Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Mart 2019, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bu aralar kendinizle çok fazla ilgilendiğiniz için onun taleplerine yanıt vermekte zorlanıyor. Bugünü birlikte geçirmeniz için bir fırsat doğabilir. Değerlendirirseniz çok mutlu olacak.

Sizin kariyerinizle uğraşan bir arkadaşınızın yapmak istediklerinin farkında değilsiniz. Sizin iyi niyetinizi suiistimal ediyor. Çevrenizdekilere biraz daha temkinli davranmalısınız.

Para sizin için olunca harcanacak bir şey. Olmayınca problem etmiyorsunuz ama bu aralar bazı ihtiyaçlarınızı karşılamak zorunlu hale geldi. Yeterince birikiminiz olmadığı için zorlanabilirsiniz.

Kesin konuşmalar yapmaktan kaçınırsanız ilerde pişmanlık duymazsınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Son zamanlarda yaşama dair ilginç düşünceleriniz dikkat çekiyor. Sürpriz kararlar ve alışılmadık tavırlarla, bu ilgiyi daha da ileri boyutlara taşımaya elverişli bir dönemdesiniz. Bu sıralar tıkandığını düşündüğünüz bir konuda, içinizden geldiği şekilde bir tutum izlemeniz çözümü kolaylaştıracak. Dış etkilenmeler sizi yanlış yönlendirebilir.

5 Mart 2019, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Günün başlangıcında Ay Kova burcunda hareket ediyor. Kısa süreliğine 11:05-11:10 arası boşluğa giriyor. 11:10'da ise Ay Balık burcuna geçiyor. Şansa ihtiyacınız olan konularınız varsa bugün gündüz saatlerinde eyleme geçebilirsiniz. Olumlu geri dönüşler alabilirsiniz. 21:18'de Merkür retrosu başlıyor olacak. 5-28 Mart arası dostlarınızla paylaştığınız şeyler başkalarının kulağına gidebilir. En özel şeylerinizi kendinize saklamanız yerinde olacaktır. Bulunduğunuz topluluk içerisinde insanların haddinden fazla sizleri eleştirdikleri anlar yaşayabilirsiniz. Sosyal yönünüz bu retroda arka planda kalabilir. İçinize kapandıkça yalnızlaştığınızı hissedebilirsiniz. Maneviyatınız bu dönem ön plana çıkabilir. Yardım kuruluşlarında görev alabilirsiniz. Detaylı yazıyı okumak için tıklayabilirsiniz. Sevgiler, Astromeri

5 Mart 2019, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Alkış toplayacaksın!Bugün Merkür Retro'su başlıyor. 5-28 Mart tarihleri arasında geri hareket edecek olan zeka ve iletişim gezegeni Merkür'ün etkisi ile çalışkan tavırlarınla çevrene örnek olabilecek çalışmalar içine gireceksin. Gözlemlediğin her şeyi özet bir şekilde aktarabiliyorsun. Gezegenlerin seyri kendini cesurca ortaya koyabileceğini işaret ediyor. Bugün hiç kimseye kulak asmayıp, hoşlandığın kişiye adım atmak isteyebilirsin. Evlilik hazırlığı yapan bir Boğa burcuysan, küçük detaylarla ilgili bazı pürüzler yaşayabilirsin. Strese bağlı mide ağrılarına dikkat etmeli, kendini stresten uzak tutmalısın. Bugün aynı zamanda yakın arkadaşına vereceğin destekle büyük bir alkış toplayacaksın. Etrafındaki birçok kişiye adeta örnek olacaksın.

5 Mart 2019, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sabah saatlerinde kariyerinizle ilgili konularda vermiş olduğunuz mücadele kendini öğleden sonra huzurlu bir yapıya bırakabilir.

5 Mart 2019, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Öğlene kadar tamamlanması gereken işleri bitirmekte fayda var yine de motive olmakta zorlanabilirsiniz. Bugün arkadaşlarınızla birlikte olmak size keyif verecektir. Zamanınızı sosyal konularla ilgilenerek geçirmek isteyebilirsiniz. Gelecek planlarınızla ilgili hayal kurmak hoşunuza gidebilir, bunu çevrenizdekilerle paylaşmak isteyebilirsiniz.

5 Mart 2019, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde kendinize ait özel sırlarınız konusunda dikkatli olun. En yakınınızdan bile bir atak alabilirsiniz ve sırlarınız bir şekilde dilden dile gidebilir.

5 Mart 2019, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğleden sonraya kadar olan zaman diliminde aşk hayatınız ve çocuklarınızla ilgili geçici kaygılar hissedebilir, enerjinizi tam olarak ortaya koyamayabilirsiniz. Ne var ki öğleden sonradan gece yarısına dek, ilişkiler konusunda fırsatlar elde ederken, daha kaliteli iletişim kurabilir, teklif ve davetler alabilir, kaygılarınızın yerini güvene bıraktığını fark edebilirsiniz.

5 Mart 2019, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün boyu tepkisel tutumlar içindesiniz. Kariyer hedefleriniz ve idealleriniz konusunda yapıcı fikirler geliştirmek uzun vadede fayda sağlar.

5 Mart 2019, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Haftanın ikinci günü Balık burcunda Merkür Retrosu başlıyor. Sosyal ilişkilerinizde zorluklar yaşayabilirsiniz. Arkadaşlarınızın derdine derman olmak bu dönemin önemli bir ayrıntısı haline gelebilir. Geçmişe ait aksaklıkları gidermeye çalışın. Sigorta, vergi ödemelerinde beklenmedik masraflarla karşılaşabilirsiniz.

5 Mart 2019, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hem sorumluluk duygunuzun güçleneceği, hem de idealist yönünüzün öne çıkacağı bir gün geçirmeniz mümkün olabilir. Günün bu nitelikleri, işlerinizle ilgili olarak mükemmeliyetçi yaklaşımlar benimsemenize ve imkansıza ulaşmaya çalışmanıza neden olabilir.

5 Mart 2019, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 29' 11" R
Ay
Aslan
29° 28' 53"
Merkür
Boğa
00° 10' 38"
Venüs
Boğa
20° 09' 44"
Mars
Koç
11° 39' 46"
Jüpiter
Boğa
27° 36' 57"
Satürn
Balık
17° 48' 23"
Uranüs
Boğa
23° 14' 50"
Neptün
Balık
29° 20' 02"
Plüton
Kova
02° 03' 51"
Chiron
Koç
21° 29' 57"
Lilith
Başak
25° 03' 49"
True Node
Koç
14° 52' 30"
Son Güncelleme : 15/05/2024 23:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>