İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Kasım 2017, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bir arkadaş topluluğunda tanıştığınız kişi, artık umudu kesmenize karşın, bugünlerde sizi arayabilir. Ondan etkilendiğinizi herkese belli etmiş olmanız, bu anlamda toplu bir bekleyişe yol açmış görünüyor.

Eforunuzla göz dolduruyor ve başarıyı hak ediyorsunuz. Bugün aşk veyaşamınız umutlarla dolu. İş hayatınızda sizi önemli yerlere getirecek görüşmeler yapılıyor.

Gecikmiş bir alacağınız bugünlerde sizi yollara düşürebilir. Borçlunuzun rahatlığına hiç bir anlam veremiyorsunuz. Ailedeki sistemsiz para kullanımından şikayetçi görünüyorsunuz.

Bazı konularda etkilenmeye fazlaca açık görünüyorsunuz. Yine böyle yapıp alacağınız yanlış bir karar sizi çok hatalı bir yola sokabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kasım ayına sosyal yönden oldukça hareketli bir ortamda başlıyorsunuz. Ancak ilişkilerde sürtüşme ve tartışmalara dikkat etmeli, ani, tepkisel tutum ve davranışlardan uzak durmalısınız. Egolardan kaynaklanabilecek problemleri hafife almayın.

1 Kasım 2017, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler, Saat 00:08-09:43 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Bu zaman dilimi içinde, işimize, ailemize yönelik konularda duygusallaşırız. Çocuk meselelerini, aşk hayatımızı, mali durumumuzu, hedeflerimizi ele alarak, neler yapabiliriz bunları gözden geçirirsek, doğru bir çözüm yolu bulabiliriz. Saat 09:43 itibariyle etkili olacak Ay-Koç geçişi, planlarınızı yürürlüğe koymada daha istekli ve kararlı olmanızı sağlayacak bu enerji sayesinde, ne olursa olsun amacınıza ulaşmak ve başarılı olmak istersiniz. Güven duygunuz özellikle girişimde bulunma konusunda yükselişe geçer. Saat 20:43 Ay-Mars karşıtlığı, arzularımız bizi harekete geçiricidir. Kimsenin size engel olmasına müsaade etmezsiniz. Bir an önce hedefinize varmaktan yanasınızdır. Ancak söz konusu aşk ise, tabii ki evdeki hesap çarşıya uymaz. Böyle bir durumda işbirliğinde bulunmanız gerekir. Ben böyle istiyorum diyerek kestirip atamazsınız. Düşünmeden hareket etmemeli, şartlar umduğunuz gibi değilse tartışmak yerine uzlaşıyla durumu ele almalısınız.

1 Kasım 2017, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yeni proje teklifleri, önemligörüşmeleri gündeminde yer alabilir. Ayrıca çat kapı misafirliklere hazır ol!

31 Ekim 2017, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kalbiniz ve mantığınızı dengelemek için doğru zaman. Kariyerinizde ani bir sıçrama ve büyüme yaşayabilirsiniz.

1 Kasım 2017, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gelecek beklentilerinizle ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. İkili ilişkilerinizde fikirsel anlamda karşıtlıklar meydana gelebilir. Sorumluluklarınızdaki artış keyfinizi kaçırabilir. İşlerinizi toparlamak için fırsatınız olabilir. Gün içinde mücadele vereceğiniz konulara sakin yaklaşmalısınız. İşlerinizde bazı tekrarlar gündeme gelebilir.

1 Kasım 2017, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yaşadıklarınızı dostlarınızla paylaşmalısınız. Çünkü karmaşık hayatınıza ancak onlar çözüm üretebilirler. Aşka kendinizi fazla kaptırmamanız gereken bir dönem. Yorgunluğunuzu partneriniz anlayışla karşılıyor ve size sahip çıkmaya çalışıyor. Onunla daha çok birlikte olmalısınız. Aksi halde ilişkiniz rutine girebilir dikkat edin.

1 Kasım 2017, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kasım ayına sosyal yönden oldukça hareketli bir ortamda başlıyorsunuz. Ancak ilişkilerde sürtüşme ve tartışmalara dikkat etmeli, ani, tepkisel tutum ve davranışlardan uzak durmalısınız. Egolardan kaynaklanabilecek problemleri hafife almayın.

1 Kasım 2017, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün alacağınız haber keyfinizi kaçırabilir. Ancak, olayların üzerine gitmemeye özen gösterin. Özellikle gereksiz tartışmalara girmekten kaçının. Zihinsel faaliyetiniz hızlı olmakla birlikte karmaşık düşünceler içine girebilirsiniz. Birden fazla konuyla ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz.

1 Kasım 2017, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sosyal ilişkilerinizde oldukça hareketli bir gün sizi bekliyor. Dernek etkinliklerine katılabilir, arkadaşlarınızla tüm gün hareketli bir gün geçirebilirsiniz. Yürüyüşler, kahvaltılar, galeriler gideceğiniz mekanlar arasında olabilir. Bu ortamlarda çabuk sinirlenebilir ya da kavgacı insanların arasında kalabilirsiniz.

1 Kasım 2017, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sevdiğiniz insanın uçarılılıkları sizi hayli üzecek. Özel hayatınızdaki karmaşayı atlatabilmek için enerjinizi işinizde yoğunlaştırın. Zira işlerinize şu sıralar çok önem vermeniz gerekiyor. Bu çabalarınızın karşılığını en kısa zamanda alacaksınız.

1 Kasım 2017, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 12' 02" R
Ay
Aslan
13° 22' 31" R
Merkür
Koç
28° 33' 07"
Venüs
Boğa
18° 31' 18"
Mars
Koç
10° 38' 45"
Jüpiter
Boğa
27° 18' 04"
Satürn
Balık
17° 42' 46"
Uranüs
Boğa
23° 10' 11"
Neptün
Balık
29° 18' 04"
Plüton
Kova
02° 04' 18"
Chiron
Koç
21° 25' 51"
Lilith
Başak
24° 54' 57"
True Node
Koç
14° 53' 05"
Son Güncelleme : 14/05/2024 15:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>