İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Mayıs 2017, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Onu ihmal ettiğinize dair sitemleri bitmek bilmiyor. Siz de bu yanlış anlamayı onarmak için hiçbir şey yapmıyorsunuz. Onun beklentilerine yanıt vermekte zorlanıyorsunuz. Aslında fazla bir şey istemiyor. Bugün ufak bir tartışma yaşayabilirsiniz.

İşyerinizde zaman zaman aldığınız övgüler başınızı döndürdüğü için olumsuz gelişmeleri asla göremiyorsunuz. Sizin kariyerinizi sabote etmek isteyen bir arkadaşınızın yapmak istediklerinin farkında değilsiniz. Çevrenizdekilere biraz daha temkinli davranmalısınız.

Çok yakınlarınızla her şeyinizi paylaşıyorsunuz ama biraz daha uzak çevreniz neredeyse sizi cimri olarak kabul ediyor. Gönlünüzden geçen bonkörlüğü pratiğe yansıtırsanız daha çok sevileceksiniz.

Ani kararlar, ufak tartışmalar canınızı sıkabilir. Temkinli olmanız gereken bir gün. Her alanda dikkatli olmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İlerleyen saatlerde yaşayacağınız bir buluşma, bütün bir haftaya yetecek mutluluklar getirebilir. Herkes tarafından hesabını kontrol edebilen biri olarak bilinirken, bugün dostlarınızı şaşırtacak davranışlarda bulunabilirsiniz. İçinizde müthiş bir eğlenme ve harcama isteği var. Bu isteğinize uygun ortamlardan bugünlerde uzak kalmanız yararlı olacak.

12 Mayıs 2017, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler, Saat 12:40 Ay-Venüs görünümü kendimizi iyi hissetmemizi sağlayıcıdır. Hoşumuza gidecek şekilde günü değerlendiririz. Karşı cinsle ilişkimiz olumlu yönde gelişir. Saat 13:19 Mars-Jüpiter görünümü, aşk hayatımız, çocuklarımız veya hayatın genelinde karşımıza çıkan sorunları aşabilmemizde destek veriyor. Çünkü bir hedefimiz var ve biz bu hedefe ulaşmak istiyorsak sakin ve bilinçli şekilde düşünmeliyiz. Ayrıca yeniliklere açık olmalıyız. Toplumsal hayattan kopmadan, planlarımızı gerçekleştirmek için akıllıca ve kendimize güvenerek ilerlemeliyiz. Bu görünüm bu yönde ilerlemede size destek verecektir. Arzu ettiğiniz adımları atabilmeniz, istediğiniz sonucu elde edebilmeniz dileğimle,

12 Mayıs 2017, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay, karşıt burcunda hareket ediyor. Güne konsantre olmakta zorluk çekebilir, işte sıkıntı yaşayabilirsin.

12 Mayıs 2017, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Beklediğiniz finansal kaynakları alabilirsiniz. Yaşça büyük otoriter kişilerin destekleri finansal anlamdaki gelişiminizi daha da olumlu hale getirebilir.

12 Mayıs 2017, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizle ilgili konularda yenilenme isteği içinde olabilirsiniz. Bugün ortaklı konularla ilgilenebilirsiniz. İkili ilişkilerinizde dengede kalmaya çalışın. Duygusal konularda özgürleşme isteği içinde olabilirsiniz. Kendi inandığınız konuların üzerine fazla gidebilirsiniz. Tartışmalardan uzak kalma çalışın. Sevdiğiniz şeylere zaman ayırabilirsiniz.

12 Mayıs 2017, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygusal konularda kendinizi yenilemenin zamanı geldi artık. Partnerinizle birlikte yeni keşiflerde bulanacak, birbirinize söyleyemediğiniz bir çok konuyu paylaşabileceksiniz. İkili ilişkilerinize, hiç kimseyi karıştırmamayı öğrenmelisiniz. Bazı kişiler aleyhinize konuşarak, mevcut şartlarınızın daha da karışmasına neden olabiliyor.

12 Mayıs 2017, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İkili ilişkiler açısından hareketli bir gün geçirebilirsiniz. Evlilik, birlikteliğe dair konular gündeminize gelirken denge ve uyum gibi öncelikleriniz olabilir.

12 Mayıs 2017, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kendi içinize dönük olacağınızdan bazı şeyleri kolay fark edebilirsiniz. Hayatınızda değişmesi gereken konulara çabuk adapte olabilirsiniz.

12 Mayıs 2017, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Eşiniz veya ortağınızla farklı ve keşfedilmemiş duygular keşfetmek, gidilmemiş diyarlar ve ortamları ziyaret etmek isteyebilirsiniz. Denenmemiş bir konuda yol alabilme isteği taşıyorsunuz. Ortaklığınız mevcutsa, hedeflediğiniz faaliyetin detayları ve felsefesi hakkında fikir teatisi yapabilecek önemli fırsatlara sahipsiniz. Uyumlu ve duyarlı gökyüzü açıları nedeniyle sabırlı bir enerjiye sahip olup sorumlu kararlar alıp kesin söylemlerde bulunmaya yatkın olabilirsiniz. Özel ilişkilerinizde konuşma tarzınız ilham verici ve olgun tavırlı olacaktır.

12 Mayıs 2017, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çok fazla alınganlık yapıyorsunuz, bu da sevdiğiniz insanı bıktırıyor. Biraz daha kendinizi olayların akışına bırakın. Bu arada ailenizi de ihmal etmeyin. Çünkü onlar sizin çok kırılgan olduğunuzu biliyor ve sizin için üzülüyorlar.

12 Mayıs 2017, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 49' 55" R
Ay
Balık
29° 35' 21"
Merkür
Koç
19° 19' 34"
Venüs
Boğa
06° 35' 42"
Mars
Koç
03° 13' 22"
Jüpiter
Boğa
25° 01' 12"
Satürn
Balık
16° 57' 52"
Uranüs
Boğa
22° 36' 28"
Neptün
Balık
29° 02' 30"
Plüton
Kova
02° 06' 11"
Chiron
Koç
20° 54' 44"
Lilith
Başak
23° 50' 29"
True Node
Koç
15° 24' 09"
Son Güncelleme : 04/05/2024 23:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>