşınıza danışacaksınız. İçinizdeki sesinizi dinlemeniz sizin için en iyisi olacaktır.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir sağlık durumuyla ilgili çevrenizde duyulan endişeler, birkaç gün daha problem olarak yaşanabilir. Haftanın sonuna doğru bu konuda rahatlamalar görünüyor. Ortak ilgileriniz olan birinden uzun zamandır haber alamayışınız sizi düşündürüyor. Onunla birlikte yapmayı planladığınız bazı şeylerden şu günlerde vazgeçebilirsiniz.

5 Haziran 2018, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar saat 13:53 olana dek Ay-Boşluk etkisi devam edecek. Bir problem yaşamak istemiyorsak sakin olalım, bilinçli hareket edelim. Acil karar vermeyelim, inceleyelim. Saat 13:53 itibariyle Balık burcunda ilerleyen Ayın yumuşacık sevgi dolu ışığı bizi kucaklayacak. Hoşgörü ve barış, güzellik ve dostluk kavramlarının ön planda olduğu bu enerji, yüreğimizin içindeki çocuğu uyandırıyor. İnsan böyle bir enerji altında hem kendini rahatlatmaktan yana hem de hayata olan inancını pekiştirmekten yanadır. Dostluklar, güzellikler, huzur ve uyum duygusu içinde geçirilen bir gün nasıl da dinlendirir, huzurlandırır insanı. Ay-Balık burcunda ilerlediğinde duygusal açıdan tatminkar bir ruh hali bizi sarar. Hayatın zorlukları varsa, güzellikleri de yaşama dair diyerek hareket edebiliriz. Sınırlarımız ortadan kalkar ve olumlu bir niyetle hayatı kucaklayabiliriz. Saat 15:57 Ay-Uranüs görünümü, duygudaşlığın özellikle yakın çevremizle aramızda yükselmesini sağlar. Güçleniriz. Gün, güzellikleriyle bizleri mutlu etsin. Canı gönülden sevgilerimle,

5 Haziran 2018, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün karşılaşacağın karmaşık olayların üstesinden kolayca geleceksin. Üstlerinle konuşmalar yapabilirsin.

5 Haziran 2018, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Özgürlük duygunuz bugün haddinden fazla yükselerek karşınızdaki kişileri tedirgin edecek boyuta gelebilir. Çalışma hayatındaki fevri davranışlarınız aynı işi paylaştığınız kişiler tarafından hoş karşılanmayabilir. Özel yaşamda ise duygusal dünyanızda iz bırakacak konular aşk hayatınıza damgasını vurabilir.

5 Haziran 2018, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İşe dair projelerinizde fikir paylaşımları yapmak için son derece uygun bir gündesiniz. Genel olarak huzurlu bir gün geçirmeniz olası. Maddi konularınızla alakalı kendinizi güvence altına almak isteyeceksiniz. Sabah saatlerinde bazı beklemeler gündeme gelebilir. Ancak öğle sonrasında akıl ve duygu arasında daha uygun bir denge bulabilirsiniz.

5 Haziran 2018, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş arkadaşlarınızla daha fazla iletişim halinde olabilir, toplantılar yapabilirsiniz. Görüşlerinizi olduğu kadar duygularınızı da onlarla paylaşmaktan keyif alacaksınız. Birlikte ortak hedefleriniz için çalışabilirsiniz.

5 Haziran 2018, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün deneyimlerin sayesinde karşılaşacağın karmaşık olayların üstesinden kolayca geleceksin. İşinden memnun olmayan bir Boğa burcuysan, üstlerinle iyileştirme yapmalarına yönelik konuşmalar yapabilirsin. Maddi konuların gündeme geleceği bugün parasal anlamda desteğine ihtiyacı olan bir yakınına yardım etmen söz konusu olabilir. İlişkisi olmayan bir Boğa burcuysan, geçmişte bıraktığın kişi senden bir şans daha vermeni isteyebilir. Kalbinin boş olması seni düşündürse de, ona karşı artık hiçbir şey hissetmediğini anlayabilirsin. Evli bir Boğa burcuysan, eşinin benmerkezci tavırları karşısında sessiz kalmak istemeyeceksin. Fikirlerini keskin bir dille anlatmak yerine, yapıcı davranman sorunların üstesinden gelmeni kolaylaştıracak. Bugün aynı zamanda anne ailesinde çözümlenemeyen miras konuları gündeme gelebilir.

5 Haziran 2018, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, özel hayatınız ve kazançlarınız arasındaki sıkışmalar sizi huzursuz kılabilir. Sabah saatlerinde önemlibeklentileriniz varsa istediğiniz sonuçları almakta zorlanabilirsiniz.

5 Haziran 2018, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sosyal hayattaki diyaloglara dikkat edin. Gruplar içinde kafa karıştırıcı insanlar size konuları yanlış algılatırlar. Aldanma ve aldatılmaya açık bir gündesiniz. Sanatsal faaliyetlerle ilgilenmek, el becerilerinizi kullanmak için uygun fırsatları değerlendirin. Müze, galerilerde vakit geçirin. Dalgın ve dikkatsiz hareket ederseniz eşyalarınızı kaybedebilirsiniz.

5 Haziran 2018, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün evinizle ilgileneceksiniz. Evle ilgili değişiklik yapmanın zamanı geldi. Yaratma gücünüz sayesinde işte büyük başarı elde edebilirsiniz. Size güçlü biri destek olabilir. Para konusuna diyecek yok. Bolluk sürüyor. Sevdiğinizle aranızda ailevi sorunlar olabilir.

5 Haziran 2018, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 07' 37" R
Ay
Aslan
12° 26' 24" R
Merkür
Koç
28° 27' 40"
Venüs
Boğa
18° 25' 40"
Mars
Koç
10° 35' 15"
Jüpiter
Boğa
27° 16' 59"
Satürn
Balık
17° 42' 26"
Uranüs
Boğa
23° 09' 55"
Neptün
Balık
29° 17' 57"
Plüton
Kova
02° 04' 20"
Chiron
Koç
21° 25' 36"
Lilith
Başak
24° 54' 27"
True Node
Koç
14° 53' 12"
Son Güncelleme : 14/05/2024 13:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>