Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Şubat 2018, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Ay ın verdiği cesaretle aşk konularında hiç beklenmedik yenilikler yapabileceğiniz görülüyor. Gireceğiniz ortamlar arzunuzu yönlendirebileceğiniz fırsatları size tanıyacaktır.

Meslek yaşantınızda yüksek bir sorumluluk duygusuyla hareket edeceğiniz bir gün. Aldığınız etkiler, çalışmalarınızın otoriteler tarafından takdir gördüğüne dikkat çekiyor. İlişkiler konusunda ise dikkatli davranmalısınız.

Enerjik ve canlı bir gündesiniz. Çok sayıda şeyi bir arada yapabilirsiniz. Yapacağınız değişiklikler size yeni kazanç fırsatları da getirebilir. Ortaklıkla rda sözkonusu.

Yakın ilişkilerinizde daha tutarlı olmanız gerekebilir. Vereceğiniz ani tepkiler kolayca yanlış anlaşılabileceği için daha ılımlı olmaya bakmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Doğal yetenekleriniz var. Bunları hayatla buluşturma becerisini pek gösteremiyor, kendinizi gereği kadar pazarlayamıyorsunuz. İlgi alanlarınızın oldukça uzağındasınız. Ama bu konuda suçlu aramanız yararlı olmayacak. Bazı hatalarınızı üstlenmeniz bir gereklilik olarak görünüyor. Gelecek planlarınızda bazı aksamalar söz konusu olabilir.

5 Şubat 2018, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar Saat 03:27 Ay-Kuzey düğüm görünümü, sağlıklı ve huzurlu bir yaşamın önemini vurguluyor. Ailemiz, evimiz,hayatımız ve tümüyle geleceğimizi düşünerek kararlarımızı gözden geçireceğiz. Saat 05:35 Ay-Güneş görünümü, başarılı olma ve kendinizi güçlü bir şekilde ifade etme arzunuzu gösteriyor. Ancak içten içe sizi rahatsız eden konular nedeniyle aslında kafanızın içi biraz karışık gibi. Bu pürüzlerin mutlaka giderilmesi gerektiğini düşünebilirsiniz. Saat 12:22 Ay-Pluto görünümü, hem işlerimizi yoluna koymak hem de sıkıntılarımızdan, zorunluluklarımızdan kurtulmak istediğimizi işaret eder. Tedbirli olmamızda yarar var. Saat 18:33 Ay-Venüs görünümü,hayatınız veya özel yaşantınızda tam olarak özgür hareket edememek, yenilik arzusuyla dolu olduğunuz halde bunları hayata geçirememek, sizi biraz zorlayabilir. İlişkilerde belli bir mesafelilik göze çarpabilir. Mecburen uymanız gereken durumlar sizi yorabilir. Saat 21:46-6 Şubat saat 06:56 arasında Ay-Boşluk etkisindeyiz. İlişkinizi yakından ilgilendiren konularda anlayışlı olmanız gayet faydalıdır. Yapmaktan pek zevk almadığınız işler boşluk saatlerinin olumlu şekilde değerlendirilmesinde etkilidir. Yeni bir başlangıç anlamı taşıyan her ne olursa olsun, start verilmemelidir. Beklemede kalınması yararlıdır.

5 Şubat 2018, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çalışma ortamınızdaki konular ve ilişkilerin gündemde olduğu bir gün. Uzak yer ve yolculuklarda öemli ve güçlü kişilerle karşılaşabilir,bağlantıları kurabilirsiniz, mücadeleci yönünüzü ortaya koymanız gerekiyor.

5 Şubat 2018, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çalışma hayatınız ve çalışma arkadaşlarınızla olan bazı sorunsal durumlarla ilgili alakalı çözümleyici ve sorunlara çare olan bir davranış şekli benimseyebilir, aranızdaki sorunların temel kaynağının aslında hiç de düşündüğünüz gibi olmadığını anlayabilir, konuşmayıp iletişim kurmadığınız sürece hiçbir şeyin doğru ilerlemeyeceğini bilmelisiniz. Bu anlamda bir an önce takım ruhunuzu canlandırmalı ve kendinizi sadece işinize odaklanmalısınız.

5 Şubat 2018, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün çalışma hayatınızda mücadele etmeniz gereken işler artabilir. Yapmış olduğunuz planlardaki değişiklikler sizi alternatif planlara itebilir. Otorite figürleriyle daha fazla görüşme fırsatı yakalayabilirsiniz. Keyif aldığınız işlere zaman ayırmaya çalışmalısınız. İş hayatınızda beklediğiniz fırsatların daha kolay geldiğini hissedebilirsiniz.

5 Şubat 2018, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gökyüzü bugün amaç ve isteklerinizin üzerine giderek yaşamınızın her alanında cesur davranmanın getireceği şanslara işaret etmekte. Kimsenin sizi olumsuz yönde engellemesine izin vermeden gücünüzü göstermeli başaramazsın dediklerini başararak engelleri arkanızda bırakmalısınız artık. Özel yaşamınızda ise bekar Boğa'lar bugün karşılaşmalar AŞK ın habercisi olabilir. Evli Boğalar sizlerde eşinizden gelecek güzel haberler ve size verdiği değer kırılan kalbinizi sevgi ile onaracak.

5 Şubat 2018, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğleden sonraya kadar olan zaman diliminde aşk hayatınız ve çocuklarınızla ilgili geçici kaygılar hissedebilir, enerjinizi tam olarak ortaya koyamayabilirsiniz. Ne var ki öğleden sonradan gece yarısına dek, ilişkiler konusunda fırsatlar elde ederken, daha kaliteli iletişim kurabilir, teklif ve davetler alabilir, kaygılarınızın yerini güvene bıraktığını fark edebilirsiniz.

5 Şubat 2018, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Günlükakışınızı düzene sokmalı, kararsızlıklarınızı ve tembelliklerinizi geride bırakmalısınız. Hafta başı hızlı başlayanhayatınıza çabucak odaklanabilirsiniz. Fırsatlara cevap vermelisiniz.

5 Şubat 2018, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün Terazi burcunda seyahat ederken, çalışma arkadaşlarınızla harika bir gün geçirebilirsiniz. Gündelik olaylara karşı ekstra anlayışlı olacaksınız. Herkes sorunlarını çözmek için bugün sizden fikir almak isteyecektir. Zevkli giyinmek, keyif veren ortamlarda bulunmak, kıyafet alışverişine çıkmak için ideal bir gündür.

5 Şubat 2018, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş hayatınızdaki görevler ve yükümlülükler ön plana çıkmaya başlayacaklardır. Bunları yerine getirirken, kişisel başarı ve etkinlik gibi kavramlara değil, insani fayda ve ortak yarar konularına önem verebilir ve yaklaşımınızı bunlara göre belirleyebilirsiniz.

5 Şubat 2018, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 45' 41" R
Ay
Başak
27° 26' 15"
Merkür
Boğa
03° 14' 28"
Venüs
Boğa
23° 03' 59"
Mars
Koç
13° 27' 39"
Jüpiter
Boğa
28° 10' 23"
Satürn
Balık
17° 57' 60"
Uranüs
Boğa
23° 23' 03"
Neptün
Balık
29° 23' 23"
Plüton
Kova
02° 02' 55"
Chiron
Koç
21° 37' 07"
Lilith
Başak
25° 19' 32"
True Node
Koç
14° 55' 31"
Son Güncelleme : 18/05/2024 08:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>