İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Şubat 2018, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk hayatınızdaki sorularınıza yanıt alamamanızdan şikayetçisiniz ve bunu sevgilinize bağlıyorsunuz. Oysa onun hiçbir suçu yok. Sesinizi daha iyi duyurmalısınız.

Kariyerinizle ilgili hayallerinizi gerçeğe dönüştürmek için önünüze koyduğunuz zaman yeterli fakat sabırlı olmalısınız ki bu sizde zor bir durum. İşlerinize hakimsiniz.

Parasal konularda akılcı tutumunuzla epeydir para durumunuzun nabzını aynı seviyede tutabiliyorsunuz. Ama projeleriniz için biraz daha zamana ihtiyaç var. Bunu da ancak birikimle sağlayabileceksiniz.

Üslup konusunda bazı yanlış metotlarınız izliyorsunuz. Bu insan ilişkilerinizi zedeleyebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Size çok yakın birinin kafasındaki soruları netleştirmeye çalışacaksınız. Onun bir kararsızlık, ardından da karamsarlık içine düşmesini istemiyorsunuz. Bugünlere yönelik bazı kararlarınızı geçmişte biraz yanlış aldığınızı fark edeceksiniz. Bunun farkına varmak sizi bugün biraz üzebilir. Bununla ilgili düştüğünüz çıkmazdan bir arkadaşınızın desteğiyle çıkabilirsiniz.

28 Şubat 2018, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler saat 07:21 Ay-Kuzey düğüm kavuşumuyla Çarşamba gününe adım atıyoruz. Güven duygunuzu yükselticidir. Etrafınızda güzellik, zenginlik, konfor ararsınız. Gelişimi önemsersiniz. Kendinize yeni bir düzen, keyifli bir ortam, kaliteli bir hayat hazırlamak adına planlar yaparsınız. Saat 16:29 Ay-Mars görünümü, partnerimizle belli bir mesele üzerinde konuşmanın ve buna göre bir karar almanın işaretçisi olabilir. Burada önemli olan, farklı düşünüyor olsanız da, ilişkiniz adına ortak hareket etmeyi bilmenizdir. Bu görünüm bekar İkizler için, yeni bir tanışmanın göstergesidir. İş hayatı açısından bu enerji, size muhalif kişilerin önyargılı hareket etmelerine neden olabilir. Hatta bazen biraz abartılı bile davranabilirler. Kendinize güven duymalı ve yasal haklarınızın da farkında olmalısınız. Saat 21:37 Ay-Jüpiter görünüm etkisinde, evdeki hesap çarşıya uymaz halleri sizi yorar. Sağlığınız bundan etkilenebilir. Kısa süreli bir yansımadır. Birkaç saat içinde geçer. Bu saatlerde biraz ılımlı, çatışmadan iletişimde bulunmakta yarar var. Yakınlarınız ve işinizle ilgili konular, safra ve karaciğerle ilgili sorunlara dikkat. Beslenmenize dikkat ediniz. Günün güzellikleri yüzünüzü güldürsün. Gönülden sevgilerimle,

28 Şubat 2018, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişkin hakkında önemli kararlar alırken, ilişkin yoksa hayatının aşkıyla da karşılaşabilirsin.

28 Şubat 2018, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün finansal anlamda aile bireylerine karşı bazı fedakârlıklar yapmanız beklenebilir. Özellikle kardeşleriniz ve kuzenlerinizin maddi konudaki sıkıntılarına ortak olabilir ve onların bu sıkıntılarını çözme yoluna gidebilirsiniz. Aslında bu noktada sizi üzen şey onların bu sıkıntılarını bilmiyor olmanız olacaktır. Aile olmanın sadece kan bağı taşımakla değil aynı zamanda gönül bağıyla kuvvetlenmesi gerektiğini bir kez daha gözlerinizle görecek ve buna yürekten inanacaksınız. Sizler zaten merhametli ve son derece iyi kalpli kişilersiniz. Ancak bazı noktalarda yüzeysel davranmanız onların sizden uzaklaşmalarına sebep olabilir.

