Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Nisan 2019, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Netlik, dinginlik içersindesiniz. Ama partnerinizin bazı ilginçliklerinizi benimsediği ya da razı olduğu konusunda sorular barındırıyorsunuz. Aşk hayatınızda heyecanları şekil değiştirmiş olarak yaşamanız ilişkinizi geliştirebilir.

Ortak türü beraberliğinizde birbirinizin kişiliklerinize ve becerilerinize güveniniz tam. Fakat dönemsel koşullar sizi epey zaman daha bekletecek gibi görünüyor. Daha küçük, ama hayata uygun projeler daha fazla şans içerebilir.

Çok büyük güçlüklerle bir araya getirebildiğiniz paranızı iyi korumalı, yine dönemsel koşullar nedeniyle bu birikimi tüketmemelisiniz. İş yaşantınızdaki belirsizlikler, sizi haklı olarak hızla bir kenara para biriktirmeye yöneltiyor.

İki kişinin sizinle ilgili bir beklentisi var. Konu biraz karmaşık, tavrınız önemli.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hedeflerinizi tek tek ele aldığınızda ulaşılmaz şeyler olmadıkları görülüyor. Onları ya hep, ya hiç mantığıyla karşınıza koymamalısınız. Sıkı dostluklarınızı, son zamanlarda çevrenizde oluşan insan kalabalığı içinde kıskanır gibisiniz. Yeni tanışmaların yaşamınıza katacağı renk, nedense bugünlerde gözünüzde büyüyor.

5 Nisan 2019, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Gün boyunca Ay Koç burcunda hareket ediyor. Sabah 11:50 olduğunda da Koç burcunda bir yeniay oluşuyor. Yeniay, sağlığınızla ilgili olumlu yeni bir gelişme yaratabilir. Ruhsal olarak kafanız karışık olabilir. Bu yeniay bilinçaltınızı temizlemek, sizi aşağı çeken kişileri hayatınızdan çıkarmak için destekleyicidir. Uranüs'ün sizi 7 sene boyunca değiştireceği bu süreçte bu yeniay değişimin ilk adımı olabilir. İçinizdeki gücü keşfedeceksiniz. Yeniayın ayrıntılı yazısını okumak için tıklayınız.

5 Nisan 2019, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Başarıyı yakalıyorsun!Bugün saat 10:50'de ateş burcunda Yeniay başlayacak. Zorluklar karşısında sağlam adımlar atarsan üstesinden gelemeyeceğin olağanüstü bir durum da kalmayacak. Bugünün sana getirdiği aktiflikle, tüm hareketliliğin: iş, sosyal ve aşk ilişkilerine de yansıyor. Yapacağın girişimlerde çok hırslısın ve bu yüzden başarıyı rahatlıkla yakalayabiliyorsun. İlişkisi olmayan bir Boğa burcuysan, gün içerisinde yakın arkadaşın aracılığıyla tanışacağın kişiyle yeni bir aşka yelken açabilirsin. Evli bir Boğa burcuysan, eşin ve ailen arasında denge kurmakta zorlanabilirsin. Günün yorgunluğu eklem ağrıları olarak dönebilir. Ani hareketler yamaktan kaçınmanda fayda var!

5 Nisan 2019, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hak ettiğiniz konularda emeğinizin karşılığını istemekten çekinmeyin. Bugün başarı belki küçük adımlarla başlıyor olabilir ancak ileride giderek daha da büyüyeceklerdir, bu konuda kendinize inanın.

5 Nisan 2019, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hala aynı aktiflikte hayatınıza devam ediyorsunuz. İstediğiniz her şeyi yapabilecek kuvvetiniz de enerjiniz de var. Günlük hayatın temposunu ayarlayabiliyor olsanız da, siz de insansınız yorulduğunuzu hissetmeniz gayet normal. Hala bazı problemler, kayıplarla tekâmül süreci devam ediyor. Zaman her şeyin ilacı. Kendinize de dönüp bir bakmanız gerekiyor.

5 Nisan 2019, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yeni bir işe başlamak konusunda üşengeçlik yaşıyorsunuz. Bu noktada kendinize şunu sormanız gerekmekte. Gerçekten kalbinizden geçenler nelerdir?

5 Nisan 2019, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sevgili Boğa; bilinçaltında seni huzursuz eden konularla yüzleşebilir, düşmanlarının farkına varabilirsin. Hayatına gizli ilişkiler ve kulisler girebilir. Bugün saklamak istediğin konuların açığa çıkması gerilime yol açabilir. Kontrolünde olmayan kadersel gelişmeler yaşamında değişikliklere yol açabilir.

5 Nisan 2019, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Konforuna düşkün Boğalar, bilinçaltınız bitmemiş işleri hatırlatıp sizi huzursuz edebilir. Görsel algınızın yüksek olduğu bir gündesiniz. İlişkilerde geçmiş yaralar açığa çıkabilir. Olumsuz koşullanmalara takılıp kalmayın.

5 Nisan 2019, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Koç burcunda meydana gelen Yeni Ay size gizli başlangıçların haberini verebilir. İş ortamınızda ani değişen ilişki kalıplarına tanık olabilirsiniz. Yeniarkadaşlıkları başlatabilirsiniz. Aniden ofisinizi bu dönemde taşıyabilirsiniz. Ya da birdeğişikliği meydana gelir.

5 Nisan 2019, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu sıralar çok çekicisiniz. Sizdeki bu değişiklik birlikte olduğunuz kişiyi çok etkiliyor. Bugünlerde beklediğiniz teklifi yapabilir vede karşı taraftan alabilirsiniz. İşlerinizi fazla sorun etmeyin çünkü arkadaşlarınız size anlayışlı davranacak ve yardımcı olacak.

5 Nisan 2019, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 09' 46" R
Ay
Terazi
02° 21' 45"
Merkür
Boğa
03° 48' 21"
Venüs
Boğa
23° 34' 44"
Mars
Koç
13° 46' 40"
Jüpiter
Boğa
28° 16' 17"
Satürn
Balık
17° 59' 39"
Uranüs
Boğa
23° 24' 29"
Neptün
Balık
29° 23' 58"
Plüton
Kova
02° 02' 44"
Chiron
Koç
21° 38' 22"
Lilith
Başak
25° 22' 18"
True Node
Koç
14° 56' 05"
Son Güncelleme : 18/05/2024 18:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>