İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Mart 2018, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk hayatınızdaki karışıklık, yüreğinizdeki yaralardan kaynaklanıyor. İlişkinizde bir şeylerin eksildiğini düşünüyorsunuz. İlişkinizi izleyen güzel adımları göremiyorsunuz.

İş yerinizdeki pozisyonunuz vearkadaşlarınızla olan zayıf ilişkilerinizi kendinize sorun etmeniz, göze batıyor. Sizdenyerinizde sağlam ilişkiler değil, verim bekleniyor.

Uzun zamandır çözemediğiniz önemli bir para probleminiz, önümüzdeki günler içinde çözüme kavuşabilir. Çok hissedilir bir biçimde ferahlama dönemine gireceksiniz.

Bir yakınınızdan reddedilme düşüncesi sizi dayanılmaz bir hale sokuyor. Oysa ipler onun elinde bile değil.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yerinde inceleyip bilgilenmek istediğiniz konular var. Önümüzdeki günler içinde uzun bir yolculuk söz konusu. Önemli diyerek aldığınız birtakım kararlarınızın arkasında durmasını bilmelisiniz. Bu eksikliği arada bir gösteriyor, sizi yakından tanıyanları bu tavrınızla zorda bırakabiliyorsunuz. Aralarını yaptığınız iki kırgın arkadaşınızın size bugün bir daveti olabilir.

1 Mart 2018, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler saat 02:56 itibariyle etkili olacak Merkür-Mars görünümü, işe yarar fikirler, çözümler, yöntemler üzerinde düşünmenin yararlı olacağını vurguluyor. Tabii ki yeniliklere açıksınız ve bir şeyler yapmak istiyorsunuz. Ancak attığınız adım veya uygulamak istediklerinizin hakikaten işe yarar olması gerekir. Kafanız karışıksa, tam emin değilseniz bir daha düşünmenizde, analiz etmenizde yarar var. Saat 08:58 itibariyle etkili Ay-Başak burcu seyri, ailenizle olan ilişkiniz ve güvenliğinizi ilgilendiren konular üzerinde fazlasıyla titizlenirsiniz. Eşinizle, ailenizle ve varsa çocuklarınızla bizzat yakından ilgilenmeniz, sorunlarına çare bulmanız gerekebilir. Saat 14:22 Venüs-Jüpiter görünümü, sorumlulukların üstesinden gelmenizde, iş-sağlık ve özel anlamda kendinizi iyi hissetmenizi sağlayan bir kuvvettir. Bir iki gün boyunca bu enerji sizi koruyucudur. Planlanan işlerin olumlu yönde gelişmesini sağlar. Saat 21:11 Ay-Satürn görünümü, evinizin ihtiyaçlarını karşılama, ödemelerin yapılması amaçlı düzenlemelerin göstergesidir. Bunların ekonomik şekilde halledilmesi, bütçenin aşılmaması gerekir. İyilik, güzellik, sağlık ve şans dileğimle,

1 Mart 2018, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İşlerin hem fiziksel, hem de ruhsal yorulmana neden olacak. Yeni ilişkilerfırsatları getiriyor.

1 Mart 2018, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çalışma hayatınızla ilgili yürüttüğünüz birebir ilişkilerde konuşulanlara ve yapılanlara dikkat etmeli ve herkese sırrınızı açmamaya özen göstermelisiniz. Bugün sizinle samimilik gösteren kişilerin yarın arkanızdan işler çevirdiğini öğrendiğinizde bu zorunuza gidebilir. Bunun için dostluğu veyaşamı birbirinden ince çizgilerle ayırmalı ve konuşmalarınıza bu anlamda dikkat etmelisiniz. Yine çalışma hayatı ile ilgili bazı ani kararlar verebilir ve yön değişikliğine gidebilirsiniz. Ancak bunu yaparken sadece kendinize güvenmeli ve özellikle bu gibi konularda sır tutmayı bilmelisiniz. Zira yaşamda dostlukların olabileceği gibi düşmanlıkların da olabileceğini unutmayınız.

1 Mart 2018, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Aile hayatınızla ilgili konular gündeminize girebilir. Evi temizlemek ve gereksiz, pratik olmayan eşyalardan kurtulmak için de uygun bir gündesiniz. Aile büyükleri ile de ilgileneceğiniz bir zaman olabilir. Sizi güvencede hissettiren kişilerle birlikte olmak isteyebilirsiniz. Uğraştığınız işlerde bugün detaylar çok daha ön planda olabilir. Gün içinde akışta kalmaya özen göstermelisiniz.

1 Mart 2018, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bekar İkiz'ler karşı cinsin yoğun ilgisi duygusal anlamda yeni başlangıçları getirebilir yaşamınıza. Fakat dikkatli davranmalı karşınızda ki insanı tam anlamı ile tanımadan hakkında fikir sahibi olmadan bir ilişkiye adım atmayın. Üzülebilirsiniz… Sabır sabır sabır once iyice tanıyın sonra yaşamınızın bir parçası olarak kabul edin.. İş hayatınızda süpriz bir teklif alabilir ve farklı bir sektörde ilerleme kararı alabilirsiniz….

1 Mart 2018, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün hedefleriniz doğrultusunda göreceğiniz destek sizi memnun edebilir, sizi duygusal, ruhsal yönden destekleyen kişiler olabilir.

1 Mart 2018, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İşlerinizi düzene sokabilir, güzel anlaşmalar yapabilir, istediğiniz şartlara ve fırsatlara sahip olabilirsiniz. Bu haftagörüşmeleriniz ve anlaşmalarınız açısından es geçmeyin.

1 Mart 2018, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Venüs ile Jüpiter arasındaki olumlu etkileşimhayatınızda size bolluk ve bereketin kapılarını açacak. Diğer yandan yaşam tarzınızın bir parçası olan sosyal faaliyetlerinizde artış olur. Bu beş gün farklı bir davete katılabilirsiniz. Seyahatlerin de gündemde olacağını aklınızdan çıkartmayın.

1 Mart 2018, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, gereğinden fazla kırılgan ve alıngan olabilirsiniz. İşlerinizle ilgili ortak kararlar üzerinde tartışırken veya ortak maddi kaynaklarla ilgili gelişmeleri değerlendirirken, karşınızdaki kişilerle hassasslığınızdan kaynaklanan tartışmalar yapabilirsiniz.

1 Mart 2018, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 57' 08" R
Ay
Başak
17° 31' 10"
Merkür
Boğa
02° 07' 27"
Venüs
Boğa
22° 01' 58"
Mars
Koç
12° 49' 17"
Jüpiter
Boğa
27° 58' 29"
Satürn
Balık
17° 54' 38"
Uranüs
Boğa
23° 20' 07"
Neptün
Balık
29° 22' 13"
Plüton
Kova
02° 03' 16"
Chiron
Koç
21° 34' 35"
Lilith
Başak
25° 13' 56"
True Node
Koç
14° 54' 13"
Son Güncelleme : 17/05/2024 12:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>