İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Şubat 2018, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk hayatınız sizin çabalarınızla hala ayakta duruyor. Yapıcı, toparlayıcı davranmaya çalışıyor, son zamanlarda sıklaşan tartışmaların lüzumsuz olduğunu düşünüyorsunuz.

Sizi çok ilgi çekici bulan rakip bir firmadan telefonla bir görüşme randevusu alacaksınız. Bu görüşmeyi fazla coşkuyla karşılamayacaksınız. Çünküyaşamınızda rahatsız edici bir tatminsizlik yaşamıyorsunuz.

Son yaşadığınız büyük sarsıntıdan bu yana ciddi bir para sıkıntısı çekmiyorsunuz. Ödemeleriniz biraz sizi bunaltıyor. Akraba bağları içinde bir para meseleniz var.

Bir tanıdığınızla çok ilgileniyor, onu tutarsız bazı davranışlarından kurtulması için zorluyorsunuz. Ama bu konuda yapabileceğiniz bir şey olmadığını artık anlamış olmanız gerek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Son günlerde içinizde taşıdığınız size anlamsız gelen sıkıntının, birçok nedeni var. Aldırmadığınız bir iki ufak sorunun yanında, sürekli ertelediğiniz bir temel sorunu bir arada yükleniyorsunuz. Değişime açık biri olduğunuz kadar, sürekli kendinizi tekrarlayan yanlarınız da var. Bu akşam bir toplulukla yemekte olacak ve unutamayacağınız saatler geçireceksiniz.

23 Şubat 2018, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler saat 03:07 itibariyle burcunuzda ilerleyen Ay hem kendinizi hem de başka insanların duyguları hakkında analiz yapmaktan zevk alırsınız. Kazancınız konusunda kurnazca düşünmek mümkündür. Başkalarıyla iyi geçinmeniz gerektiğini bilirsiniz. İkna gücünüz bu saat sonrası güçlüdür. Saat 11:09 İkizler burcunda oluşacak ilkdördün, sabırsızlık, kararsızlık göstermenize neden olabilir. Ayrıca, partnerinizle aranızda bir takım gerginlikler söz konusu olabilir. Sanki aynı dili konuşmuyor gibisinizdir. Özellikle bugün bu durumu daha fazla hissedersiniz. İş yerinizde biraz huzursuzluk yaşanabilir. Kafanızın içi oldukça karışabilir. Başkalarının ne düşündüğünü tahmin etmeye çalışır, etrafınızdaki insanlarla kontak kurmakta zorlanabilirsiniz. Oysaki asıl sorununuz bu değildir. Sanki bir şeylerden sinirinizi çıkarmak istiyor gibisinizdir. İçinizden bir ses çek git, her şeyden kurtul der gibidir. Fakat bu mümkün değildir. Sevgili İkizler bugün hissedilen bütün bu tersliklerin üstesinden gelebilmenin yolu, öncelikle işlerinizi düzgün bir şekilde yerine getirmek ve beraberliğinizdeki sorunları çözebilmek için partnerinize karşı yargılayıcı davranmadan anlaşma zemini yaratmaktır. Çünkü tam tersi durum daha fazla huzursuzluk duymanız olur ki, hiçbir işe yaramadığı gibi enerjinizi de düşürücü olabilir. Saat 20:51 Ay-Merkür görünümü, yeni fikirlere ve gelişmelere açıksınız. Ancak yanılmamak için dikkatli olmayı bilmemiz lazım. Sözgelimi sözleşmeler,konuları, imza gerektiren evraklar, görüşmeler bunların tümünde aklı başında hareket edelim. Günün hayırlı gelişmelere işaret olması dileğimle,

23 Şubat 2018, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Alışkanlıkların ağır hareket etmene neden oluyor. Bugün ödemelerin gecikmesi canını sıkabilir.

23 Şubat 2018, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkilerde agresyona bugün özellikle dikkat etmelisiniz. Gereksiz fevri çıkışlar yapmamalı, yapanlara karşı da sağır olmalısınız. Kariyerde kadınlarla olan ilişkilerinizde hayal kırıklıkları yaşayabilir, hiç ummadığınız sözler duyabilirsiniz. Bunu yaşamak veya yaşatmak istemiyorsanız bugün sözlü paylaşımlarınıza özellikle dikkat etmenizde fayda vardır.

23 Şubat 2018, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kendinizi canlanmış ve zinde hissettiğiniz bir gündesiniz. Ayın burcunuza geçiş yapması ile düşüncelerinizdeki derinlik de artabilir. Daha heyecanlı ve hızlı tepkiler vermeye eğilimli olabilirsiniz. İnsanlar tarafından çabuk fark edilebilirsiniz. Yeni ilişkilere de aynı hızla başlayabilirsiniz. Ancak bugün başlayacağınız ilişkileriniz gelip geçici ilişkiler olabilir.

23 Şubat 2018, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün İşinizle ilgili konularda ani kararlar vermemeli alışkanlıklarınızı zor da olsa değiştirmelisiniz. Ortakyapan İkizler yeni fikirlere açık olun. Aşk hayatınızda ciddi kararlar alacak ve duygularınızı tüm netliğiyle ifade ederek ilişkinizin gidişatını duygularınızın doğrultusunda belirleyeceksiniz. Bekar İkizler sizlerde ruh eşinizi bulabilirsiniz.

23 Şubat 2018, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sakin bir gün geçirmek isteyebilirsiniz, yalnız kalmayı, akışta olmayı tercih edebilirsiniz. Olayları akışa bırakmak isteyebilirsiniz. Mistik ve spiritüel konulara ilgi duyabilirsiniz.

23 Şubat 2018, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kendi hayatınızın detayları öne çıkabilir. Daha çok kendi isteklerinize odaklanacaksınız. Kafa karışıklığına hazırlıklı olun. Duyacaklarınızın sizi üzmesine izin vermemelisiniz.

23 Şubat 2018, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Burcunuzda seyahat eden Ay yüzünden konuşmaktan yorgun düşmüş olabilirsiniz. Fakat songününüzde de dikkatler üzerinizde olacak. Herkes fikirlerinizden beslenip, problemli konulara çözüm arayacak. Kendinizi bir öğretmen gibi hissedebilirsiniz. Arkadaşlarınızla sosyalleşmek size iyi gelir.

23 Şubat 2018, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün gereğinden fazla iyimser olabilirsiniz. Mantığınıza sıkı sıkıya sarılmalı ve dengeli yaklaşımlar benimsemeye çalışmalısınız. Gereksiz riskler almanın ve tutamayacağınız sözler vermenin doğal olarak hiçbir getirisi olmayacaktır.

23 Şubat 2018, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
17° 30' 33" R
Ay
Boğa
10° 08' 37" R
Merkür
Koç
21° 27' 00"
Venüs
Boğa
09° 59' 56"
Mars
Koç
05° 20' 46"
Jüpiter
Boğa
25° 40' 09"
Satürn
Balık
17° 11' 22"
Uranüs
Boğa
22° 46' 03"
Neptün
Balık
29° 07' 10"
Plüton
Kova
02° 05' 54"
Chiron
Koç
21° 03' 49"
Lilith
Başak
24° 08' 53"
True Node
Koç
15° 22' 42"
Son Güncelleme : 07/05/2024 17:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>