28 Şubat 2018, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yakın çevrenizde bazı değişiklikler yaşanabilir. Yeni şeyler öğrenmek istediğiniz bir konuda eğitim almaya başlayabilirsiniz. Kimi yakınlarınızın taşınacağı veya bir ayrılık yaşadığını duyabilirsiniz. Bu kişiler duygusal olduğu kadar zihinsel açıdan da size yakın olabilirler. Bu aynı zamanda iyi anlaştığınız birarkadaşınızın işten ayrılacağı haberini duymak şeklinde de olabilir. Bugün alacağınız haberler sizi şaşırtabilir.

28 Şubat 2018, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Son derece yoğun çalışmalar içindesiniz. Ancak, şartlarınız ne olursa olsun kendinize pek dert etmeyeceksiniz. Bu tutumunuz işlerinizi kolaylaştıracak. Çok hoş tekliflerle karşılaşabilir, fırsatları değerlendimeyi başarabilirsiniz. Sevdiğinizin sıcak ilgisi, kendinize olan güveninizi arttıracak.

28 Şubat 2018, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 01.43?de Aslan burcunda gerçekleşen ve etkisini üç gün önce ve üç gün sonra yoğun olarak hissettirecek olan yeni ay ile birlikte yakın çevreniz, kardeşleriniz, seyahatler, eğitimler ve iletişim alanınız harekete geçerken, bu süreçte yakın çevrenizin birtakım problemleri size yansıyabilir. Hafta genelinde ikili ilişkilerinizde iletişim kurarken ego savaşları ve güç mücadelelerinden uzak durarak, daha sakin, ılımlı ve dengeli iletişim kurmayı tercih etmelisiniz. Yeniayın en iyi haberi, Venüs ve Merkür?ün Satürnle olan uyumlu açısının sizinhayatınızda büyük bir açılım yapmanıza sebebiyet verebilecek olmasıdır. Bu süreçte başarılıgörüşmeleri yapabilir, zam alabilir, paranızda artış görebilir vehayatınızda yeteneklerinizle öne çıkabilirsiniz. Bekar olanlar için bu yeniayda yeni flört tekliflerini değerlendirmek faydalı olacaktır, zira uzun süreli ilişkiler kurmanıza sebep olacak görünümlerle gökyüzü sizi destekliyor olacak.

28 Şubat 2018, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Geleceğe yönelik işlerinizde anlayışlı ve iyimser tavırlarınız ön planda olacak. Aslında sıkıntı yapacak bir şey yok. Bazı konuların kafanızda gereksiz yer kapladığını bilmelisiniz.

28 Şubat 2018, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Venüs ile Plüton arasındaki güçlü etkileşim cazibe ve tutku dolu bir insanı karşınıza çıkartır. Bir anda kendinizi başka bir gezegende gibi hissedersiniz. Diğer yandanhayatınızdaki güçlü kararlarınız yöneticilerinizin dikkatini çeker. Ortak paylaşımlarınızla ilgili güçlü olaylar kapınızı çalar.

28 Şubat 2018, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sağlığınız ve ilgili tüm hususların birinci önceliğiniz haline geleceği bir gündesiniz. Aldığınız gıdaların içeriklerine dikkat etmek, size uygun bir spor yapma kararı almak, sahip olduğunuz kötü alışkanlıkları bırakmak gibi kavramlar hayatınıza girecektir.

28 Şubat 2018, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 02' 21" R
Ay
Başak
18° 35' 07"
Merkür
Boğa
02° 14' 34"
Venüs
Boğa
22° 08' 38"
Mars
Koç
12° 53' 25"
Jüpiter
Boğa
27° 59' 46"
Satürn
Balık
17° 54' 60"
Uranüs
Boğa
23° 20' 26"
Neptün
Balık
29° 22' 20"
Plüton
Kova
02° 03' 13"
Chiron
Koç
21° 34' 52"
Lilith
Başak
25° 14' 32"
True Node
Koç
14° 54' 22"
Son Güncelleme : 17/05/2024 14:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>