İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Nisan 2018, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinizi incitme korkunuz, yaşadığınız onca güzel şeyden kaynaklanıyor. Beraberliği olduğu haliyle kabullenip sürdürme, sorunları zamana bırakma yolunu seçebilirsiniz.

Çalışma hayatının genel sorunlarıyerinizde bolca yaşanıyor. Siz de bu memnuniyetsizliğin içersindesiniz. Bir çıkış arıyor, ama göremiyorsunuz. Biraz daha dişinizi sıkmanız gerekecek.

Gelirinizi arttırmak için ürettiğiniz fikirler oldukça gerçekçi. Cesaretlisiniz, ama kısmen de olsa maddi desteğe ihtiyacınız var. Bugün böyle bir arayışa girerseniz mutlaka bulacaksınız.

Yeni ilişkilerinizde kendinize karşınızdakini tanıma fırsatı vermelisiniz.Yakında dolaylı bir işbirliği içinde olabileceğiniz biri bazı problemler yaratabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ortak ilgileriniz olan birinden uzun zamandır haber alamayışınız sizi düşündürüyor. Onunla birlikte yapmayı planladığınız bazı şeylerden şu günlerde vazgeçebilirsiniz. Bir sağlık durumuyla ilgili çevrenizde duyulan endişeler, birkaç gün daha problem olarak yaşanabilir. Haftanın sonuna doğru bu konuda rahatlamalar görünüyor.

10 Nisan 2018, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler Saat 09:18 Ay-Kuzey düğüm karşıtlığı, fikirlerimizi özgürce ifade etmemizi sağlıyor. Kendimize güveniyoruz ve inandığımız yoldan geri dönmemeye kararlıyız. Bu belki birileriyle aramızda sorun oluşturabilir. Ancak bizim geri adım atmak gibi niyetimiz yok. Saat 10:56 Ay-Venüs görünümü psikolojik olarak huzuru, güveni kendi içinizde oluşturmakta zorlandığınızı işaret ediyor. Bir şeyler sizi yoruyor ve tedirgin ediyor. Bunları aşabilmek ve çözüm bulmak için sakin olmanız, bilinçli hareket etmeniz gerekir.

10 Nisan 2018, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çalışma ortamında krizler çıkabilir. Bu durum senin yeni birarayışına girmene neden olabilir.

10 Nisan 2018, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çalışma hayatınızla ilgili uzmanlaşmış kişilerden yakın destekler alabileceğiniz bir gün. İşinizle ilgili kendinizi geliştirmeye özen gösterin. Mahkeme, davalar ve yargı ile ilgili meseleleriniz varsa yine aynı hataya düşmemek adımlarınızı dikkatlice atmalısınız.

10 Nisan 2018, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Uzun zamandır uğraştığınız, emek verdiğiniz konularda yavaş yavaş olumlu sonuçlar alabilirsiniz. Bu pozitif enerji ile uğraştığınız işlere yaratıcılığınızı katabilirsiniz. Kendinizi rahatça ifade edebileceğiniz imkanlar var. Bugün sevdiğiniz konularla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Şans içeren konular da gündeme gelebilir. Olaylar hakkında doğru kararlar verebilirsiniz.

10 Nisan 2018, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gökyüzü bugün işiniz gereği karşılaşacağınız insanlardan dolayı sabrınızın taşacağına işaret etmekte. Haklı olsanız bile öfkenizi kontrol altına alarak yasal yaptırımlara başvurarak hareket etmelisiniz. Bu bir ortaklığın bitişi verilen sözlerin yerine getirilmemesi ya da kasten bir işinizin engellenmesi durumu olabilir. Yapmanız gereken kanuni yollarla hakkınızı aramak olmalıdır. Özel yaşamınızda ise oldukça karmaşık bir ruh hali içindesiniz. Yaşadığınız duygu Aşk? Sevgi? Yoksa alışkanlıkmı? Bunların sorgulamasını yaptığınız günlerdesiniz. Kendinizle baş başa kalın ve alışkanlıklarınızın sizi esir etmesine izin vermeyin.

10 Nisan 2018, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Uzaklardan alacağınız beklenmedik, ani haberler olabilir ve bu haberler sevindirici gelişmeleri de beraberinde getirebilir. Aşk hayatınızla ilgili özgürlükçü, yenilikçi olmak isteyebilirsiniz.

10 Nisan 2018, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Seyahat ve eğitim konuları öne çıkmaya başlayacak. Uzaklardan alacağınız haberler kendinizi iyi hissetmenize neden olabilir. Sosyal çevrenizle güzel planlar yapacaksınız.

10 Nisan 2018, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Eğitim ve akademik konularla ilgili gelişmeler yaşayacağınız bir gün sizi bekliyor. Vize, pasaport işleri için evraklarınızı tamamlayın. Para işleri ile ilgili partnerden destek görebilirsiniz.

10 Nisan 2018, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Parlak bir gün. Çevrenizden iltifatlar duyacaksınız. Ve aranan simaların başında geleceksiniz. Bu kadar popüler olmanız hiç şüphesiz neşeli ve sorunsuz bir tip olmanızdan. Fiziksel pırıltınız da dorukta. Bu sayede yeni flörtler ve romantizm dolu ilişkiler yaşamanız kaçınılmaz.

10 Nisan 2018, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 38' 01" R
Ay
Balık
11° 37' 44"
Merkür
Koç
18° 31' 36"
Venüs
Boğa
05° 04' 21"
Mars
Koç
02° 16' 19"
Jüpiter
Boğa
24° 43' 48"
Satürn
Balık
16° 51' 39"
Uranüs
Boğa
22° 32' 12"
Neptün
Balık
29° 00' 22"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 50' 38"
Lilith
Başak
23° 42' 16"
True Node
Koç
15° 22' 27"
Son Güncelleme : 03/05/2024 17:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>