İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Eylül 2017, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Yalnızlık duygunuzdan kurtulabilmeniz tamamen bir takım kökten kararlara ve onların kesin uygulanmasına bağlı. Bunu gerektiren cesaret bir gelip bir gidiyor. Aşkın ihtiyacını duyuyorsunuz. Çok yakında !

İş yaşamının kurallarını koşulsuz kabul edenlerdensiniz. Bu nedenle çalışma hayatınızın birtakım çelişkilerini kural gereği sayıp az üzüntü çekiyorsunuz. Çalışkanlığınız, azimkarlığınız göz dolduruyor. Yakın zamanda bir ödülünüz var.

Para durumunuz sorun yaratmıyor. Çok ekonomik yaşamayı beceriyorsunuz.. Kişisel harcamalarınız dışında yaptığınız kaçınılmaz bazı harcamalar hem bütçenizi, hem ruhunuzu daraltıyor.

Gerçekleşeceğine oldu gözüyle baktığınız bir gelişme siz farkında olmadan olumsuzluğa gidiyor. Garanti gözüyle baktığınız için gözünüzden kaçıyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Nedeni belli olan bir yalnızlık duygusu içindesiniz. Ama nedenini bilmeniz bir işe yaramıyor. Bugün sorunun üzerine gidecek koşullarınız yok. Birkaç gün içinde bu sorun şekillenip çok az bir müdahaleyle sorun olmaktan çıkacak. Bugünlerde çok dolaşıyorsunuz. Bu sizi biraz yoruyor. Yorgunluğunuzu atmak için kolladığınız zamanı yakında bulacaksınız.

11 Eylül 2017, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler, saat 03:54-22:30 arasında Ay-Boşluk süresi, haberleşme yolculuk ve işlerinizde aceleci olmayın. Hayati bir karar almamanız gerekir. İstismar edildiğinizi düşündüğünüz mevzularda fevri davranabilirsiniz. İyi niyetin de bir sınırı olması gerektiğini biliniz. Özellikle içinde bulunduğunuz durum konusunda birilerinin sürekli olarak akıl vermeye kalkışmaları ve bunu söyleyen kişilerin ise, doğru düzgün bir yaşantıları olmadığı halde sütten çıkmış ak kaşık gibi davranmalarına tahammül göstermeniz zordur. Saat 22:30 sonrası burcunuzda ilerleyecek Ay etkisi, kişisel konular üzerinde kendinizi ifade etmeye bir hayli açık olduğunuzu gösteriyor. Ancak aileniz ve yuvanızla alakalı konularda iyi bir inceleme yapmadan acil kararlar vermeyiniz. Dışarıda aktif, hiçbir şeyi kendine dert etmeyen biri gibi gözükseniz de, aslında kafanızın içinde bir çok durumu gözden geçirmektesiniz. Doğru bir sonuç elde etmek isteğiniz bir hayli yüksek. Yeni hafta boyunca her arzunuzun gerçekleşmesi dileğimle,

11 Eylül 2017, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün özellikle statün, egon ve düşüncelerin önemli olacak. Özel ya da birgörüşmesi için hazırlanabilirsin.

11 Eylül 2017, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Gelir gider dengesinde oluşan bazı aksaklıklar sıkıntı yaratabilir.

11 Eylül 2017, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün başarılı olmak için mücadele gösterebilirsiniz. Bazı işlerinizde fazla hırs yapabilirsiniz. İlişkilerinizde keyfinizi kaçıran durumlar gündeme gelebilir. İşlerinizde sıkışıklıklar meydana gelebilir. Mücadele ettiğiniz konularda yakınlarınızdaki insanlardan destek alabilirsiniz. Gelecek yönünde yaptığınız planlarınızı başkalarıyla paylaşabilirsiniz.

11 Eylül 2017, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Gereklilik... Kabullenme süreciniz diğer burçlardan biraz daha uzun sürüyor. Kaybetme korkusunu kalbinizde hissediyorsunuz.

11 Eylül 2017, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca mutluluğu ve huzuru zihninizi ve bedeninizi dinlendirecek ortamlarda yer alarak ve evinizde bulabilirsiniz. Meditasyon ve enerji çalışmalarından faydalanabileceğiniz bugün,hayatınızda problemlere açık bir enerjiden geçerken, cinsel bölge rahatsızlıkları yaşayabilirsiniz.

11 Eylül 2017, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Haftaya biraz isteksiz başlayabilirsiniz. Güne adapte olmak sizi zorlayacak. Özel yaşantınızdaki güzel gelişmeler bu hafta başı sizi memnun edebilir. Aile hayatınıza gece saatlerinde dikkat edin.

11 Eylül 2017, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bir süredir karar vermenizi bekleyenler olabilir. Veya kararsızlık yüzünden sıkıntılarınız yeniden karşınıza çıkabilir. Ancak, moraliniz yüksek olduğu için bunlardan çabuk kurtulacak ve hızla harekete geçeceksiniz.

11 Eylül 2017, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Havailiğiniz başınızaaçıyor. Çevrenizde yanlış anlaşılıyorsunuz. İşhayatınızın ve dostlarınızın güvenini sarsıyorsunuz. Bundan bir an önce vazgeçin. Yoksa en çok zararı siz görürsünüz. Biraz gayretle büyük bir başarı kazanmanız olası. Çevrenizde sizi çekemeyenler var.

11 Eylül 2017, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 09' 46" R
Ay
Terazi
02° 21' 45"
Merkür
Boğa
03° 48' 21"
Venüs
Boğa
23° 34' 44"
Mars
Koç
13° 46' 40"
Jüpiter
Boğa
28° 16' 17"
Satürn
Balık
17° 59' 39"
Uranüs
Boğa
23° 24' 29"
Neptün
Balık
29° 23' 58"
Plüton
Kova
02° 02' 44"
Chiron
Koç
21° 38' 22"
Lilith
Başak
25° 22' 18"
True Node
Koç
14° 56' 05"
Son Güncelleme : 18/05/2024 18:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>