İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Nisan 2014, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bu akşamki buluşmanızda onun kendini ifade etmesini sağlamalısınız. Kendiliğinden bir şeylerin gelişmesine izin verirseniz daha doğal bir başlangıç yapabilirsiniz.

Özel yaşamınızda gösteremediğiniz sabrı,yaşamınızda gösteriyor ve karşılığını fazlasıyla alıyorsunuz. Epeydir süregelen olumsuzlukları bir, bir ortadan kaldıracaksınız.

Paranın önemini biliyorsunuz. Birkaç yerde küçük yatırımlarınız var. Aile içinde bu anlamda bir disiplin oluşturmaya çalışıyorsunuz. Sıkıntılı dönem geride kalıyor.

Önemsediğiniz biriyle ilgili alacağınız olumsuz haberler sizi hareketlendirebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Genel olarak rahat bir gün geçireceksiniz. Duygusal olarak bir rahatlama içine girebilirsiniz ve bir süredir devam eden bir gerilimden bugün kurtulabilirsiniz. Çevrenize karşı duyarlı davranacaksınız ve aynı hassasiyeti çevrenizden de bekleyeceksiniz. Yeni insanlarla tanışabilir ve yeni bağlar kurabilirsiniz. Aldığınız bazı kararları bugün uygulamaya koyabilirsiniz veya yeni girişimlerde bulunabilirsiniz. Sevgi hisleriniz yoğunlaşacak ve çevrenize karşı olan ilginiz artacaktır. Girişimde bulunmak için uygun bir gündesiniz.

11 Nisan 2014, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler Cuma günümüz, saat 01:07 itibariyle Ay-Başak seyir etkinliğiyle başlarken,  ailenizle olan ilişkiniz ve güvenliğinizi ilgilendiren konular üzerinde fazlasıyla titizlenirsiniz. Eşinizle, ailenizle ve varsa çocuklarınızla bizzat yakından ilgilenmeniz, sorunlarına çare bulmanız gerekebilir. Saat 12:54 itibariyle Ay-Venüs karşıt görünümü mesleki ve ruhsal açıdan endişe yaratabilir. Bir yandan ayaklarınızın üzerinde durmaya çalışır, diğer yandan kurtarılmayı bekleyebilirsiniz. Birileri veya bir mucize size yardım etmeli ve sıkıntılarınızı aşmanızda destek olmalıdır. Oysaki bu cendereden kurtulmanın yolu mantılı düşünmektir. Saat 14:20 Ay-Neptün karşıtlığı kararlarınızı bilinçli şekilde gözden geçirmenizin mutlak gerekli olduğunu gösteriyor.  Ayrıntılar bir hayli dikkatinizi çeker, işlerinizi halletme istersiniz. Fakat sıkıntıya da gelemezsiniz. Birbirimize yakın olalım ki,, sıkıntılarımızı aşmamız, güzelliklerimiz keşfetmemiz ve tadına varmamız mümkün olsun. Can-ı yürekten sevgilerimle,

11 Nisan 2014, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Birlikte olduğunuz kişi sizi duygusal anlamada zorlayabilir ve küçük nedenlere dayalı sorunları büyütebilir. Onu ikna etmak için olağan üstü bir çaba sarf etmek zorunda kalabilirsiniz. Oysa aşk konusunda her şeyin olumlu gitmesi sizin en büyük arzunuz. Sevdiğiniz kişiye duyduğunuz bu özel duygular sizi farklı kılacaktır.

11 Nisan 2014, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Pek çok konuda doğru yönde ilerliyorsunuz. Ancak, olaylar yararınıza olmakla birlikte düşündüğünüz şekilde gelişmeyebilir. Tüm burçlar için gün geneli: Uyum sağlama veya herkesin yararına amaçlar için çalışma arzumuzun taraftar bulamayacağı bir gün. Dolayısıyla, bazı konuları anlaşılır kılabilmek için kendimizi tekrara düşebilir veya bizim yanımızda olan kişileri dahi ikna edemeyebiliriz. Dolayısıyla, gerginliği üzerimizden atmalı, gerçekten haklı olduğumuz konuları anlaşılır kılmanın daha farklı yollarını bulmalıyız.

10 Nisan 2014, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ev ve mülk konularında hareketlilik yaşayabilirsiniz. Mülk edinme konusundaki bir yatırımınızla ilgili uygun fırsatlar yakalayabilirsiniz. Tabi kendi evinizle ilgili tamirat planlarınızda hayata geçebilir. Aile teması da gün içinde öne çıkacak. Özellikle babanıza ait konularda yeni haberler alabilirsiniz. Fedakarlık yapmanız gerekebilir.

11 Nisan 2014, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

GEZEGENLER para evinizi olumlu etkiliyor ve kazançlar konusunda destekler alacaksınız. Birikimlerinizi değerlendirin.

11 Nisan 2014, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sorunları içinize atmaktan vazgeçmelisiniz. Kendinize ne kadar büyük bir kötülük yaptığınızın farkında değilsiniz. Her şeyden sorumlu olmadığınızı görün artık ve dertlerinizi birileriyle paylaşın. Yakın akrabalarınız size destek vereceklerdir, içinizi ferah tutun... Yağlı yiyeceklerden uzak durmalısınız.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Herşey hemen olsun diyenlerdensiniz, ama herkes o kadar hızlı olmayabilir. Değişken ruh haliniz çevrenizdekileri şaşkına çeviriyor. Bugün onayladığınız şeyi ertesi gün ilk kez duyuyormuş gibi davranmanızı çevrenizdekiler kolay kolay kabullenemiyor.

11 Nisan 2014, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
21° 08' 59" R
Ay
Yengeç
03° 02' 54" R
Merkür
Koç
25° 01' 09"
Venüs
Boğa
14° 37' 59"
Mars
Koç
08° 13' 51"
Jüpiter
Boğa
26° 33' 21"
Satürn
Balık
17° 28' 53"
Uranüs
Boğa
22° 59' 10"
Neptün
Balık
29° 13' 14"
Plüton
Kova
02° 05' 12"
Chiron
Koç
21° 15' 55"
Lilith
Başak
24° 33' 56"
True Node
Koç
15° 04' 56"
Son Güncelleme : 11/05/2024 11:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>