İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Ekim 2016, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Çevrenizde özel ilişkilerle fazla ilgili biri var. Meraklı, müdahaleci ve geveze. Onun ilişkinizde kısa bir zamanda çıban başı olacağına inanıyorsunuz. Sevgilinizle yakınlığı sizi tedirgin ediyor.

Siz alttan alıp üstüne gitmedikçe, davranışlarını iyice hoyratlaştıran biriyle artık aynı mekanda çalışamayacağınıza karar vereceksiniz. Ama bunu ne şekilde sağlayacağınız hakkında bir fikriniz yok.

Alacaklarınızı toplayamıyorsunuz. Koşulları bildiğinizden fazla ısrarcı da olamıyorsunuz. Önümüzdeki günlerde bir satın alma karşılığı büyük bir harcamanız olabilir.

Bir yakınınızın arkadaş ilişkileri pek memnun etmiyor sizi. Ama karşı çıkış biçiminiz yapıcı görünmüyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Tartışmaları tırmandırma huyunuz var. Sempatikliğiniz sorun çıkmasını önlüyor. Ama, tartışmaktan kaçınılan biri olmaktan kurtulamıyorsunuz. Her anlamda yeniliğe çok hazırsınız. Yeni olduğu için daha değersiz bir şeyi tercih edebiliyorsunuz. Ölçülü mesafeli ilişkiler size göre değil. İnsanlarla dokunmadan konuşamıyorsunuz.

12 Ekim 2016, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler Saat 02:15 Ay-Venüs zorlu görünümü, hala çözümlenmemiş ve bizi rahatsız eden bazı problemlerin göstergesidir. Sözgelimi,  ilişkimizle alakalı konular üzerinde bir hayli durabiliriz. Düşünürüz ama işin içinden çıkmakta zorlanırız. Saat 02:49-15:43 arasında Ay-boşluk sürecini, hoşlandığınız aktivitelere yönelerek geçirebilirsiniz. Sözgelimi bir arkadaşınızla sohbet etmek gayet faydalıdır. Saat 15:43 Ay-Balık burcunda ilerlemeye başladığında, hayatın güzelliğini, anlam ve önemini ruhsal anlamda hissederiz.  Engin duygularımız, koruyucu ve olumlu bir duygusal hassasiyet içinde birbiriyle harmanlanır. Böylesi bir görünüm güçlü bir sinerjinin ruhumuzda oluşması anlamına gelir ki, hakikaten son derece rahatlatıcıdır. İç derinliklerimizle temasa geçmemizi sağlar. Bu enerji sayesinde ayrılıklar ortadan kalkar, küslükler son bulur. Kırgınlıklarımız bir müddetliğine unutulur. Sizlerle buluşsun tüm güzellikler. Her şey umduğunuz gibi olsun. Kalben sevgilerimle,

12 Ekim 2016, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay bugün felsefe yönünüzü ortaya çıkarıyor. İçine kapanık bir tablo çizerek, sevdikleriniz için merak konusu olacaksınız. Sürekli yoğun bir tempo içindesiniz ve bir çok işi, zincirleme başarmak gibi, bir zorunluluğunuz yok Bugün içsel temponuzu dengelemeli, ve olayları derinlemesine düşünmemelisiniz. Dostlarınızdan ilginç teklifler var.

12 Ekim 2016, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İş hayatınızı, imajınızı veya kariyerinizi ilgilendiren konularda dik bir duruş sergileyebilirsiniz. Görev ve sorumluluklarınızı yerine getirmeden başkalarının yardımına koşmamanızda fayda var. Sahip olduğunuz şeyleri koruyun ve başkalarının hatalarını kapatmak için harcama yapmanız veya bedel ödemeniz gerekmediğini unutmayın. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Pazartesi yazdığımız etkiler devam etse de, bugün Merkür ve Jüpiter görünümü kelimelerimizi doğru kullanmamız, faydalı iletişim kurmamız, düşüncelerimizi yaratıcı şekilde ortaya koymamız için fırsatlar yaratacaktır birkaç gün boyunca. Daha olumlu düşünebiliriz. Uzun vadeli anlaşmalar yapmak veya bağlayıcı sözler vermek açısından güzel bir süreç, ama hızlı davranmalı. Koşullar değişebilir. Uzlaşmak iki gün içinde iyice zorlaşacak. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

12 Ekim 2016, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Günün ilk yarısında yeni fikirler gündeminizi etkileyebilir. Hayatınızı sorgulayabilirsiniz. Yabancılarla ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Sizi ruhsal olarak etkileyecek olaylar yaşayabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konuları daha iyi hale getirmek için çaba gösterebilirsiniz. Bugün ticari konularda destek alacağınız durumlar olabilir.

12 Ekim 2016, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kararsızlık hissettiğiniz konuyla ilgili yeni gelişmeler olabilir. Acele etmeyin sadece olayları izleyin. Hareket halinde olmak sizi canlandıracak...

12 Ekim 2016, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca beklediğiniz son derece sevindirici haberleri alabilir, seyahat edebilir, sosyal ortamlarda yer alabilir hukuksal işlerinizi tamamlayabilirsiniz. Aşk hayatınızda yeni tekliflere açık olduğunuz bugün, devam eden ilişkilerinizde birlikte romantik tatil planları yapabilir, keyifli zaman geçirebilirsiniz.

12 Ekim 2016, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, özgürlük duygunuz her zamankinden daha yüksek olabilir ve kısıtlamalardan uzaklaşabilirsiniz. Bir an önce tamamlamanızı bekleyen işler sizin için engel teşkil edebilir.

12 Ekim 2016, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün öğle saatlerinden itibaren meslek alanınızla ilgili konularda sezgilerinizin gücü ile başarı sağlamanızın kolaylaşacağı etkiler mevcuttur.Birlikte hedefler konulabilecek arkadaşlık ilişkilerine başlamak için uygun bir sürece giriyorsunuz. Bilhassa anneniz ile ilişkilerinizi toparlayabileceğiniz bir ziyareti düzenleyebilirsiniz. Mesleki gelişiminizle ilgili sezgileriniz yoğun olabileceği gibi projeleriniz de sınırsız bir hayal gücüne sahip olacaktır. Mesleğinizle ilgili yanılabileceğiniz ama diğer taraftan yaratıcı düşünebileceğiniz bir gündesiniz.

12 Ekim 2016, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yurtdışı işiniz olabilir. Oradaki izlenimlerinizle büyük bir yatırım yapabilirsiniz. Çok çalışmanızın karşılığını almaya başlayacaksınız. İş hayatınızda önemli atılımlar olacak. Rakiplerinizi bile safdışı bırakacak imkanlarla karşılaşabilirsiniz. Sevdiğinizden olumlu bir telefon alacaksınız.

12 Ekim 2016, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 27' 49" R
Ay
Terazi
06° 03' 50"
Merkür
Boğa
04° 14' 02"
Venüs
Boğa
23° 57' 47"
Mars
Koç
14° 00' 56"
Jüpiter
Boğa
28° 20' 42"
Satürn
Balık
18° 00' 52"
Uranüs
Boğa
23° 25' 35"
Neptün
Balık
29° 24' 24"
Plüton
Kova
02° 02' 36"
Chiron
Koç
21° 39' 18"
Lilith
Başak
25° 24' 23"
True Node
Koç
14° 56' 25"
Son Güncelleme : 19/05/2024 01:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>