Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Nisan 2018, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Karşılıklı yapıcı niyetli eleştirileri, suçlama gibi algılamamaya özen göstermelisiniz. Partneriniz küçük nedenlerle problem yaratacak tavırlar içine girmeye hiç niyetli değil gibi.

İş hayatınızda gereğinden fazla sakin birisiniz. Olayları ele alışınız, onlara çözüm getirişiniz biraz daha acelecilik gerektirebilir. Son günlerdeki yoğunluğunuz, bir süre daha devam edecek.

Aile içindeki bilinçli unsurlar, para konularının düzenleyicileri olmaya devam edecekler. Artık paranın kıymetini anladığınız yolundaki inancınız biraz fazla iyimser görünüyor. Savurganlığınızda gözle görülür bir azalma yok.

Bazı tartışmalarda sergilediğiniz savaşçı direnişi, başka durumlarda da inatçı biri olabileceğiniz kuşkusu yaratıyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sade bir insan oluşunuz, ilişkilerinizde kolaylıklar sağlıyor. Bugün ev hayatınızda sevindirici sürprizleriniz olabilir. Yakınlarınıza bağlılığınız, aldığınız bazı kararları yeniden gözden geçirmenize yol açacak. Sorumluluklarınızın artması, yorulmanıza neden oluyor. Üstesinden geleceksiniz. Bu konuda herkesin size güveni tam.

7 Nisan 2018, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar saat 12:15 Ay-Merkür görünümü, günün ilk etkili enerjisidir. Bir yandan ciddi şekilde işlerimize odaklıyız. Diğer taraftan şartlar nedeniyle endişeliyiz. Doğaldır ki, istediğimiz gibi hızlı ilerleyememenin sıkıntısını yaşıyoruz. Saat 15:09 Ay-Venüs olumlu görünümünde her meseleyi dikkatlice gözden geçirebilirsiniz. Sizin için neyin doğru ve gerekli olduğunun bilinciyle hareket edersiniz. Saat 15:18 Ay-Satürn kavuşumu, ciddileştiren, sorumlulukları hatırlatan bir enerjidir. Bu saatlerde güven duygumuz yükselir. Belki biraz mesafeliyizdir. Ancak sevdiğimiz kişilere samimi yaklaşırız. Saat 16:37 Venüs-Satürn görünümü, günün keyifli zamanını işaret ediyor. Rahatlıyoruz. Kendimizi güvende hissediyoruz. Hayata daha güvenli bakıyoruz. Para tabii ki önemli ancak insanın iç huzuru nasıl da değerli. Bir çok konuda zorlanmamıza rağmen, bu görünüm sayesinde umudumuz yükseliyor. İnancımız artıyor. Saat 20:40 Ay-Mars kavuşumu, mesleki konuları olmak üzere, eğitim hayatınız, inancınız, çevrenizle olan her türlü temasınız, keşif ve araştırma konularınız, yüksek düzeyde bilgilenmeniz, yabancılarla olan temasınız ve yurtdışı faaliyetlerinizle ilgili alanlarda, temkinli ve gayet güçlü bir şekilde, isteklerinizin peşinden gidebilirsiniz. Gün boyunca şans yanınızda olsun. Kalben sevgilerimle,

7 Nisan 2018, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün romantik yakınlaşmalar ve alacağın heyecan verici mesajlar kalbinin farklı çarpmasına neden olabilir.

7 Nisan 2018, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün gelecekle ilgili önemli kararlar vermek isteyeceğiniz bir gün. Hayatınıza ciddi anlamda bir yön vermek istiyor fakat bazı konularda tam olarak nereye gideceğinizi kestiremiyor olabilirsiniz. Bu gibi durumlarda yardım almaktan çekinmeyin. Mutlaka size görmediğinizi gösterecek bir yardım eli dokunacaktır.

7 Nisan 2018, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendinizi geliştirme yönünde daha ciddi düşünebilirsiniz. Yolculuklarda bazı aksiliklerin olması gündeme gelebilir.

7 Nisan 2018, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gökyüzühayatınızda yaşanacak şanslı gelişmeleri müjdelemekte. Uzun zamandır uzlaşma sağlayamadığınız bir işiniz bugün gerçekleşebilir. Aşırı heyecana kapılarak ayrıntıları gözden kaçırmamaya özen gösterin. Bugün maddi konularda şans sizden yana alacaklarınızı kolaylıkla tahsil edebilir unuttuğunuz bir alacağınızın aniden gelmesi ile şaşırabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise uzun zaman önce ayrıldığınız eş ya da sevgiliniz pişmanlık içinde tekrar karşınıza çıkabilir. Aman Dikkat! Duygusal davranır geçmişin izlerini bir anda unutup yeni bir başlangıç içine girerseniz canınız bir hayli yanabilir.

7 Nisan 2018, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca finansal konularda, miras, nafaka, burs ve prim gibi konularda ani olumlu gelişmeler yaşayabilir, paranızda artış sağlayacak konularla karşılaşabilirsiniz. İlişkilerinizde yeni başlangıçlar ve uyuma açık olduğunuz bugün, akşam saatlerinde aile büyükleriniz ve hayatınızdaki kadın figürlerle ilgili konularda duygusal olarak incinmeye açık bir zamandan geçeceksiniz.

7 Nisan 2018, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kalıcı ve sağlam işler peşinde koşacaksınız. Sıkıntı yaşadığınız noktalar geride kalabilir. Alacağınız haberler hızlı hareket etmenize neden olabilir.

7 Nisan 2018, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Uzun zamandan beri beklediğiniz yurt dışı projenize onay alacaksınız. Hukuki meselelerinizde pozitif sonuçlar elde edeceğiniz bir gündesiniz. Akademik konulara somutlaştırma zamanı.

7 Nisan 2018, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yaşamınıza önemli biri girebilir. Bbu insan sizin kadar bağımsızlığına düşkün ve yine sizin gibi otoriter. Yani anlaşabilmeniz için taraflardan birinin biraz özveride bulunması gerekecek. Bu insan sayesinde yaşamınız fevkalade olabilir. Kararınızı bunu düşünerek vermelisiniz. Size türlü yerlerden irili ufaklı paralar gelecek.

7 Nisan 2018, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 50' 47" R
Ay
Başak
16° 13' 26"
Merkür
Boğa
01° 58' 50"
Venüs
Boğa
21° 53' 53"
Mars
Koç
12° 44' 17"
Jüpiter
Boğa
27° 56' 56"
Satürn
Balık
17° 54' 11"
Uranüs
Boğa
23° 19' 44"
Neptün
Balık
29° 22' 03"
Plüton
Kova
02° 03' 18"
Chiron
Koç
21° 34' 15"
Lilith
Başak
25° 13' 13"
True Node
Koç
14° 54' 03"
Son Güncelleme : 17/05/2024 09:22

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>