İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Şubat 2017, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Ondan her uzaklaştığınızda sevginizi sorgulamaktan artık vazgeçmiş görünüyor. Bugün aramanızı ve ilgilenmenizi bekleyebilir. Ama bu talebini açık açık söylemekten kaçınıyor.

Bazı arkadaşlarınızla dostluğunuzu pekiştirebileceğiniz gelişmeler yaşayabilirsiniz. İşten çokilişkilerinize odaklanacağınız bir gün. İyi niyetleri iyi gözlemlemelisiniz.

Yapmak zorunda olduğunuz ödeme için beklediğiniz mucize olgunlaşıyor. Son günlerdeki sıkışmalarınız uzun süreli olabilir. İş bağlantılarınızdaki tahsilat sorununun üzerine gitmeniz gerekiyor.

Davranışlarınızı dışardan bir yabancı gibi değerlendirebilmelisiniz. Kendinizle bu kadar barışık olmanız zaman, zaman yaptığınız hataların temel nedeni olabilir

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yakın çevreniz son zamanlardaki değişiminizi ilgiyle izliyor. Yaşadığınız coşkuyla ilgili gizli, içe dönük tavrınız, arkadaş çevrenizde merak konusu. Akraba çevrenizde epeyce bir zamandır süregelen küçük bir sorun, herkesin soruna yanlış bir tutumla yaklaşması sonucu büyük bir dert haline dönüşmeye başlıyor. Bu nedenle sorunu bir süre daha yaşayacaksınız.

11 Şubat 2017, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler 11 Şubat saat 03:45 Aslan burcunda oluşacak Halkalı Ay Tutulması, yeterli bulduğunuz veya tecrübe ettiğiniz, size göre gerçekten takdire şayan olan bilginizi gösterme, kabul ettirme arzunuzdur. Eğitim, girişim, aşk hayatı, yakınlarınız, çevrenizle iletişiminizde fazlasıyla baskındır. Tabii ki Tutulmanın görünümleri önemli. Şimdi onlara bakalım ve biraz daha detaylara girerek etkileri görelim. Önümüzdeki 6 aylık süreç sizler için gayet olumlu, faydalı ve temeli güçlü adımları müjdeliyor. İfade gücünüzle hem yakın çevrenizi hem de başka insanları etkileme gücünüze sahipsiniz. Eğitim hayatınızdan,girişimlerinize kadar karşınıza çıkabilecek fırsatları yerinde ve zamanında kullanarak aktif bir şekilde ilerlersiniz. İnsanlar sizi etkileyici bulurlar, fikirlerinizi önemserler, projelerinize değer verirler ve örnek alırlar. Bu tutulma size aşkta, çocuklarla ilgili konularda, ciddi ilişkilerde geliştirici ve ödüllendiricidir. Kardeşlerinize destek olursunuz, insanlara rehberlik edersiniz, mutlu olacağınız bir yerde yaşarsınız. Bu Tutulmanın etki süresince, aile hayatınızı, anne ve babanızın sağlığını, evinizin düzenini gözden geçirerek üstünüze düşenleri yapacaksınız. İlgilenecek, yardımcı olacaksınız. Sadece kendiniz için değil, onların da ihtiyaçlarına önem vereceksiniz. Özel biriyle tanışabilirsiniz. Bu kişi aşk veya kişisel anlamda sizi geliştirici, hayatı farklı bir açıdan görmenizi sağlayıcı olabilir. Eğitim veya farklı bir nedenle yolculuklara çıkabilirsiniz. Tutulmanın hepimiz için hayırlara vesile olması dileğimle,

11 Şubat 2017, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Aile ilişkilerinde dürüstlük hakim. Şimdiye dek yaşanması olası tartışmalarla ilgili uzlaşmalar sağlanacak.

11 Şubat 2017, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Arkanızdan dönen bazı konuları ruhunuz hissedebilir. Hemcinsleriniz üzerinde oluşan şüphelerde gerçeklik payı aramanın vakti geldi. Çalışma ortamınızdaki iletişimi daha fazla germeyin.

11 Şubat 2017, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Günün ilk yarısında konuşmalar ve görüşmeler dikkat çekebilir. Akşam saatlerinde ev ve sevdiklerinizle daha ilgilisiniz.

11 Şubat 2017, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Emekleriniz yakında meyvelerini vermeye başlayacak. Hayatınızda olumlu değişimler başlayacak. Biraz meditasyon yaparak değişime kendiniz şimdiden hazırlayın.

11 Şubat 2017, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün meydana gelen Ay tutulmasıyla birlikte yakın çevreniz, arkadaşlarınız, komşularınızla ilgili bir gelişme gözlerinizin açılmasını sağlayabilir. Bir arkadaşınızın, komşunuzun veya kardeşinizin aracı olmasıyla bir aşk söz konusu olabilir.

11 Şubat 2017, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İletişim, satış, reklam, pazarlama, bilgisayar, ulaşım ve eğitim alanlarınızda beklenmedik olaylar olabilir. Hayatındaki duygusal değişimler bu Ay tutulmasında karşınıza gelebilir.

11 Şubat 2017, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Komşularınıza veya kuzenlerinize cömert destekler verebilirsiniz. İş bağlantılarınız, medya ve pazarlama konularındaki atılımlarınız, hayatın sahnesindeymiş gibi ön planda olma hevesiniz sayesinde hem zinde hem de ön planda geçirebileceğiniz bir gündesiniz.Yaratıcı ve artistik öğelerle yüklü reklam ve promosyon çalışmalarına girişebilirsiniz. Kendinizden emin bir tavırla yöneleceğiniz ortamlara küçük geziler yapabilirsiniz. Arkadaşlarınızla yolculuk planları yapabileceğiniz, yüksek fikirleri paylaşıp üzerinde tartışabileceğiniz ortamlar geliştirebilirsiniz.

10 Şubat 2017, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İlgilenmeniz gereken görevleriniz ve sorumluluklarınız bugün gözünüzde önemlerini yitirebilirler ve kendinizi tüm güne yayılan eğlence faaliyetlerinde bulabilirsiniz. Sosyal faaliyetlere katılma arzunuzu biraz susturmalı, işlerinizi herşeyin önüne almalısınız.

11 Şubat 2017, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
22° 52' 01" R
Ay
Yengeç
26° 10' 50" R
Merkür
Koç
26° 57' 01"
Venüs
Boğa
16° 49' 16"
Mars
Koç
09° 35' 25"
Jüpiter
Boğa
26° 58' 30"
Satürn
Balık
17° 36' 48"
Uranüs
Boğa
23° 05' 23"
Neptün
Balık
29° 15' 59"
Plüton
Kova
02° 04' 44"
Chiron
Koç
21° 21' 32"
Lilith
Başak
24° 45' 45"
True Node
Koç
14° 56' 36"
Son Güncelleme : 13/05/2024 06:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>