Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Kasım 2017, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Beraberliğinizi hareketlendirmek bir şeyler yapmak isteyeceksiniz. Başlardaki heyecanlar gitgide anı oluyor gibi, bir korku içinde gibisiniz. Hayatın diğer gerekliliklerinin ilişkiyi kısa sürede dinginleştirdiğini unutmamalısınız.

Bazı dönemlerde işten kopuyorsunuz. Ama şu günlerde bunun hiç zamanı değil gibi görünüyor. Elinizdeki işlerle ilgili bir yardım, destek isteyebilirsiniz. Yoğunluğunuz birkaç gün daha sürebilir.

Partnerinizin tasarrufçuluğu size bazı gizli harcamalar yaptırabiliyor. Önümüzdeki günlerdeki ödemeleriniz, yakında bu garip oyunun tadını kaçırabilir.

Bugünlerde hiç etki altında kalmamalısınız. Yakında çok zorlanacağınız bir kararınız olabilir. Yalnız alıp sorumluluğunu kabullenmeniz gerekecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünlerde birtakım söylentilerden duyduğunuz rahatsızlık, geçici küskünlükler yaşamanıza yol açabilir. Yakında toplu bir eğlencenin içinde olacaksınız. Burada bazı şakalaşmalarınız alaycı bulunabilir. Zeka ürünü esprilerinizle arada bir problemler yaşayabiliyorsunuz. Umutlu, iyimser kişiliğiniz, dostlar arasında sınırsız krediyi hak ediyor.

7 Kasım 2017, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar, Saat 06:55 Ay-Uranüs olumlu görünümü, çevrenizle iletişiminizi güçlü tutmanın işaretidir. Olayları tek yönlü ele almamanız, mantıklı bir şekilde gözden geçirmeniz ve uyum içinde hareket etmeye özen göstermeniz yararlıdır. Saat 13:45 itibariyle etkili Ay-Yengeç geçişinde, duygularınızı söze dökmek, barış ve adalet duygusu içinde her şeyi ele almak, yuvanızdaki huzuru hissetmek sizi rahatlatır. Güvendiğiniz kişilerle dertleşebilir, neşeli, esprili ve çocuksu hallerinizle dikkat çekebilir, neşenizle göz doldurabilirsiniz. Annelik veya babalık duygunuz bir hayli yüksektir. Sevdiklerinizi sahiplenirsiniz. 7 Kasım saat 14:38-01 Aralık saat 12:14 tarihleri arasında Akrep burcunda ilerleyecek Venüs, evlilik, uzun süreli ilişki,ortaklığı konularıyla birebir alakalıdır. Bu kişilerle aranızdaki paylaşım, uyum ve sevgi alışverişini tutkulu hale getiriyor. Ancak problemli ilişkilerde veortaklığında dikkat etmenizde yarar var. Burada yapılması gereken partneriniz ve sizin, hangi meselelerde zorlandığınızı, hangi konuların kıskançlık, restleşme, ayrılık gibi sevimsiz olgulara dönüştüğünü düşünmenizdir. Saat 23:48 Ay-Jüpiter görünümü, eskiye ait konular bizi hassas kılıcıdır. Özellikle kardeşimiz, yakınlarımızın bize sıkıştığımız meselelerde destek olmasını bekleriz. Pek derdimizi kimseye anlatmayız. Fakat iş, sağlık, çalışma ortamı veya maddiyatla ilgili problemleri kafamıza takabiliriz. Güvence çok önemlidir. Güçsüz kalmaktan çekiniriz. İştahımız artabilir. Canımız sıkıldığında hemen bir şeyler atıştırabiliriz. Dikkat edelim. Güzel yüreğiniz mutlulukla buluşsun, kalben sevgilerim sizlerle olsun.

7 Kasım 2017, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Önceden karar verilen çalışmalar bugün ön planda. Ancak bazı şeylere ara vermek için nedenlerin olabilir.

7 Kasım 2017, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Rahatlamak ve kendi hislerinize güvenmek ne kadar çok olursa, o günün tadını daha fazla çıkarabilirsiniz.

7 Kasım 2017, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Parasal konularda başkalarından yardım alabilirsiniz. Eksik işlerinizi tamamlamak isteyebilirsiniz. Yeteneklerinizi kullanacağınız işlerden para kazanabilirsiniz. Yakın çevrenizdekilerle program yapabilirsiniz. Öğleden sonra yakın çevrenizdeki kişilerle program yapmak size iyi gelebilir. Ticari konulara önem verebilirsiniz.

7 Kasım 2017, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Burcunuzun yöneticisi olan Venüsburç değiştirirken özellikle ikili ilişkilerde ve ortaklıklarda şanslı bir döneme giriyorsunuz. Bir ilişkiniz yoksa karşınıza seveceğiniz bir kimse çıkabilir.

7 Kasım 2017, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Burcunuzun yöneticisi olan Venüsburç değiştirirken özellikle ikili ilişkilerde ve ortaklıklarda şanslı bir döneme giriyorsunuz. Bir ilişkiniz yoksa karşınıza seveceğiniz bir kimse çıkabilir.

7 Kasım 2017, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Venüs, özel hayatınıza güzellikler taşıyacak. Ortaklı işleriniz varsa aynı koşullar geçerli olacak. Yalnız sevdiğiniz insanın veya ortağınızın üzerinde baskı kurmayın.

7 Kasım 2017, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hafta sonunda burcunuzda meydana gelen Dolunay'ın ardından oldukça iletişimi bol, kazanca odaklı, birgününe merhaba diyorsunuz. Konuşarak ya da iletişim kanallarını kullanarak birprojesini sonuçlandırabilirsiniz. İkili konular gündeminize oturabilir. Telefonla alacağınız bir haber tüm akışınızı değiştirebilir.

7 Kasım 2017, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugünlerde yaşamınıza yeni biri girebilir. Yanlız bu insan sizin kadar bağımsızlığına düşkün ve yine sizin gibi otoriter. Anlaşmanız özveride bulunmanıza bağlı. Para konusunda şanslı bir gün. Türlü yerlerden irili ufaklı para gelebilir. İyi bir yatırım yapabileceksiniz.

7 Kasım 2017, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 53' 50" R
Ay
Boğa
00° 53' 50" R
Merkür
Koç
20° 55' 30"
Venüs
Boğa
09° 13' 15"
Mars
Koç
04° 51' 39"
Jüpiter
Boğa
25° 31' 14"
Satürn
Balık
17° 08' 20"
Uranüs
Boğa
22° 43' 52"
Neptün
Balık
29° 06' 07"
Plüton
Kova
02° 05' 59"
Chiron
Koç
21° 01' 45"
Lilith
Başak
24° 04' 40"
True Node
Koç
15° 24' 00"
Son Güncelleme : 07/05/2024 02:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>