İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Eylül 2014, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Onu çok eleştiriyorsunuz. Ona karşı içinizde sürekli beslediğiniz gizli bir güvensizlik var. Bunu dile getiremiyor, ama sudan sebeplerle onu suçluyorsunuz. Gerçeği oynamanız gerekiyor.

Bugün yapmayı planladığınız küçük bir görüşme, sonradan öğrenip rahatsız olacağınız bir nedenle iptal edilecek. İş hayatınızda bir an evvel yoluna koymanız gereken bir iletişim sorunu yaşıyorsunuz.

Hesapsız harcıyorsunuz. Kazancınız gelirinize yetişemiyor. Bugünlerde karşınıza çıkacak ekstra bir ödeme sizi ister istemez bir önlem almaya zorlayacak.

Hasım görmeyip küçümsediğiniz biri,hayatınızda elinizi ayağınıza dolaştırabilir. Onu daha ciddiye alıp ona göre davranmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yeni ilişkiler kurabileceğiniz bir gündesiniz ve bu ilişkiler uzun vadede sizin için olumlu sonuçları beraberinde getirecektir. Çevrenizdeki insanlardan ayrıcalıklı tutumlar görebilirsiniz ve bu durum kendinize olan güveninizi perçinleyecektir. Ani iletişimlere girmeniz ve bir teklif almanız mümkün. Ruhsal olarak bir heyecan duyabilirsiniz ve ani olarak yeni gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. Yeni diyaloglara girmek için olumlu bir gündesiniz ve yeni fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Alacağınız kararlar doğru olacaktır.

12 Eylül 2014, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler saat 04:17 itibariyle etkili olacak Ay-Boğa burcu seyriyle Cuma gününe uyanırken, fiziksel ve ruhsal açıdan hoş ve huzur verici olana yöneleceğiz.  Zevklerimize  düşkünlüğümüz artarken, rahatımızı bozmadan günü geçirmekten yanayız. Günlük aktivitenin özünde, geleceğe güvenle bakma arzusu bir hayli yüksek.  Eldekini çoğaltmak ve duygusal konularda sağlam olarak yere basmaya dikkat ediyoruz. Saat 14:16 Ay-Neptün görünümü, iç dünyamızda huzuru ve güzellikleri hissetmekten yana olduğumuzu gösteriyor. İnancınızı yükseltici ve hayallerinizi besleyici bu enerjiyle kendimizi yaratıcı biçimde ortaya koyabiliriz. Evrensel birlik ve beraberlik ruhunu yüreğimizde hissedebiliriz. Saat 19:09 Ay-Venüs görünümünde, iç huzurumuzu önemseyeceğiz. Özellikle ilişkimiz, ailemiz ve yuvamızla alakalı konularda eleştirilmekten ve huzurumuzun kaçırılmasından hoşlanmayacağız. Saat 23:21 Ay-Pluto destekleyici görünümü,  bir takım sorunları aşabilmek için,  sabırlı olmanın ne kadar önemli olduğunu işaret ediyor. İnsana insan gerek, İnsanlığa sevmek gerek, Sevmek için yürek gerek… Yürekten seven gönüllerle buluşmamız dileğimle,

12 Eylül 2014, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevre ilişkilerinizde, farklı algılanmanız son derece doğal. Herkesten farklı düşünerek istemeden dikkati üzerinize çekiyorsunuz. Her konuda olayları üzerinize çekerken asla kötü niyetli değilsiniz. Kimseyle derdinizi paylaşmak istemiyorsunuz. Kol ve bacaklarınızın hassas olduğunu unutmayın ve zorlayıcı hareketlerden vazgeçin.

12 Eylül 2014, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hemhayatınızda hem de duygusal yaşamınızla ilgili ilişkilerinizde hatalar aramak ve tartışmalara girmek yerine daha gerçekçi olmanın faydasını görebilirsiniz. Düşünmeden veya sert konuşmak tartışmaları büyütebilir. Yakın çevrenizden kişilerle yeni aşklar söz konusu olabilir. Tüm burçlar için gün geneli: Yanıltıcı etkiler hayal kırıklıkları yaşanmasına neden olabilir. Ufak tefek söz düelloları da gün içinde ve akşam saatlerinde etkili olabilir. Ancak, genel anlamda atmosferin değişmeye başladığı günlerdeyiz. İleride hayal kırıklığı yaşamamak için geleceğe ümitle bakmayı unuttuysanız eğer, artık daha iyisini hayal edebilir, en kötüyü düşünmeyi bırakabilir ve rahatlayabilirsiniz. Özellikle de, uzun zamandır sizi korkutan, üzerinde kara kara düşünmenize, ve gelecek planlarınızla ilgili endişelenmenize neden olan konular varsa, bu konuda daha fazla endişe duymanın yersiz olduğunu görebilirsiniz. Duygusal, finansal veya hayal bazında her şeyin mümkün olabileceğini hatırlayacağınız, engellerin ve engelleyici kişilerin dışarıda kaldığını görerek mutlu olacağınız günlerdesiniz. Dolayısıyla, günün olumsuzluklarına takılmamalısınız.

11 Eylül 2014, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gizlilik ve gizli rakipler konuları öne çıkıyor. Bu durum yüzünden ara ara duygusal dalgalanmalar yaşayabilirsiniz. Aşırı korumacı yaklaşımlar sergileyebilir, çevrenizde olan bitene dair huzursuzluk hissedebilirsiniz. Bu gerginlikten kurtulmak için daha sakin ve kontrollü olmanız gerekecek. Akışa güvenmelisiniz.

12 Eylül 2014, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yeni tanıştığınız kişilerle aşırı samimiyetiniz göze batmaya başladı. Bu arada eski dostlarınızı ihmal etmeye başladınız. Bunun çok yanlış bir tarz olduğunu bilmelisiniz. Eski dostlarınıza her zaman ihtiyaç duyacağınızı unutmamalısınız. Onların gönlünü bir an önce almalısınız.

12 Eylül 2014, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sorunları içinize atmaktan vazgeçmelisiniz. Kendinize ne kadar büyük bir kötülük yaptığınızın farkında değilsiniz. Her şeyden sorumlu olmadığınızı görün artık ve dertlerinizi birileriyle paylaşın. Yakın akrabalarınız size destek vereceklerdir, içinizi ferah tutun... Yağlı yiyeceklerden uzak durmalısınız.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çok hareketli ve bereketli bir gün. Para konusunda da oldukça talihlisiniz. Şansınız oldukça açık durumda. Bu şansınızı zorlamadan dikkatli davranırsanız karlı çıkarsınız. Birlikte olduğunuz kişi hakkında söylenen sözlere hemen inanmanız üzülmesine neden oluyor.

12 Eylül 2014, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 20' 59" R
Ay
Terazi
04° 39' 53"
Merkür
Boğa
04° 04' 19"
Venüs
Boğa
23° 49' 05"
Mars
Koç
13° 55' 33"
Jüpiter
Boğa
28° 19' 02"
Satürn
Balık
18° 00' 25"
Uranüs
Boğa
23° 25' 10"
Neptün
Balık
29° 24' 14"
Plüton
Kova
02° 02' 39"
Chiron
Koç
21° 38' 57"
Lilith
Başak
25° 23' 35"
True Node
Koç
14° 56' 18"
Son Güncelleme : 18/05/2024 22:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>