İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Ekim 2018, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Evliliğin kutsal bir kurum olduğu görüşünü paylaşıyorsunuz. Ama kutsanmış kurumlarla ilişkiden kaçınıyorsunuz. Bu yüzden sevgilinizin gizli evlilik isteği sizi üzüyor.

Yaratıcısınız. İş dünyasının tüm kurallarını yadsıyorsunuz. Boğaz tokluğu karşılığında geçen ömreyaşamı denmesi, sizde aşağılanmışlık hissi uyandırıyor. İş hayatınızda kronik bir bunalımdan başka bir şey görünmüyor.

Sürekli bir para krizi içindesiniz. Bugün elinize geçen paranın yarınla ilişkisini anlayamıyor, bu ilişkiyi kuramıyorsunuz. Çok alçak gönüllü beklentileriniz sizi kurtarıyor.

Sıkıntılarınızdan kurtulmanız için size yardımcı olmaya çalışan yakınlarınıza karşı olan tavırlarınızda dikkatli olmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Merkür bugün burç değiştiriyor ve günlük yaşamınızda, çalışma ortamınızda hareketliliğin ve iletişimin artacağı bir dönem başlıyor. Astlarınızla, size yardımcı olan, destek aldığınız kişilerle daha sık konuşabilirsiniz. Ayrıca sağlıkla ilgili her konuya daha fazla ilgi gösterebilirsiniz.

11 Ekim 2018, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler Saat 01:02 Ay-Mars görünümü, huzursuzluk yaratabilir. Sakin olmakta yarar var. Saat 01:15 Ay-Venüs kavuşumu, bir yandan gücünüzü kanıtlamaya çalışırken, diğer taraftan sizi birilerinin baskı altına alması anlamına gelebilir. İş veya gündelik hayatınızda ilişki sorunlarının sebep olduğu kaygılar rahatsız edici olabilir. Saat 05:29 Venüs-Mars görünümü, günlük hayatımızda veya çalışma yaşantımızda sorun çıkartan durumların ele alınmasını ve bunları düzenlenmesini gerektiriyor. Venüs gerilediği için bizim her şeyi derinlemesine analiz etmemiz lazım. Öyle oldu bittiye getiremeyiz. İşler durgunlaşır, biraz sağlık problemleri yaşanır. Diyet programına uymak gerekir. Her şey ince elenir sık dokunur. Fakat bunun iyi tarafı, sonradan sıkılmayız. Kendimize, bedenimize iyi bakmalıyız. Öncelikli işlerimize odaklanmalı, yarım kalanları bitirmeliyiz. Hiçbir şeyi aceleye getirmemeli, enine boyuna düşünmeliyiz. Saat 08:12 Ay-Neptün görünümü,hayatımızda başarılı olacağımızı söylüyor. Sezgilerimiz, yaratıcı enerjimiz gayet yüksek. Saat 09:05 Merkür-Kuzey düğüm görünümü, bir işin kolayca halledilmesinin önüne geçebilir. Siz konuşursunuz, yazarsınız, anlatırsınız. Bileri anlamamakta ısrar eder. Sizin söylediğiniz başkalarına uymaz, önemsenmez, yeterli bulunmaz. Saat 16:23 Ay-Pluto görünüm etkisinde, ihtiyaçlarımızı daha fazla önemseriz. Kim bize karşı ve kim bizimle beraber? Bütün bunları anlamak isteyebiliriz. Gün güzelliğiyle bizleri ışıklandırsın. Gün güzelliğiyle bizleri mutlu kılsın. Kalben sevgilerimle,

11 Ekim 2018, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün unutkanlığın üzerinde! Mutlaka ufak notlar almalısın. Maddi konulardaki sıkıntıların beklediğin ödemenin eline geçmesiyle hafifleyebilir. Borsada ya da başka bir sektörde yatırım yapmayı düşünüyorsan gökyüzü biraz daha beklemen gerektiğini söylüyor. Evet, evli İkizler burçları yine eşleri veya çocukları tarafından önümüzdeki günlerde de şikayet dinleyebilir, bol bol eleştiri alabilirler. Bu konuda dik başlı tarafını, en azından bu süreçte biraz törpülemen yararına olacak. İstemediğin sürece kimse fikirlerini değiştiremez. Çözümü uzaklarda arama! Kararlarını iki kez gözden geçirmek aslında derdine deva! Kronik rahatsızlığın varsa, rutin kontrollerini aksatmamalısın.

11 Ekim 2018, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sağlıkla ilgili konuların gündemde olacağı bir gün geçirebilirsiniz. Özellikle sindirim sisteminizle ilgili bazı konular açığa çıkabilir ve yeni bir sağlık programı uygulayabilirsiniz.

11 Ekim 2018, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içindearkadaşlarınızla görüşleriniz nedeniyle tartışmaya girmemeye özen gösterin. Planlı olmaya bakmalısınız. Sağlıkla ilgili sıkıntılarınızı ihmal etmeyin. Önünüzü görmekte zorlandığınız zamanlar olabilir. İşlerinizde yeni sorumluluklar yüklenebilirsiniz. Aldığınız yeni işler nedeniyle zorlandığınızı hissedebilirsiniz. Sabır göstermeniz gereken zamanlardasınız.

11 Ekim 2018, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gökyüzünden maddi manevi iyi etkiler yayılıyor sizler için. Aklınızı kullanıp servet kazanabilirsiniz.

10 Ekim 2018, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sakin ve rahat bir gün geçireceksiniz. Düşündüklerinizi sevdiğinizle paylaşacak ve böylece fikirlerinizi yeniden gözden geçireceksiniz. Sevdiğinizin ilgisi ve sıcak davranışları rahatlamanıza yardımcı olacak. Sosyal faaliyetlerinizle birlikte istekleriniz de fazlalaşıyor.

11 Ekim 2018, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İş fırsatları, düzenlemeler olabilir. Bir süredir beklediğiniz konularda hareket, geliştiriciilişkileri olabilir. Gün gergin başlasa da ilerleyen saatlerde beklentileriniz karşılanacaktır. Sinirsel gerginliğe bağlı sağlık sorunları yaşanabilir.

11 Ekim 2018, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün gündelik hayattaki ilişkilerinize dikkat etmelisiniz. Belki de karşılaşacağınız birisi, kalbinizde bir etki bırakabilir. İlk görüşte aşk buna derler. Ama dikkatli olun, bu tarz enerjilerin uzun soluklu olması pek kolay olmaz. Günü birlik birlikteliklere yelken açabilirsiniz. Ayrıca partnerinizle öfkeli bir konuşma yapmaktan kaçının. Hayatın dingin tarafını deneyimlemeye çalışın.

11 Ekim 2018, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizden biriyle yapacağınız konuşmalar sayesinde işinizle ilgili ileriye dönük birtakım planlar yapacaksınız. Bu konuşma sizin için çok yararlı olacak. İş yerinde karşılaşacağınız sorunları büyük tartışmalara yol açmadan sonuçlandırmaya çalışın.

11 Ekim 2018, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
11° 32' 44" R
Ay
Kova
11° 07' 55"
Merkür
Koç
17° 22' 35"
Venüs
Boğa
02° 25' 17"
Mars
Koç
00° 36' 53"
Jüpiter
Boğa
24° 13' 36"
Satürn
Balık
16° 40' 35"
Uranüs
Boğa
22° 24' 47"
Neptün
Balık
28° 56' 34"
Plüton
Kova
02° 06' 13"
Chiron
Koç
20° 43' 26"
Lilith
Başak
23° 27' 57"
True Node
Koç
15° 20' 33"
Son Güncelleme : 01/05/2024 13:41

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>